Pages:
Author

Topic: Twitter fenomenlerinin yeni atraksiyonları - page 3. (Read 504 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
January 30, 2019, 05:41:01 AM
Kemal boğa geliyor diye arabayı satıp parayı altlara gömdüm diyordu. Oradan giren varsa çıkarmak için biraz millete coin shillese yeter. Mak denilen lavugu da oldum olası hiç sevmedim. Ama onun adını duyunca aklıma yaptığı bir paylaşım gelir 2017 Aralık ayı bogasininda 1500 sats fiyatlarda iken xlm ye 12 BTC gommustu. Ki o xlm 7000 lere kadar gitti. Yani yolda bile boşaltsa iyi para kazandı.
member
Activity: 630
Merit: 37
January 30, 2019, 05:23:35 AM
bu forumda bu mallara kanacak insan olduğunu zannetmiyorum bu başlığı forumdonanım yada ekşide açsan daha çok faydası dokunurdu
member
Activity: 370
Merit: 10
January 30, 2019, 05:17:44 AM
sen buralarda yenisin galiba Cheesy
member
Activity: 532
Merit: 22
January 30, 2019, 04:08:31 AM
Dün arkadaşımın telefonunda gördüğüm için bu başlığı açmaya karar verdim. öyle isim vermeden atıp tutmuyorum arkadaşlar öncelikle bu bilinsin.

crypto kemal ve mak adlı kişilerin ayrı ayrı whatsap grupları varmış. arkadaşa bir iki airdrop formu doldurma konusunda yardımcı olurken gördüm.
bu ne dedim? bana adlarından bahsettiğim kişilerin grupları oraya katıldım dedi. hatta kemal mft diye bir token söylemiş onun reklamını yapıyordu. şimdilik %15 yaptı haberiniz olsun diye bir şey yazmış.

Diyeceğim o ki; bizim insanımız akıllanmadığı sürece bu adamlar çok para kazanır. Twitter galiba bunları banladı ki bu yollar ile para kazanma derdindeler.

bu tarz olanlar varsa bildiğiniz alta ekleyin. insanlar biliçlensin bu kişilerin sizden benden üstün yanı yok. ayrıca çok fazla bir şey bidikleri de yok. zaten çok bilgili kişiler forumda coin token önermeden balık tutmayı öğretiyor o kişileri takip edin yeterli. twitterda kileri boş verin.

Herkese bol kazançlar dilerim. Aldığınız coinler hep pump yesin...

Pages:
Jump to: