Pages:
Author

Topic: Türkiye'de Kişi Başına 5,5 Gram Altın Düşüyor - page 2. (Read 2024 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
abi sadece merkez bankasıyla kıyaslama yastık altındaki altınlara baksan tüm dünyada 1. olabiliriz!! hadi olsun olsun ilk 3 olsun Smiley
newbie
Activity: 58
Benim payım nerede kardeş?  Angry
hero member
Activity: 756
Merit: 500
çok az değil mi ? benim sünnet düğünümde bile 20 gram rahat takıldı.
newbie
Activity: 212
5,5 gram altınım yok benim pay kimde
newbie
Activity: 224
aslında iyi rakam ama nüfus çok olmasa daha iyi olurdu  Grin
member
Activity: 98
Merit: 10
"Highest ROI crypto infrastructure"
O değil de 5.5 gram altın kaç bitcoin yapıyor şu an merak ettim cidden? Kuyumculuk yapan bir arkadaş varsa aramızda bilgilendirebilir mi? Grin
jr. member
Activity: 34
Benim 5.5 gram altınımı gir aldıysa versin. başka da sözüm yok.
member
Activity: 140
Altın zenginlerin elinde. Çarpıtmsk için böyle haber yapıyorlar. IMF te borç kalmadı mavalı sonrası dış borç 1 trilyon dolara doğru gidiyor.
full member
Activity: 333
Merit: 100
Merkez Bankasında döviz azaldı, altın çok haberleri çıkıyor. Yemezler, kişi başına düşen gelirde diplerdeyiz.
member
Activity: 392
Merit: 13
Gelişmekte olan ülkeler arasında bulunuyoruz ama insanlarımız maalefes az gelişmiş ülkeler seviyesindeki insanlar gibi düşünüyor. 11. sıradaymış... zenginler iyice zengin oldu fakirler iyice fakir. orta seviye insan sayısı azaldı bu da ekonominin pekte sağlam olmadığının göstergesi böyle rakamlara takılıp kalmamakta fayda var
member
Activity: 94
Altın hesapları bankada arttı. Getiri düzenlemesi teşvik etti.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Hep bişeyler hesaplayıp ortaya atıyolar hepsi boş
member
Activity: 112
BTC Alınır Satılır
hesap yaptım 73 kişinin hakkını yiyorum şu anda Sad helal etsin
newbie
Activity: 70
Ozaman Ben Hakkımı İstiyorum Cheesy
newbie
Activity: 172
bu hesaplar hiç öyle bizim bildiğimiz düşündüğümüz gibi hesaplanmıyor ve bunlar hep boş laf
newbie
Activity: 55
Benimkileri nerde düşürdüm acaba bir gramı bile yok Smiley
newbie
Activity: 126
Zenginler çok zengin, fakirler çok fakir. Benim altınım nerede diyen arkadaşlar bir zenginin kapısına gitsin. Kendisi ile beraber yüzlerce kişi daha aynı kapıda olacaktır Smiley
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
gelir dengesizliği olduğundan çoğu bir kaç kişidedir
member
Activity: 285
Merit: 12
%95i bikaç kişinin elinde herkese yayılmış durumda değil ki, ne diye böyle bir istatistik paylaşılmış anlamadım:)
member
Activity: 252
bunların ıslerıne akıl sır ermıyr merkezın bankasındaki altını ortalamaya bolup kışı basına bu kadar altın düşüyor demelerı bıraz saçma...
Pages:
Jump to: