Pages:
Author

Topic: twitter fenomenlerinden artık siz de çok sıkılmadınız mı? - page 3. (Read 314 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
ben eskiden bu maymunlara çok kızıyordum ancak bir nevi keriz silkeleme yaptıkları için çokta şeyime takmıyorum...yani başkasının aklı fikri ile hareket eden insanların piyasa girmesi zarar...ülke olarak da zaten bu tip insanların yüzünden batmış değil miyiz.. en azından bunlar küsüyor ve piyasadan uzak kalıyor  Grin

bunlar imzalara vs girse ..borsada fiyatı piç eden ilk bunlar olur...bu dönercilerin bir şekilde sistemden bir süre uzak kalmalarını ve gazlarının alınmasını sağladığı için çok kızmıyorum

member
Activity: 294
Merit: 10
twitter fenomenlerinden artık siz de çok sıkılmadınız mı? Alayı dolandırıcı bunların boğa dönemi birkaç token tutturunca takipçileri artmış şimdi dediklerin bir şey yok. btc yükselecek ama yükselmeyebilir de  ya da düşebilir diye twit atıyorlar sonra düşünce ne oldu ben size düşer demedim mi diyorlar. hepsinin birileriyle konuşmaları ortaya çıkıyor etik değil diye olayın üstünü kapatıyorlar artık inanmayın şunlara boş yere prim yaptırmayın
Pages:
Jump to: