Pages:
Author

Topic: Türkiye'de Geçen Bitcoin Debit Card Var Mı? - page 3. (Read 6341 times)

legendary
Activity: 1153
Merit: 1001
Coin-Turk.com
XAPO nun kartı var bende nakit çekimi, internat ve market alışverişinde kullandım. memnunum...
alışveriş sitelerinde kullanmayı denediniz mi

evet. normal bir kredi kartı gibi kullanıyor sıkıntı yok. sadece BTC/USD sonra da USD/TL den kaybınız %1-3 oluyor.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
XAPO nun kartı var bende nakit çekimi, internat ve market alışverişinde kullandım. memnunum...
alışveriş sitelerinde kullanmayı denediniz mi
legendary
Activity: 1153
Merit: 1001
Coin-Turk.com
legendary
bu değişken kimi yerlerin posu kabul ediyor kimisinin etmiyor coinbanksın kartını 1 senedir paypal aracılığıyla sorunsuz paypal geçen her yerde kullanabiliyorduk artık o olayda kalktı geçen hepsiburada.com da denedim yurtdışı kartları kabul etmiyoruz uyarısı almıştım.
E-coin'inkini ben de N11 ve Yemeksepetinde denedim online kartı, ikisi de kabul olmadı fakat uluslararası alışveirş sitelerinde bir sorun olmuyor
an itibariyle inat ettim neredeyse tüm bilinen alışveriş sitelerinde denedim n11, gg, hepsiburada, pttawm, deveyükü, incehesap vs. hepsinde banka provizyon vermiyor hatası çıkıyor btcleri cex.io ya gönderip enpara kartıma çektim anında aktarıyorlar başka çözümü yok gibi şuan
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
bu değişken kimi yerlerin posu kabul ediyor kimisinin etmiyor coinbanksın kartını 1 senedir paypal aracılığıyla sorunsuz paypal geçen her yerde kullanabiliyorduk artık o olayda kalktı geçen hepsiburada.com da denedim yurtdışı kartları kabul etmiyoruz uyarısı almıştım.
E-coin'inkini ben de N11 ve Yemeksepetinde denedim online kartı, ikisi de kabul olmadı fakat uluslararası alışveirş sitelerinde bir sorun olmuyor
legendary
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
Merhaba, bir süredir e-coin(wirex) kullanıyorum, debit card olarak kullanıp Amazon,Aliexpress vs. sitelerden alışveriş yapabiliyorum fakat Türk sitelerinden yapamıyorum, Türk sitelerinden yapabileceğim bir debit kart var mı? Bitcoin ile yükleme yapabileceğim.
Veya plastik karta upgrade etsem e-coin'deki debit kartı Türkiye'deki mağazalarda kullanabilir miyim offline veya online?
Pages:
Jump to: