Pages:
Author

Topic: tv kanallarımızdaki rezillikler, iğrençlikler hiçmi adam akıllı bir yayın yok - page 2. (Read 194 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 335
şuanda o programlardan birini izliyorum kadın adamın 100 bin lirasını almış bir de diyor ki beni bu programa çıkartıp ne yapmaya çalışıyorsunuz bana böyle demediler ben ( parasını aldığı kişiyi kastediyor ) adamı dava edecem adımı kirletti  Grin
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
Toplum kökten dejenere oldu ne yazık ki ve bunu düzeltmek kolay değil. Evlilik programları olsun futbol tartışma programları olsun hepsini kökten yasaklamak lazım. Eskiden sosyal medya  yoktu ve çoğu şeyi bilmiyorduk şimdi sosyal medya da bu bozulmaların önünü açtı ne yazık ki.
full member
Activity: 546
Merit: 154
Hocam evet çok haklısınız tvlerde sürekli bu tarz haberler var konular igrenclik ve vahşet dolu ama programları kapasalar ne olacak ki sadece olanı duymamış olacağız aynı igrenclikler devam edecek yaşamda
legendary
Activity: 2170
Merit: 1526
Ahh ahh birkaç gündür boşum ve tv'ye bakayım dedim tv'dede  izlenecek birşey bulamıyorum neyse efendim ana konumuza geliyorum bu tv kanalları ne iğrenç bir hal almış

6-7 yerinden parçalananlar mı dertsin
yufkacıya kaçan iki elti mi dersin
evli birine dini nikah yapıp kaçan birilerimi

lan bu nasıl tv  yemin ediyorum iğrendim neden birileri bu programlara dur demiyor? bu ne iğrençlik.
Pages:
Jump to: