Pages:
Author

Topic: Twitter Fenomenlerine kanmayin !! - page 31. (Read 69695 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
March 16, 2018, 06:43:37 PM
Olum tolga kareli dinleyip coin alıyorsanız zaten konu açmanız bile saçmalık gitsin dizi çeksin aq ne ara kriptocu olmuş o

Aynı şeyi yazdım diye bu zikigin lafına bakıp Ethereum soft alan andavalları beni linç etti twitterde  Grin Yok tok açın halinden anlamazmısda bilmem kac para kaybetmişlerde söyleymişde bilmem neymişde.

Biri de cikip demiyorki aklımız mantıgımız var biz bu herifin pesine niye düştük zarar ettik diye  Grin
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
March 16, 2018, 06:17:26 PM
Örneğin McAfee alemin en büyük spekülatörlerinden bir tanesi şimdi zamanı geçti ama 2-3 ay önce shit coinleri pumplatarak kesesini doldurdu reis böyle adamlara dikkat etmek lazım, kitleleri kullanıyorlar.
member
Activity: 448
Merit: 17
March 16, 2018, 05:53:37 PM
Olum tolga kareli dinleyip coin alıyorsanız zaten konu açmanız bile saçmalık gitsin dizi çeksin aq ne ara kriptocu olmuş o
member
Activity: 742
Merit: 19
March 16, 2018, 05:36:42 PM
Tolga karel'in geçmişi ne ki.Adam daha yeni ufaktan işi öğrenince referans kasmaya başladı.Kendi şöhretisinin getirisi ile iyi takipçi edindi.Çer çöp coinlere bırak yatırım yapmayı şu an sağlam dediğimiz coinlere bile güvenemiyor insan.Çakıldıkça çakılıyor.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
March 16, 2018, 03:52:35 PM
çekinme isim ver hocam ben vereyim bir tane mesela tolga karel millete ethereum soft aldırmaya çalışıyordu onun refiyle bir sürü kişi aldı da proje patladı yazık
member
Activity: 370
Merit: 10
March 16, 2018, 03:48:54 PM
Arkadaslar biliyorsunuz Twitter da oldukca fazla kripto fenomenleri var ve bunlarin bazilari aldiklarin coin/token leri söyleyip insanlarinda almalarini sagliyorlar.

Arkadaslar bu adamlar en  azindan 10-15 btc ile Trade yaptiklari icin %4-5 arasi kar edip geri cikiyorlar ve bunu totale vurdugunuzda baya bir kar yapiyor.

Cogu insanda paralarini katlamak icin bu adamlar tweet attiktan sonra ,hemen gidip satin alma islemi yapiyorlar ve 10 dk da yükselmelerini bekliyorlar. Aslinda kendilerini bu fenomenler icin YEM olduklarini bilmiyorlar.

Zaten coguda aldiklari fiyati paylasmadan daha alttan alip öyle tweet atiyorlar , ee bunu gören bizim ac gözlü insalarimiz hemen gidip adamin tweetine göre alim yapiyor.

Demek istedigim lütfen dikkatli olun , güzel arastirin öyle yatirim yapin , kücük miktar kazanicam derken terste kalmayin.

edit:Konuyu actigim zaman bu kadar yorum alicagini tahmin etmemistim , insallah bu konuyla beraber 1-2 arkadasimiz bilinclenmistir.

edit2: Son 3 Merite ihtiyacim var arkadaslar Rütbe atlamam icin . Tesekkürler
Pages:
Jump to: