Pages:
Author

Topic: twitter takipçi airdroplar için - page 2. (Read 355 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
February 19, 2018, 12:03:30 PM
takibe takip yöntemi güzeldir. Özellikle takibe takip yapan hesapları bulup onların kullanıcıları eklenebilir. Böylece büyük geri dönüşler alınabilir. Bu yöntem baya popüler gözüküyor. Arkadaşım tavsiye etmişti. Bir araştırmanı öneririm.
member
Activity: 168
Merit: 10
February 19, 2018, 11:44:16 AM
hocam bu işi yapanlar kendilerini belli ediyorlar sen onları eklersen onlarda seni eklerler yani bu işler benim bildiğim böyle dönüyor
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
February 19, 2018, 11:42:38 AM
hocam takipçi kasacağınıza takipçi satın alın daha kolay kazanırsınız. yoksa tek tek takipçi kasmak çok zaman alan bir şey.
newbie
Activity: 168
February 19, 2018, 09:40:29 AM
hazır takipci işe yaramaz. bi coğu auditten real takıpcılerıne bakıyor o yüzden elle kasman lazım. dediğin kadar aham şaham birşeyde vermiyor bountylere 1k 2k kişi giriyor bazıları veriyor bazıları vermiyor.
full member
Activity: 742
Merit: 112
February 19, 2018, 09:32:57 AM
Arkadaşlar bounty bölümüne baktığımda btü kampanyalarda twitter için güzel oran ayrıldığını görüyorum. Bu oranın hem twitter takipçisi hemde bu forumun rütbe mantığına göre de şekillendiğini görüyorum. Bunun için twitterda kolay takpçi kasabileceğim yöntemler bilen veya yolu gösterebilecek birileri varmıdır acaba

1- hazır takipçili hesap al. ismini yabancı yap özellikle kripto ile alakalı bir nicke değiştir. twitter bountyle katıl.

2- takibe takip yap. twitterda bununla alakalı 10'larca hashtag var hesabındaki takipçi gelişir ama bunun için çok uğraşman gerekli.

ilk seçeneği uygulamanı öneririm. türk kullanıcı da olsa önemli değil. twitteraudit sorgulaması %90 ve üzerinde olsun yeterli. yani aradıkları organik takipçi.

hesabın var diyelim %10 ve üzeri olan twitterlara katıl. bazı projeler %5 twittera ayırmıştır ama kalitelidir onları da düşünebilirsin. hepsinden sana token gelmeyecek. ico süreci mahvolanlar, tokenleri vermekte geciktirenler, yollamayanlar yani aldıkların yanına kar kalır.
newbie
Activity: 41
February 19, 2018, 09:18:41 AM
Twitter'de surekli bountylere giren giren bul, sonra onun takipci listesindeki takipcilerini takip et(takibe takip), onlar sana geri donerler. Özellikle biosunda "follow back CryptoCurrency" gibi yazanlari takip et. Bu arada gunde 1000 kişi gibi agresif takip yapmamaya özen göster. Eğer öyle yaparsan agresif takip yüzünden hesabın 2-3 gün dondurulabilir
full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
February 19, 2018, 09:08:26 AM
Hocam yapabileceğin tek şey takip'e takip yaparak kasman olacaktır. Diğer türlü bot alırsan hesabın audit skoru düşecektir ve bountylere kabul edilmeyeceksin. Airdroplar için zaten öyle pek fazla takpipçin olmasında gerek yok. 500-600 işini görür istemiyor onlar fazla birşey.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
February 19, 2018, 08:27:12 AM
Bak sen şimdi buraya böyle konuyu açtın. Managerler görürse seni kampanyalara dahil eder mi sence? Ha hile değilde yöntem dersek #cryptocurrency #bitcoin #ethereum gibi hastagleri gir twittera. Oralardaki kullanıcıları takip et. Karşılıklı takip eden olucaktır illaki.
member
Activity: 252
Merit: 13
February 19, 2018, 07:41:59 AM
Arkadaşlar bounty bölümüne baktığımda btü kampanyalarda twitter için güzel oran ayrıldığını görüyorum. Bu oranın hem twitter takipçisi hemde bu forumun rütbe mantığına göre de şekillendiğini görüyorum. Bunun için twitterda kolay takpçi kasabileceğim yöntemler bilen veya yolu gösterebilecek birileri varmıdır acaba
Pages:
Jump to: