Pages:
Author

Topic: Turk.net kullananlar - page 2. (Read 576 times)

sr. member
Activity: 538
Merit: 250
November 01, 2017, 01:17:48 AM
Cidden dediğiniz gibi sıkıntısızsa ben de geçmeyi düşünüyorum. Ama oyunlarda ya da dizilerde donma kasma olacaksa hiç geçmeyelim baştan söyleyin Cheesy
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
November 01, 2017, 12:32:42 AM
Bence denemenizde fayda var adamlar ilkleri başardılar her zaman. Benim evimin içindeki kablolarda sıkıntı olduğu için ben kullanamıyorum. Kablonet kullanmak zorundayım gibi bir şey. Zaten türknet te taahhüt derdi de yok geçin bakın beğenmezseniz değiştirirsiniz diğerleri gibi sıkıntı değil.
full member
Activity: 424
Merit: 103
October 31, 2017, 09:33:28 PM
Ben 2 senedir kullanıyorum. 100 mbps vdsl2 hızımda.Valla çok aşırı memnunum hiç bir sorun yaşamadım.1000 dk da her yöne telefon hakkın var aylık olarak.2 ay öncesine kadar kota vardı 150 gb aylık...Şimdi onuda kaldırdılar herşey çok güzel oldu...

Düşünürsen refaransımı kullanarak abone olabilirsin böyle 1 ay sen ve ben bedava kullanmış oluruz...

Bağlantı: https://turk.net/p/LSJ76FS90VPU/
hero member
Activity: 629
Merit: 508
October 31, 2017, 07:20:59 PM
Türknet'e geçtiğimden beri hiç sorun yaşamadım desem yeridir. Bulunduğun yerin santrale olan uzaklığı, binadaki kablo kalitesi vesaire aldığın hizmeti etkileyen şeyler. Kullanan komşu falan varsa sorarsan daha faydalı olabilir. Kendi adıma gayet memnunum. Türknet'in şuan fiyat performans olarak rakibi de yok . 75 mbit destekliyormuş benim altyapım 40-60 mbit arası hız alıyorum. Bundan iyisi veya denk paketi bu fiyata başka bir firma vermiyor.

Zaten geçtikten sonra sorun yaşarsan iptal ettirip başka iss'ye geçebilirsin taahhüt falan yok çünkü. O yüzden fazla düşünmeden denemenizi tavsiye ederim.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
October 31, 2017, 06:05:28 PM
Yeni eve taşınacağım,taşındığım yerde de fiber altyapısı olmasından dolayı iss araştırma içerisindeyim ve turknetin akk yi kaldırma sı dikkatimi çekti taşındığım yerde de 35 mbps vdsl altyapısı gözüküyor kullananların yorumlarını alabilirmiyim bu iss için?
Pages:
Jump to: