Pages:
Author

Topic: Türkiye’nin Tek Bitcoin ATM’si, İstanbul’da Açıldı! - page 2. (Read 371 times)

hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Haberin doğruluğunu teyid etmedim eğer bu haber doğruysa bence büyük bir ilgi uyandıracaktır ve güzel bir gelişme sonuçta biz millet olarak dokunmaya önem veriyoruz ve bir uygulama proje biri yapmışsa onu yaygınlaştırma örneklendirme yatkınlığımız sayesinde hızlıca yayılabilecek bir potansiyel proje olarak değerlendiriyorum.
member
Activity: 140
Merit: 10
500tl nedir 100usd bile degil boyle ust limitmi olur bari 2000tl olsa idi
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Sosyetenin olduğu bölgeye kurulmuş,bakalım bizim sosyetenin kripto ile ilişkisi ne seviyede.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Çekme limitlerine bakınca biraz laf olsun diye açılmış görünüyor. Yüksek rakam bozdurmak isteyenler yine borsalara yönelmek zorunda kalacak. Ama yinede iyi bir gelişme.
member
Activity: 574
Merit: 14
o atm de işlem yapmak istemezdim. ne kadar güvenilir olur olsun. bitcoin atmsinde işlem yaptığında kriptocu olduğunu etraftakilere gösteriyorsun. oradan biri seni takip edip, kasp etmeyeceği ne malum.
member
Activity: 406
Merit: 11
Böyle bir şey olması güzel bir haber. Bundan sonrada devamı gelecektir mutlaka. Aslında Türkiye’de bunun olabileceğini düşünmüyordum, yani en azından bu dönemde, şaşırdım diyebilirim.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
koineks borsasının atmsi. detaylı bilgi sitesinde mevcut. alışveriş merkezinde olduğu için belli saatler içinde işlem yapılıyor: https://koineks.com/bitcoinatm.

"ATM’de hangi kripto para birimleri kullanılıyor?
ATM ile Bitcoin ve altcoin alım satım işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz"

lan hangi altcoin, yazsana şu şu diye!
member
Activity: 980
Merit: 12
Sonunda kripto para ATM'si olayını ülkemizde de görmeye başladık o zaman. Güvenilirliğini de merak etmedim değil aslında çünkü kripto paralar üzerinden dolandırıcılık vakaları da tam gaz devam ediyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Ben güvenipte para çekemezdim . Güvenilirliğini kanıtlaması lazım veya BTCtürk gibi bu işin köklü firmaları açması lazım .
full member
Activity: 398
Merit: 101
Haber gerçekse çok güzel bi haber. Ayrıntı varmı? Bir ayda kaç kere işlem yapabiliyomuşuz, ne kadar komisyon alıyolar vs..?
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
Kripto para birimleri tüm dünyada tam hızla yayılmaya devam ederken, Türkiye uzun bir süredir yerinde saymaya devam ediyordu. Özellikle Bitcoin ATM’si konusunda dünya ciddi bir hızla gelişirken, Türkiye’nin ilk ATM’si geçtiğimiz sene Atatürk Havalimanı’nda açılmış ve yine aynı sene içerisinde kapanmıştı.

Bir çok ülkede sayısı yüzleri bulan kripto para ATM’lerinin ülkemizde hiç olmaması, kripto para sektörü açısından bu kadar canlı bir ülke olmamıza rağmen gerçek bir eksiklik olarak göze çarpıyor. Türk bir kripto para borsası tarafından hizmete sunulan Türkiye’nin – şu anlık – tek Bitcoin ATM’si, İstanbul’da kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Söz konusu Bitcoin ATM’si, City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi‘nde bulunuyor. Borsa tarafından yapılan açıklamada minimum işlem limitinin 100 TL, maksimum işlem limitinin ise 500 TL olduğu belirtildi. ATM bir alışveriş merkezi içerisinde bulunduğu için kullanım saatleri de alışveriş merkezinin açılışı ve kapanışı ile sınırlı.

Sahip olunan üst limit göze çok az gelse de, Bitcoin ve kripto para birimlerinin ATM yoluyla Türkiye içerisinde alım ve satımının yapılması büyük ve önemli bir adım sayılabilir.

Kripto Paralar Yükselişe Geçti
Kripto para birimleri genel olarak kötü geçirdiği iki aydan sonra, yavaş yavaş toparlanma emareleri gösterdi. Lider kripto para birimi Bitcoin basın saatine göre kendini 3.800 doların üzerine çıktı ve alt koinler de %10 ve üzeri yükseliş göstermekte. Çok sert düşüş yaşayan Bitcoin Cash ise basın saati itibariyle %31 ve üzerinde artış yaşamaya devam ediyor.

Haber linki : https://koinbulteni.com/turkiyenin-ilk-bitcoin-atmsi-istanbulda-acildi-33985.html
Pages:
Jump to: