Pages:
Author

Topic: Şu aralar DİP gören ALT Coinler - page 3. (Read 3344 times)

full member
Activity: 139
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
October 18, 2017, 02:18:38 PM
aragon,shift,ethereum dip denilebilecek bir seviyede 25 ekimden sonra 3 coinde pumplanacak sadece bekleyin ve görün.
full member
Activity: 126
Merit: 100
October 18, 2017, 01:59:51 PM
Peki neden Waves ve Stratis diyorsunuz bir sebebi var mı ?
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
October 18, 2017, 01:49:19 PM
Waves ve Stratis diyorum bende birçok kişinin üzerinden açıkçası bu ikiliden beklentim büyük ve yüzümü kara çıkaracaklarını sanmıyorum, yatırım yapın pişman olacağınızı düşümüyorum teknolojileri bile yine para eder.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
October 18, 2017, 01:49:05 PM
Hangisine baksan hepsi dip ama kimi coinler var aylardır uyuyan.  Şuan resmen %150 düşen coinler var bu coinlere küçük küçük bir şeyler dağıtmak bana mantıklı geliyor çünkü zaten aylardır uyuyorlar btc pumpunda dibin dibinin dibini gördüler dönüşleri çok fena olabilir diye düşünüyorum. Şu fork muhabbeti bitsin ben en az 3-4 coinden 4x - 5x bilemedin 6x bekliyorum ama bakalım beklemekten başka çaremiz yok
sr. member
Activity: 448
October 18, 2017, 01:44:50 PM
Stratis ve waves alın Smiley
Yatırım tavsiyesi değildir.
member
Activity: 98
Merit: 10
October 18, 2017, 12:32:49 PM
Voise çok düşmüş tekrar düzelirse %50 civarı kar bırakma şansı var grafiğe göre.Hakkında biraz araştırma yapıp düzeleceğine kanaat getirirsem şansımı deneyebilirim.
sr. member
Activity: 672
October 18, 2017, 12:21:59 PM
Ben oyumu shiftten yana kullanmak istiyorum, shiftin fiyatı 90 centin altına indi ve bu hızla da inmeye devam edecek gibi bir görüntü çiziyor bana kalırsa bu fiyat ile daha hızlı da düşer ancak ne kadar düşer bilmiyorum hızlı bir şekilde de fiyatı yükselecektir
full member
Activity: 434
Merit: 109
October 18, 2017, 12:18:14 PM
Şu aralar alternatif coinlerin çoğu kötü bir düşüş içerisinde. 2 3 günde bir aradan bir kaç tanesi sıyrılıyor. Onları yakalayabilirsek güzel kar elde edilebilir. Bugün Substratum'da olduğu gibi. Elemanlar yeni bir borsada işlem göreceğiz diye tweet attılar ve ilk önce 35% daha sonrada 65% seviyelerine doğru hızlı bir artış gösterdi.
Sosyal medyada ve web sitelerindeki duyuruları iyi takip etmek gerekiyor.
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
October 18, 2017, 11:42:36 AM
Selamlar, daha çok yeniyim ve genel olarak coinmarketcap sitesinden takip ediyorum coinleri. Merak ettiğim şey aşırı düşüş veya yükseliş olan hareketli coinleri gösteren bir web sitesi var mı ya da buna benzer detay veren ya da coinmarketcap te bakabiliyor muyuz?

Tek tek coinmarketcap te altcoinlere girip yıllık, aylık haftalık bakıyorum daha kolay bir yolu var mı?

Coinmarket'te  trending altında "gainers and losers" diye bir bölüm var, oradan son 1 hafta içinde en çok çıkan ve düşen coinlere ulaşabilirsin.

örneğin yocoin diye bir coin son b,r hafta %7000 artmış diye görünüyor.

arkadaşı yanlış yönlendirmeyin,bu tarz aşırı yükselen ya da aşırı düşen coinler büyük ihtimalle scam/çöp koinlerdir. zamanınıza ve paranıza yazık olur.

Evet, haklısınız bu listede aşırı yükselen coinler genelde ilk 100 dışındaki scam coinler oluyor. Bu işe yeni başlayanların ilk 20 dışındakileri tecrübe kazanana
kadar görmezden gelmeleri en doğrusu.
sr. member
Activity: 357
October 18, 2017, 11:32:11 AM
Selamlar, daha çok yeniyim ve genel olarak coinmarketcap sitesinden takip ediyorum coinleri. Merak ettiğim şey aşırı düşüş veya yükseliş olan hareketli coinleri gösteren bir web sitesi var mı ya da buna benzer detay veren ya da coinmarketcap te bakabiliyor muyuz?

Tek tek coinmarketcap te altcoinlere girip yıllık, aylık haftalık bakıyorum daha kolay bir yolu var mı?

Coinmarket'te  trending altında "gainers and losers" diye bir bölüm var, oradan son 1 hafta içinde en çok çıkan ve düşen coinlere ulaşabilirsin.

arkadaşı yanlış yönlendirmeyin,bu tarz aşırı yükselen ya da aşırı düşen coinler büyük ihtimalle scam/çöp koinlerdir. zamanınıza ve paranıza yazık olur.
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
October 18, 2017, 09:47:45 AM

newbie
Activity: 101
Merit: 0
October 18, 2017, 08:46:45 AM

member
Activity: 105
October 18, 2017, 07:59:53 AM
Pump olmayanlar da takip edilebilir. Az parayla çok mal alıp pumpta okutmak iyi bir seçenek olabilir ama tecrübeli olmak lazım biraz.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
October 17, 2017, 06:03:25 PM
Bancordan kimse bahsetmiyor artık çok ilginç acaba bu durum sadece bizim türkçe bölüme özel mi çünkü ico sürecinde inanılmaz bir yatırım aldı kendileri,ve şuan dolar olarak bile ico fiyatının yarı fiyatında neredeyse bitcoin fiyatından hiç bahsetmiyorum.
full member
Activity: 336
Merit: 111
October 17, 2017, 05:14:10 PM
Bancor yeterince dipte yıl içinde artmazda büyük hüzün yaşarım
member
Activity: 112
October 17, 2017, 04:45:06 PM
Bende kripto para dünyasına yeni girdim. İlk girmeye karar verdiğimde BTC 13500 TL idi ben anca 17000'de girdim. O gazla hemen altcoinlere de atladım. Elimde XRP, WAVES, STRAT, SC ve 1ST var. İlk aldıklarıma göre düşmüş durumdalar genel olarak ama hemen hemen 100er liralık almıştım zaten her birinden. Yorumları okuyorum, sürekli inceliyorum sanırım biraz erken aldım ama yine de kazanç sağlayabilecek gibiyim. En azından BTCnin yükselmesi ile zarar etmiş değilim hatta BTC sayesinde kârdayım.
Araştırmalarıma göre DGB baya düştü ve ilerisi için yükselme ihtimali var. En azından ben öyle tahmin ediyorum.
Sizce yeni başlayan birisi olarak bu altcoinlerle mi devam edeyim yoksa BTC'de kalmak daha mı iyi olur.

Digibyte hiç bulaşma ben yaptım o hatayı kimse yapmasın.Piyasayı iyi incele yazılanları okuyabildiğin kadar oku erkenden altcoin almak hatalara sebep olabiliyor daha sonra fırsatlar kaçıyor.Seçimlerini iyice araştırdıktan sonra yapmanı öneririm.

Önerin için çok teşekkür ederim. bir süredir digibyte'ı inceliyorum çok değişik hareket ediyor zaten. aynı saat içinde çok ani iniş çıkışları var. o kadar sıkı takip etmem zor. orta vadeli yatırımlara yönelmeye çalışıyorum zaten. Birde 25 Ekim baya kritik anladığım kadarıyla. Sanırım en son 24 Ekimde altcoin alımı yapmak gerekiyor güçlü olanlardan; kazanmak için.
member
Activity: 98
October 17, 2017, 01:56:59 PM
Bende kripto para dünyasına yeni girdim. İlk girmeye karar verdiğimde BTC 13500 TL idi ben anca 17000'de girdim. O gazla hemen altcoinlere de atladım. Elimde XRP, WAVES, STRAT, SC ve 1ST var. İlk aldıklarıma göre düşmüş durumdalar genel olarak ama hemen hemen 100er liralık almıştım zaten her birinden. Yorumları okuyorum, sürekli inceliyorum sanırım biraz erken aldım ama yine de kazanç sağlayabilecek gibiyim. En azından BTCnin yükselmesi ile zarar etmiş değilim hatta BTC sayesinde kârdayım.
Araştırmalarıma göre DGB baya düştü ve ilerisi için yükselme ihtimali var. En azından ben öyle tahmin ediyorum.
Sizce yeni başlayan birisi olarak bu altcoinlerle mi devam edeyim yoksa BTC'de kalmak daha mı iyi olur.

Digibyte hiç bulaşma ben yaptım o hatayı kimse yapmasın.Piyasayı iyi incele yazılanları okuyabildiğin kadar oku erkenden altcoin almak hatalara sebep olabiliyor daha sonra fırsatlar kaçıyor.Seçimlerini iyice araştırdıktan sonra yapmanı öneririm.
member
Activity: 112
October 17, 2017, 01:47:00 PM
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
October 17, 2017, 12:42:11 PM
strat ve waves derim başka bir şey demem.

ama haftaya pazartesine kadar biraz daha dip yapacağını düşünüyorum. 45lerden strat toplayabiliriz.
newbie
Activity: 55
Merit: 0
October 17, 2017, 12:08:10 PM
Ben de alarm için Blockfolio'yu kullanıyorum. İstediğin seviyenin altına veya üstüne gelmesine dair alarm girebiliyorsun. İstersen tek sefer, istersen çoklu da alarm kurabiliyorsun.

Ben Komodo'nun Kasım'da iyi yükseleceğine inanıyorum. Platformda Monaize ico'su yapılacak. Yatırım toplayabilirse Komodo'ya da pozitif etkisi çok fazla olur.
Pages:
Jump to: