Pages:
Author

Topic: Twitter Fenomenlerine kanmayin !! - page 11. (Read 69695 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
July 08, 2018, 12:53:37 PM
onların bir çoğu zaten balina diye tabir ettiğimiz yatırımcılar millete yanlış yatırımlar yaptırıp sonra bizi ilgilendirmior diyorlar bence de kanmayın.
member
Activity: 574
Merit: 14
July 08, 2018, 08:15:00 AM
Twitter fenomenlerinden yalnız birini takip ediyorum o da foruma konu eklenirse. Külliyen söyledikleri yalan gibi düşünmüyorum artık. Mcaffee mtc yi müthiş pumpladı. Hani yine karar kişiye ait. isteyen takip etmez olur biter.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
July 08, 2018, 08:12:40 AM
Eğer bu yükseliş (şimdilik az olsada) belki boğanın ayak sesleri olabilir. Siz o zaman izleyin twitterdaki ( kendini fenomen zannedenleri) bazılarına lafım yok. Hiç coin shillemeyip teknik destek verenler hariç bu konuda. Bu kendini birşey zanbedenler e duzulecek methiyeler. Üstad , kral , bu işin piridin vesaire. Birsuru takipçi gelecek. Sonraki ayi sezonunda yeni gelenleri coin shilleyerek öpecek. Sonuçta bu da bir döngü . Böyle devam Edip gidecek...

Haklisiniz sonucta kazanan onlar oluyor, gerek affiliate linkleri olsun gerekse attiklari diger tweetler olsun. Bu piyasada en mantiklisi kendin arastirmani yapip guvendigin ve inandigin projelere yatirim yapman.
full member
Activity: 602
Merit: 118
July 08, 2018, 04:18:48 AM
Eğer bu yükseliş (şimdilik az olsada) belki boğanın ayak sesleri olabilir. Siz o zaman izleyin twitterdaki ( kendini fenomen zannedenleri) bazılarına lafım yok. Hiç coin shillemeyip teknik destek verenler hariç bu konuda. Bu kendini birşey zanbedenler e duzulecek methiyeler. Üstad , kral , bu işin piridin vesaire. Birsuru takipçi gelecek. Sonraki ayi sezonunda yeni gelenleri coin shilleyerek öpecek. Sonuçta bu da bir döngü . Böyle devam Edip gidecek...
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
July 07, 2018, 06:48:09 PM
Bazilari grafiklerle yorum yapiyor uc adagi bes yukari tutturabiliyor ama onu aldim bunu alin sunu satin diyenlere oek inanmayin

evet hocam tamamen sallıyorlar, tutunca da onlardan kıralı yok, sallıyorlar da sallıyorlar
member
Activity: 476
Merit: 75
July 07, 2018, 03:49:01 PM
Twiiter fenomenleri bazılarını kastediyorum elbette yalca ölü coine pump yapıp satma yapmıyorlar sadece populerlik için yazanlarda var kanmayın kimseye soonra kimse tutmaz elinizden.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
July 07, 2018, 03:26:09 PM
adamlar işini yapıyor, alıyorlar parayı basıyorlar reklamı, ama iyi kötü o reklamın bir getirisi de oluyor, yükseltiyor biraz fiyatları ama tabi ki vaad ettikleri kadar olmuyor genelde.
full member
Activity: 721
Merit: 100
July 07, 2018, 02:43:53 PM
Twitter veya herhangi bir mecrada coin tavsiyesi almak mantıklı ancak yatırım yapmadan önce kendi süzgecinden geçirmek lazım bazıları gerçekten çok kolpa
member
Activity: 219
Merit: 10
July 07, 2018, 02:37:23 PM
kimse durduk yere kendi analizini kendi kazanacağı parayı sizle paylaşmaz bakın en  dürüst denilenin bile ne konuşmaları ne oyunları çıktı örneğin selcoin adam o kadar şov yapıyor gidip arkamızdan iş çeviriyor.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
July 07, 2018, 02:30:25 PM
Arkadaş çok doğru yerlere değinmiş , o kadar çok manipüle ediliyoruz ki lütfen kendi kararlarınızı kendiniz verin kimsenin yorumuna güvenmeyin kendiniz piyasayı takip edin grafik okumayı öğrenin.
newbie
Activity: 71
Merit: 0
July 07, 2018, 02:11:19 PM
doğru konuya değişmişsin hocam
member
Activity: 406
Merit: 12
July 07, 2018, 02:00:20 PM
Bilgi doğru yerden alınır ve iyi şekilde değerlendirilirse, bilgi kaynakları dışında kimseye ihtiyaç kalmaz. Twitter fenomenlerine gelince ülkede herkes bir şeylerin uzmanı zaten. Birileri de kripto hakkında sallayalım der elbet. Bu konuda kendini ispat etmiş kişiler dışında kimsenin lafıyla iş yapımamak gerek.
jr. member
Activity: 196
July 07, 2018, 01:20:25 PM
Boğa sezonu geldikçe tweet sayısı artıyor, iyi takipçisi olanlar küçük pump hareketleri yapabilir.
member
Activity: 364
July 07, 2018, 12:54:55 PM
bende tecrübesiz olduğum zamanlar da twitter fenomenlerinden birine kanarak 100 dolarlık token almıştım adını unuttum 10 dolara düşmütü sonr ondan sonra tövbe bir daha bakmadım  Grin
full member
Activity: 630
Merit: 102
July 07, 2018, 07:59:30 AM
Bu piyasaya ilk girdiğimde doğal olarak her türlü twitter fenomenini takip ediyordum fakat son 3 aydır hiç o hesabımı açıp ne demişler diye bakmıyorum bile. Bir çoğu klasik görüntülerden yola çıkarak onlarca tahminlerde bulunuyorlar ve bir tanesi tutunca bastıra bastıra gösteriyorlar.
member
Activity: 448
July 05, 2018, 06:59:16 AM
Burdan herkes bas bas bağırıyor artık bundan sonra kanan varsa kendilerinin bileceği iş, kendi düşen ağlamaz diyelim . Bunu yapanlar umarım zarar görmezler kimsenin zarara uğramasını istemem.
jr. member
Activity: 252
July 05, 2018, 06:47:36 AM
twitter fenomenleri kadar şarlatan topluluğu çok az yerde gördüm diyebilirim valla hepsi yalan dolan bunların
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
July 05, 2018, 04:15:04 AM
Bütün akıllar satışa çıkmış herkes yine kendi aklını almış. Kanan arkadaşlar da işi öğrendikçe yüzlerine bakmamaya ne kadar boş olduklarını görmeye başlayacaktır. İstisnalar hariç tabi ki.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
July 04, 2018, 11:57:11 PM
Ordakı cogu adam senın benım gıbı ınandıgı projeye yatırım yapıp yazan kısıler, ben de yazıyorum bısey aldıkca kı amacım ılerde bakınca napmısım gormek, cok takıpcım olsa ona gore mı yazıcam kıme ne arkadas cok sacma bısey bence:) Dıyelım wan aldım yazcam sonra wan dustu dıye mıllet bana ayar verıcek:) Kendınızı ve fenomenlerı cok abartıyorsunuz, ve hıcbırının seyınde bıle degılsınız adamlar kendı yaptıklarını yazarlar gelıp sıze alın demezler:)
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
July 04, 2018, 04:02:30 PM
O kadar sıkıldık ki bu tiplemelerden. Şu “fenomen” kelimesine de ayar olmaya başladım. Nerde içi boş bir adam var twitterda her konuda ahkam kesiyor. Bunların lafıyla hareket edenlere zaten diyecek kelime bulamıyorum Allah akıl fikir versin Grin
Pages:
Jump to: