Pages:
Author

Topic: TİYATRO - page 2. (Read 848 times)

newbie
Activity: 31
Merit: 0
October 26, 2017, 02:49:34 PM
Herkes tiyatroya gidemez herkesin kültürü buna elvermez tarzı bir şeye sahip değildir Tiyatro her kesimden insanın gelip görüp izleyip zevk alabileceği güleceği ağlayacağı yere Tiyatro denir sahne tozunu bir kere de olsa yutmak gerekli diye düşünenlerdenim keşke sinemaya gidilenin yüzde 20si tiyatroya gidilse de insanlar gerçek seyir zevki görse dilerim yurdumuzun o kadar geliştiğini görebileceğiz.
member
Activity: 132
Merit: 10
"One Token to Move Anything Anywhere"
October 26, 2017, 02:46:06 PM
tiyatro ilk zamanlardan beri hep üst kitleye hitapeden bir sanat oldu o yüzden yapması biraz zahmetli ve pahalı bir iştir ne yazıkı ülkemizde değeri bilinmediğinden fazla uğraşan emek veren yoktur bizim ülkemizde sanat heraman egomanyanın etkisinde kalmıştır buda demek oluyoki bizde anca yapılsa yapılsa ideolojik diziler yapılır fazla bişey bekleme bu ülkede sanat adına
member
Activity: 70
October 26, 2017, 02:38:14 PM
Tiyatrodan alınan tadı hiçbir sinemada yada  evde izlediğimiz filmlerden dizilerden alamayız bence. Tiyatronun havası bir başka. O an sanatçıların duygularına tanık oluyorsun. O heyecanlarıbı paylaşıryorsun.Tiyatro diğer film yada dizilere göre daha çok emek ve tecrübe ister çünkü bir yanlış söylediğini tekrar edemiyorsun. O an ne yaparsan o.
newbie
Activity: 30
October 26, 2017, 09:58:52 AM
Tiyatro  cok guzel  biseydir insanların son zamanlarda unutuğu daha  cok sinamaya  kaydığı bi zamandayız belki filmler gibi güzel olmasada bence iyi  oyuncular olduğu zaman  gayet  güzel bence  mesela  çok güzel hareketler bunlar izleyenler  vardır belki  tam  anlamıyla  tiyatro  degildi ama  bi cogumuz severek  izliyoduk.😂😂
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
October 26, 2017, 09:06:00 AM
tiyatro olmasada skı bir sinema takipçisiyim, hatta bi süre önce sinemia kart aldım istediğim filme rahat rahat gidiyorum en son uzaydan gelen fırtınayı IMAX olarak izlemiştim. Cingöz recai yide merak ediyorum ama yorumlar kötü olduğu için henüz gitmedim
newbie
October 26, 2017, 08:51:36 AM
Tiyatro iyi güzel de ülkemizde kokoş olarak nitelendirilen kadınlarımızın ve fular takan erkeklerin ziyaret ettiği bir yer olarak görülüyor devre aralarında pipolarını çeken elit insanların o üst insan modundaki tavırlarını görmek bana sıkıcı geliyor naçizane fikrim budur isteyen karşı çıkar isteyen destek verir ama bence böyle yani iyi forumlar
newbie
October 26, 2017, 08:40:41 AM
Bana tiyatro daha samimi geliyor insanları görüyorsun onları duyuyor hissediyorsun hele ki bu insanlar Erdal Beşikçioğlu gibi Şevket Çoruh gibi içten kişiler olduklarında çok daha izlenilesi yaşanılası oluyor keşke herkes sinema yerine tiyatrolara gitse ki asıl emekleri alın terini görseler..
member
Activity: 322
Merit: 11
October 26, 2017, 03:37:45 AM
yanarım yanarım onca yıl ankarada kaldım bir kere erdal beşikçioğlunun bir delinin hatıra defterine gitmediğime yanarım.
newbie
October 25, 2017, 07:22:50 PM
sinama kadar ön planda olmayan sanatın sanat için yapılan dalıdır recep ivediğe kahkaha atan bir milletin tiyatroda tebessüm etmeyi seçeceğini pek sanmıyorum
member
Activity: 98
October 25, 2017, 07:21:23 PM
Sinema daha çok tercih ediliyor ama Ankara'daki tanıdıklarım az buz da kültürlü insanlardan akrabalar vs Tiyatro gidiyorlar Ankara Şehir Tiyatrosu vardı bi kaç kez bende gitmiştim oradayken çok güzel oyunlar vardı çok pahalı da değildi 12 tl civarı bi ücreti vardı çok sinema izlerim ama tiyatro nadir keşke aşılayacak şeyler olsa ama sinemanın daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Bi kaç efsane oyuncu dışında tabiki. Ali Poyrazoğlu Müjdat Gezen Yılmaz Erdoğan Oya Başar Zeki Alasya Cem Özer de tiyatro tabanlı bir oyuncudur ama benim yeni nesilden en sevdiğim kişi kuşkusuz ki Şevket Çoruh'dur çok başarılı tiyatro sanatçılarımız varken hepsinin sinemaya yönelmesi yüzünden sinema izleyen bi toplum olduk bence
newbie
October 25, 2017, 06:37:26 PM
genç kitleye hitap etcek oyunlar oldugunu düşünmüyorum dandik oyunlar 5-10 tl olurken daşşaklı oyuncuların oynadıgı perdeler 50-60 tl oluyor halıyle öğrenci adamız sinamaya kacıyoruz ne yapalım 9 tl Cheesy
member
Activity: 140
October 25, 2017, 05:40:04 PM
Hangi ilde yaşadıgınızı bilmiyorum fakat İstanbul sanat hayatı ortadoğu koşullarının çok üstünde bir yere sahip. Tiyatrro'dan sinemaya sahne sanatlarına  ve sergilere kadar çeşitli etkinlikler mevcut. Katılım sayısı da hiç fena değil. Tabi toplumun her kesimine ulaşmıyor ve hitap etmıyor olabilir. Ama kesinlikle fazla katılımcısı var. Tiyatroya gelicek olursak, parasal olarak diğer işlere göre çok iyi paralar kazanmak mumkun değil ne yazık ki ne kadar çaba emek sarf  etseniz de hem parasal hemde takdiri karşılıgını alamayınca devam etmek mümkün olmuyor. Sadece ülkemiz de değil tüm dünya da bu şekilde.
member
Activity: 98
October 25, 2017, 05:01:36 PM
Bu forum içerisinde aktif olarak böyle sanat aktivitelerine katılan var mı acaba ? Tiyatro'da sinemadan çok daha fazla emek , oyunculuk ve yetenek sarfedildiğine inanıyorum  . Benim gibi düşenleriniz var ise neden katılımcı sayısı bu kadar az ? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Pages:
Jump to: