Pages:
Author

Topic: Tuvtürk'ün mahratsız vergi levhası hemde yıllardır matrah yok. - page 2. (Read 191 times)

hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Anlamakta cidden güçlük çekiyorum böyle bir şey nasıl olabilir her gün yüzlerce araç muayene yapılıyor sonuç olarak 50-200 bin gibi para girişi oluyor ve buna rağmen vergi nasıl çıkmıyor böyle bir şey nasıl olabiliyor. Baktığınız zaman kimse vergi vermiyor garanti vergilerin arttırılmasının sebebi vergi toplayamamak olmalı. Vergi oranını arttırmakla çok vergi toplanmıyor iste formülü bulanlar vergi kaçırıyor.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
milletin iban'ına kadar kontrol edilmesini talep eden bakanımız ne hikmetse tuvtürk gibi günde binlerce aracın muayene edildiği yerde yıllardır vergi çıkmamasına şaşırmamış. Adamalar 1 tl dahi vergi ödemiyor arkadaşlar 1 tl

Edevlet üzerinden bu bilgileri  kontrol edebilirsiniz.

Aşağıya bıraktığım görseli edevletten ben çıkarttım.

who is this picture

edevlette girip vergi levha kontrolü derseniz buradaki bilgileri girin doğruluğunu kendiniz görün. Kim koruyor bunları?

Matrahsız demek şu şirket kar etmemiş. 0 kar. Tuvturk aldığı paraları bağışmı yapıyor ne dersiniz?

Adamlar hem masrafsız dünyayı kazanıyorlar, hem de matrahsız yaşıyorlar desene hocam. Bunun büyük ihtimalle yasal bir güvencesini mutlaka sağlamışlardır, çünkü buranın gelirinin yarısı devlete gidiyor diye biliyorum ben, ayrıca muayenesi geciken araçlardan alınan % 5 ekstra ücretin de tamamının devlete kaldığı gibi bir bilgi kalmış aklımda. Haliyle buradaki matrahsızlık için geliştirilebilecek en mantıklı yaklaşım (anlamlı demiyorum ama) devlet yarısına zaten el koyduğu şarıl şarıl akan musluğun debisini hiç bozmamak için yasal olarak mutlaka bir hamle yapmıştır bence.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
milletin iban'ına kadar kontrol edilmesini talep eden bakanımız ne hikmetse tuvtürk gibi günde binlerce aracın muayene edildiği yerde yıllardır vergi çıkmamasına şaşırmamış. Adamalar 1 tl dahi vergi ödemiyor arkadaşlar 1 tl

Edevlet üzerinden bu bilgileri  kontrol edebilirsiniz.

Aşağıya bıraktığım görseli edevletten ben çıkarttım.

who is this picture

edevlette girip vergi levha kontrolü derseniz buradaki bilgileri girin doğruluğunu kendiniz görün. Kim koruyor bunları?

Matrahsız demek şu şirket kar etmemiş. 0 kar. Tuvturk aldığı paraları bağışmı yapıyor ne dersiniz?
Pages:
Jump to: