Pages:
Author

Topic: Türkiyede e-spor sektörü - page 2. (Read 269 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
July 31, 2020, 02:07:26 PM
E spor gelişmekte olan bir sektör özellikle bilgisayar oyunlarında cs go league of legends pubg fortnite üzerine çok çeşitli turnuvalar var ilerleyen yıllarda güzel yerlerde olur bu sektör
member
Activity: 294
Merit: 17
July 31, 2020, 01:48:39 PM
Pandemi sürecinde Tivibu sporda galiba e-spor gibi bir şey vardı. Bir eleman elinde joistik ile PlayStation gibi bir şey oynuyordu. Bahsettiğiniz e spor o mu acaba?
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
July 31, 2020, 12:34:23 PM
Elektronik spor oyuncuları bildiğim kadarıyla öyle yüksek ücretler almıyor , ancak toplanılan paralar ve izlenmeler ile aracı kurumlar inanılmaz para kazanıyorlar, sonuçta dünyada en fazla bulunan şey şuan bilgisayar oyuncusu
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
July 31, 2020, 11:33:29 AM
Geçenlerde dmax türkiyenin csgo şampiyonlarını naklen yayınlayacağını öğrendim ve açıkçası mutlu oldum.
Kaynak : https://twitter.com/DMAXTR/status/1288058135224123392?s=19
Oyun oynamayı seven birisi olarak özellikle takip ettiğim CS:GO' nun turnuvalarının televizyonda yayınlanması bence mutluluk verici bir olay bana göre.
E-spor türkiyede büyür mü acaba diye sordurttu bana.
E-spor sektörü bizim ülkede her geçen yıl yavaş yavaş büyüyüp geliştiği için böylesi haberler umutlandırıyor beni Cheesy
Çünkü ben ülkemizde e-spora daha fazla ilgi gösterilmesini istiyorum ve bekliyorum. 2018 yılında ülkemizde tesfed yani açılımıyla türkiye espor federasyonu kuruldu ve yavaş yavaş popülaritesi artan bir sektor oldu.2 senede az çok güzel işler yapıldı
Umarim daha iyi daha güzel şeyler olmaya devam eder.

Ülkemizdeki e-spor veya genel olarak sektör hakkında düşüncelerinizi de merak ediyorum ilgilenen ve takip edenlerin eğer varsa.

Pages:
Jump to: