Pages:
Author

Topic: TÜSİAD: Blokzincir teknolojisinin dışında kalmamak şart - page 2. (Read 661 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
bu açıklama yapılalı iki aydan fazla zaman geçti ama ortalıkta hala daha somut herhangi bir adım yok. belliydi lafta kalacağımız.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
bilim üniversitesi rektörlüğüne ilahiyatçı nihatı atadık ya artık kesin dışında kalmayız diye düşünmeye başladım bile ben.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Bayiliyorum bu son yillarda Devletimize Bagli Kurumlarin verdigi Demeclere.
Ama Maalesef Ülke icin Vatan icin tek bir gelisme olmadigini hepimiz goruyoruz.
Umarim bu döngü bozulur ve iyi seyler ülke olarak basaririz
jr. member
Activity: 462
Sürekli açıklamalardan önemli olduğunu söylemelerinden gına geldi. E madem öyle hadi yapsanıza bir şeyler.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Kuru açıklamalarla olmuyor bu işler maalesef. Gerekli olan neyse o yapılmalı ve  bu ülkenin insanı yeni çağa yabancı kalmamalı. Dahası beka sorunudur diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 476
E her kalifiye şirket sizlerin elinde açıklama yapacağınıza adımlar atınsana. Birisi öne çıksa o kadar çabuk yayılır ki.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
dışında kalmamak şart evet bu sebeple de henüz hala çok geç değilken bir an önce entegre olmamız gerekiyor. bir kere önümüzde olup bitene seyirci kalmadan öncülerden oluruz umarım.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Tüsiad bu fikrini açıklama iyi etmiş ama gel gelelim bize ne kadar faydası olacak orası muamma, hepsi bir yana teknoloji konusunda ülkemiz hep birkaç adım geride. Sürekli avrupayı uzaktan takip etmek zorunda kalıyoruz. Genç yatırımcıların önünü açıp teknoloji konularında teşvik sağlanması ve güvence altına alınması lazım.
member
Activity: 392
Merit: 10
Türkiye bu treni kaçırırsa vay halimize.Teknolojik gelişim dünyayı giderek köleler ve efendileri ayrımına götürecek.Bilgi ve teknolojiye uzak, kendi geleceklerini kuramayan köleler ordusu içinde olmak acı.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Açıklama yapan çok ama icraata geçen çok da fazla kuruluş yok ne yazık ki, ülkemiz Endüstri 4.0 ve yapay zeka devrimini de kaçıracak bu gidişle. Umarım aklı başında liyakat sahibi insanlar bu işi devralır.

Aynen açıklama yapılıyor ilgi de var ama icraata dönük adım atan kuruluş ya da işletme görmek şu an için mümkün olmasa da 2019 bitmeden artık somut çalışan bir ürün ortaya konmalı ve faaliyete geçirilmeli.
jr. member
Activity: 406
ülkemizde son zamanlarda bu teknolojiyle ilgili birden fazla olumlu açıklamalar yapılıyor. umarım bunlar sadece sözde  kalmaz.
jr. member
Activity: 238
Bence blockchaini değilde Bitcoini biliyorlar. Yoksa Blockchain nedir diye sorsanız ancak Türkçe karşılığını söylerler. Teknolojinin içeriğine dair bilgileri dahi yoktur. Öyle olmasa çevremizden anlardık herhalde. Yinede bu tür konuşmaları ve açıklamaları olumlu buluyorum. Bir arkadaşın da dediği gibi icraat safhasına geçilse çok iyi olacak yoksa tren kaçarsa ancak arkasında bakarız.
copper member
Activity: 224
Çok şükür ülkemizdede blokzincir teknolojisini bilen ve kaçırılmaması gerektiğinin farkında olan birileri var. Bu süreci kaçırmamamız lazım, hatta öncülerden olmamız şart. Her zaman ki gibi yine geç kalırsak çok şey kaybedeceğiz.
jr. member
Activity: 372
Firmaların belki %10 u bitcoinden haberdar olmayabilir bence &50 den fazlası blockchain teknolojisinden bi haberdardır.
jr. member
Activity: 420
Düşünebiliyor musunuz ya firmaların %10'u daha haberdar bile değil böyle bir teknolojiden. Firmalarımızın yenilik takipçisi olmaması çok üzücü.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Sadece açıklama yapmakla bitmiyor malesef, biraz icraat lazım, para ayırıp üzerine çalışmak lazım. Herkes sadece blokzincir çok önemli bir teknoloji diyor ama uygulama görmek istiyoruz.
jr. member
Activity: 476
bu teknolojiyi dönercisinden ceosuna kadar birçok insan duydu. ha kimisi çiftlik banktan yediği kazın sandı kimisi mantığını anladı ama büyük bir kesim duydu.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
jr. member
Activity: 322
şu düşüşlerin yaşandığı bu günlerde gelen açıklamalar piyasaya olan inancımızı taze ve güçlü tutuyorlar. umarım bunu gerçekleştirirler.
jr. member
Activity: 546
ha şöyle yola gelin biraz ve söylediklerinizi lafta bırakmayıp icraata de geçirin. çünkü tüm dünya entegre olmaya çalışıyor buna.
Pages:
Jump to: