domain bana çok sakat geldi
alan adı: npay.gen.tr olsa anlardım (gen.tr uzantısı nic.tr tarafından dağıtılan ve ilk gelen alır mantığıyla satılan; belge istemeyen bir uzantıdır)
bu sitenin asıl alan adı: edu.gen.tr ve bu site il üniversitesi diye "hiç duymadığım" sözde bir üniversiteye bağlı: http://edu.gen.tr/
npay.edu.gen.tr sitesi ise bu sözde üni'ye ait domain'in alt domaini (yani subdomaini).
bana ne kurumsal geldi ne de inanılır...
Kendi ülkesinden çıkan, başarılı olan her kuruma karşı bu aşağılayıcı tavır hiç hoş değil. Siz bir üniversiteyi duymadınız diye çok üzgünüz ama biz daha çok yurtdışındaki insanımıza hizmet ediyoruz. Bir çok insan bu yolla diploma sahibi oldu ve iş buldu.
Gelelim domainimize: "edu" domaini üniversitelerce kullanıldığından bu adı tercih ettik Türkiye'de.
Üniversitenin resmi belgeleri sitede mevcut, eğer dikkatlice HAKKIMIZDA sayfasını inceleseydiniz görürdünüz. "gov" uzantılı devlet sitesindeki listelemede üniversitemizi görebilirsiniz. Ayrıca 140 yıllık akredite kuruluşunun da üyesiyiz.
SONSÖZ = Bu forum dijital paralar üzerinedir. Sizden biz bir vatan evladı olarak, biz gurbetçilerin iyi niyetli girişimlerine destek vermenizi bekleriz.
Saygılarımla.