Pages:
Author

Topic: Twitter Fenomenlerine kanmayin !! - page 4. (Read 69695 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
November 04, 2018, 12:25:45 PM
Ben sadece John wick i takip ederim. O da coin token shillemez aldığı tokeni uzun vade alıyor. Seviyesi iyi bir arkadaş onun haricindekileri takip etmiyorum
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
November 04, 2018, 10:08:00 AM
önemli olan ayı piyasasında yaptıkları yorumlar ve analizler olmalı yoksa boğa piyasasında zaten bütün altlar en az x10 yapıyor çok analizlik bir durum olmuyor açıkçası.
full member
Activity: 602
Merit: 118
November 04, 2018, 09:26:59 AM
Hiç kimse gözünüzde büyümesin. Twitter'da ki bazı elemanlar milletin sırtından para kazanıyor. En bariz örneği eylem denilen herif. Trade ediyorum katılacak olan gelsin diyor milleti öpüyor.  Sakın ha coinler elinizde kalir
full member
Activity: 378
Merit: 102
November 04, 2018, 08:25:40 AM
Oradaki insanların çoğu da senin benim gibi az buçuk bilgisi olan, veya insanlara faydalı olmak için paylaşımlar yapan kişiler, kendi karı için olanları bir kenara bırakırsak. Oyüzden hepsini bir kefeye koymak yerine sırf onlar söylüyor diye almak yerine, kendinizi geliştirin kendi aklınıza yatanları alın derim.
member
Activity: 182
Merit: 10
November 02, 2018, 11:21:22 AM
bu kategoriye herkesi dahil etmek yanlış olur bazıları da gerçekten analiz ve grafik yorumlama yaparak söylediklerinin birçoğunun tutturuyor hem kendi kazanıyor hem takipçileri
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 02, 2018, 06:10:11 AM
yine ne varsa yabancılarda var kardeşim .... bizdekilerin toplumun genel anlayışını yansıttığı için (kısayoldan vs) takip edilmesi pek verimli olmuyor rcb trading ramazan delisi vardı mesela hesabını kapatıp gitmiş ahaha Grin
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
November 01, 2018, 07:35:19 PM
Bunun gibi çok fenomen var. Hepsi de çok dürüst gibiymiş davranıyor ama çoğunda dolandırıcılık hissiyatı var.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
October 19, 2018, 04:17:12 PM
Alıp unutma fikrini desteklerim alıp hemen zıplayacak diye beklemek sonunda karamsarlığa ve yanlış ticaret yatırımlarına sebep olur. Oldum olası pump yaptırılan altlara sıcak bakmam.
member
Activity: 448
Merit: 15
October 18, 2018, 07:29:25 PM
Bu fenomen kavramından da nefret ederim, yok internet fenomeni, yok youtube fenomeni vs.

Bu ve bunun gibilere inananların büyükleri zamanında banker Kastelli'ye de inanmışlardı.

Hepsi birbirinin kopyası. Bitcointalk'a da girdiklerini sanmıyorum. Yuvarlama tahminler, nereye çekersen oraya gidecek cümlelerle millete bilmişlik taslıyorlar.

Birkaç kadın da görmüştüm, sırf kadın olduğu için takipçi kasıp airdrop'lardan da ref kasıyorlardı.

Kripto borsası hakkında bilginiz yoksa, kendiniz grafiklerden takip edin. Projelerin altyapılarına, supply, hacim ve açıldıkları borsaları takip edin. Kendiniz kendinizin uzmanı olursunuz. Ayrıca unutabileceğiniz paralarla girin, duruma göre al sat yapar ya da hold olarak tutarsınız.
brand new
Activity: 0
October 14, 2018, 04:49:53 AM
Kripto konusunda Twitter yada başka kanallarda fenomen olanlar, yüzlerce kişinin takip ettiği kişiler btc ne zaman yamulsa sus pus oluyorlar, ne zaman ki btc ve altlar yeşeriyor, yükselmeye başlıyor o zaman onlarda yükseliyor. çeneleri düşüyor parmakları mesaj yazmadan duramıyor.

♦ SIMDAQ-Learn how to trade profitable! ♦
member
Activity: 252
Merit: 11
October 18, 2018, 06:47:50 PM
Bence zaten hiç kimsenin analiz ve öngörülerine göre hareket etmemek lazım. Bu analiz ve öngörüleri kesinlikle takip edelim. Bunlar bize hiç bir şey katmayacak diye de bir şey yok. Bu kanallar aracılığı ile kendi kararlarımızı nasıl vereceğimizi, karar verme aşamasında dikkat edilmesi gereken hususların ne olması gerektiği, yapılan hangi analizin başarılı hangisinin başarısız olduğu ve nedenleri de takip ederek, hangi tarzın başarıyı getireceği gibi şeyleri öğrenmek mümkün. Ancak kesinlikle her zaman kendi kararımızı kendi araştırmalarımız doğrultusunda belirleyip hareket edelim.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
October 18, 2018, 04:37:12 PM
2 yıldır marketteyim fenomen olarak niteleyebileceğim kimseyi tanımadım hiç sosyal medyaya bakmam günlük al sat yaparken sadece globalde ve localde takip ettiğim bir kaç iyi analiz üstadı var.
sr. member
Merit: 250
October 18, 2018, 04:14:34 PM
Bir sürü tahmin arasında tutacak olacaktır elbette bu kripto ticareti işi müneccimliğe dönüşmesin teknik bilgi analiz derlitoplu yorumları her zaman takip ederim. Kalite insanlar çeker sadece rakam verilen tahmine bakmam.
member
October 14, 2018, 03:35:32 PM
Herkes yorum yapıyor kimse ne olacağını bilmiyor fakat ayda 100 yorum yapıp 1 tanesi tutunca bakın ben demiştim diyorlar. Arkadaş ayda 100 kere kıyamet kopacak desen belki onun bile olma ihtimali var.
jr. member
Activity: 560
October 14, 2018, 03:25:44 PM
ilgi budalası insanlardan uzak durmak gerekir, gerçekten işini hakkıyla yapan tradingview'den güzel analizler paylaşan sağlam kişiler de var, bunları ayırmak lazım, ama özellikle boğa döneminde çok fazla türemiş, doğru dürüst analiz yapmayan, bu kişilere güvenip yola çıkmayın sakın.
member
Activity: 933
October 14, 2018, 03:20:26 PM
Bu tarz ibsanlar benim gözümde bir sahtekar çünkü kimse twitterda yatırım tavsiyesi vermeye uğraşmaz bir menfaati yoksa. Sonuçta bu piyasada birileri kaybetmeliki birileri kazansın. Fenomenler içinde av olan takipçileri
full member
Activity: 353
Merit: 100
October 14, 2018, 03:16:25 PM
Niçin insanlar Twitter'da fenomen olmaya çalışır elinde para var ise gider borsalarda alt sat yapar para kazanır değerli zamanını fenomen olmaya çalışmak için harcamaz. Bence değerli olan para değil zaman.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 14, 2018, 09:15:25 AM
bunların çoğu paralar alıp manipülasyonlar yapıyorlar zaten. hakkını vererek yapan da vardır illa ki ama benim umrumda olmuyorlar.
member
Activity: 462
October 14, 2018, 07:28:07 AM
Kesinlikle doğru. Takipçilerine kendi aldıklark coinlerin tavsiyesini vererek bir nevi yatırım yaptırarak değeri artınca kendileri cıkarlar bir çoğu bu mantığa sahip
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
October 12, 2018, 04:21:13 PM
Twitter fenomeni olmak kolay değil. Piyasa uçarken bende tahmin verip tuttururum çoğunlukla bu sen ne okuduysam Twitter'da hemen hemen hiç biri tutmadı. Boğa gelecek sözlerini dinleye dinleye 2018'i bitirdik.
Pages:
Jump to: