Pages:
Author

Topic: şuan için btc almalı mı? - page 6. (Read 17249 times)

hero member
Activity: 739
Merit: 500
December 01, 2015, 07:15:51 PM
Bence Bitcoin almanın zamanı olmaz, her zaman alınabilir. Yatırım planlamanıza göre aylık belli miktarlarda alabilirsiniz.

HOARDER olmayın alın-verin bitcoin ekosistemine can verin.
Bitcoin'i kenara atıp değerlenmesini istiyorsanız balinalardan medet umarsınız sadece.

Kullanmak için almak ayrı, yatırım için almak farklı. Herkes başarılı trader değil. Al-sakla daha güvenli ve garanti bir kazanç şeklidir.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 01, 2015, 07:13:26 PM
Aylık olarak maaşınızdan arta kalan tutarla 3 5 demeden biriktirilmeli. Şahsen ben öyle yapıyorum. Mutlaka değerlenecek günü gelecek.
Aylık 100 TL ile yapılan birikim pek bir anlam ifade etmeyebilir. Senede 1 BTC ancak birikir, BTC 10.000 tl olduğunda 1200 TL'niz 10k tl ancak olur.
500 TL kenara atabilen olursa iyi bir yatırım olur ama.

Maddi gücünüz varsa aylık 1 BTC alıp saklamanızı öneririm. Tabi miktarlar maddi durumunuza ve yatırım risk algınıza göre değişiyor.
HOARDER olmayın alın-verin bitcoin ekosistemine can verin.
Bitcoin'i kenara atıp değerlenmesini istiyorsanız balinalardan medet umarsınız sadece.
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
December 01, 2015, 06:30:15 PM
Aylık olarak maaşınızdan arta kalan tutarla 3 5 demeden biriktirilmeli. Şahsen ben öyle yapıyorum. Mutlaka değerlenecek günü gelecek.
Aylık 100 TL ile yapılan birikim pek bir anlam ifade etmeyebilir. Senede 1 BTC ancak birikir, BTC 10.000 tl olduğunda 1200 TL'niz 10k tl ancak olur.

Maddi gücünüz varsa aylık 1 BTC alıp saklamanızı öneririm. Tabi miktarlar maddi durumunuza ve yatırım risk algınıza göre değişiyor.
legendary
Activity: 1554
December 01, 2015, 06:25:47 PM
sr. member
Activity: 336
Merit: 250
December 01, 2015, 03:01:37 PM
full member
Activity: 168
Merit: 100
November 13, 2015, 01:41:02 PM
Ne zaman alırsanız alın BTC kazandırır. 2013 Kasımda en tepeden alanlar bile zamanı gelecek kazanacak, satmazlarsa. Bitcoin böyle bir teknoloji, geleceği parlak.
O dönemlerde alanlar hala satmadıysa karlarından çok zararları var.
2013 kasım'ındaki enflasyon ile şu anki bir değil, o günkü 3 bin TL ile şu anki 3 bin tl arasında en az %30 değer farkı var...

Paranın değer kaybını neye göre hesaplıyorsunuz?
2013 de 3000 TL yi %10 yıllık faizle mevduata koyulsaydı.
2014 de 3300 TL
2015 de 3630 TL oluyor.

alım gücü olarak mı hesaplıyorsunuz? kur artışına göre mi?
örnek a ürünü o zamanki dolar kurunu TL ye çevirince 3000 TL iken şimdiki dolar kuru ile 4000 TL yemi satılıyor?
legendary
November 13, 2015, 10:41:37 AM
Ne zaman alırsanız alın BTC kazandırır. 2013 Kasımda en tepeden alanlar bile zamanı gelecek kazanacak, satmazlarsa. Bitcoin böyle bir teknoloji, geleceği parlak.

Uzun vadede cizgisini korur gibi görünüyor
yani en tepeden alım yapmadıkça zarar ettirmez
ama 2013 kasımında alanların kar edeceği garanti deği bence
çok yapay bir yükselmeydi o..

Aynı yükselişin daha kuvvetli şekilde yaşanmayacağını mı sanıyorsunuz?
sr. member
Activity: 413
Merit: 250
November 11, 2015, 05:15:35 AM
şu an değilde yarılanmadan bir kaç ay önce(fiyatı takip edeceğim) mutlaka yüksek miktarda btc satın alacağım. yarılanmadan sonra btc nin fiyatının çok yüksek ihtimalle çıkacağı düşüncesindeyim.
sr. member
Activity: 549
Merit: 259
Blockchain with solar energy
November 11, 2015, 03:20:55 AM
$250 hatta $200 seviyesine inmesi beklenmeli bence halving öncesi. Olur da inmeyeceği netleşirse $300-350 den pozisyon alınabilir yoksa geç kalırız.
hero member
Activity: 938
November 08, 2015, 05:07:48 AM

Uzun vadede cizgisini korur gibi görünüyor
yani en tepeden alım yapmadıkça zarar ettirmez
ama 2013 kasımında alanların kar edeceği garanti deği bence
çok yapay bir yükselmeydi o..
hero member
Activity: 644
Merit: 501
November 05, 2015, 01:54:32 PM
O dönemlerde alanlar hala satmadıysa karlarından çok zararları var.
2013 kasım'ındaki enflasyon ile şu anki bir değil, o günkü 3 bin TL ile şu anki 3 bin tl arasında en az %30 değer farkı var...
legendary
November 04, 2015, 05:09:18 PM
newbie
Activity: 20
Merit: 0
November 04, 2015, 04:43:29 PM
şubat 2014'de şimdiki fiyatlardan alım yapmıştım. sonrasında btc düşüşe geçti. diplere indikçe yine alım yaptım. hiç satış yapmadım. başladığımdan beri 20 ay geçti. şimdi başladığım güne göre kardayım. uzun vadede kar artacaktır. yatırım amacınızı bilip ona göre davranın.
legendary
Activity: 1445
November 04, 2015, 04:17:55 PM
Her geçen gün yeni alanlar seviniyor satanlar hüzünleniyor. Bu artışın tepe noktasını kestirebilenler çok karlı çıkacaklar. Elbette birileri de kaybetmeli ki tepeden satanlar kar yapsın...
Aynen öyle, birileri mutlaka kaybedecek, riski göze almak lazım. Ne olacak göreceğiz bakalım
hero member
Activity: 644
Merit: 501
November 04, 2015, 11:00:20 AM
Her geçen gün yeni alanlar seviniyor satanlar hüzünleniyor. Bu artışın tepe noktasını kestirebilenler çok karlı çıkacaklar. Elbette birileri de kaybetmeli ki tepeden satanlar kar yapsın...
legendary
November 04, 2015, 09:36:01 AM
Öyle görülüyor ki bir yükseliş trendine girdi btc yani şimdi alınır mı eğer alırsanız %90 kar edersiniz gibi duruyor.
Ama güçlü yükselişlerin ardından güçlü düşüşler gelebilir arada ufak kırılmalarda olsa bunlar düzeltmeden öteye gitmiyor ve yüklseliş eğrisini bozmadan devam ettiriyor.Bu yine düşer noktasını çoktan geçti.Yalnız ne kadar uzun süre yükselirse o kadar ciddi bir düşüş potansiyeli de taşıyor.
bütün bu areketlerin sebebi çinde bulunan parası bol bir balina gibi görünüyor. Eskiden 10 milyon dolarlık işler dönerdi şimdi 100 milyonlarca dolarlık işler dönüyor.milyar dolarlık hedge fonların ucundan kenarından girdiğini varsayabiliriz.Çin rüşvetin bol olduğu bir yer bizdeki gibi ödül vermiyorlar rüşvetçilere idam ediyorlar o yüzden haberini duyamayız ama milyar dolarlık bir amca hükümetin para politikasını para karşılığı fon yöneticisine sızdırmışsa oda böyle alımlara ufaktan başlamış olabilir  Shocked
Şu an ki yükseliş trendi 2013 tekinden farklı olarak kolay bükülmeyebilir. Bitcoin tarihinde yaşadığı büyük çıkışlardan birini daha yapacaksa tam şimdi olduğu gibi bir başlangıcı olacaktır.Çok fazla beygir in olmadığı kriptokoin dünyasında bitcoin önümüzdeki bir kaç ay için doğru at olabilir Smiley
Çakılırsa da ben zaten çıkmıştım dersiniz kim bilecek  Cheesy
Çin hükümetinin "bitcoini kontrol altında tutabilmek için" piyasadan bitcoin topladığı, farmlara ücretsiz elektrik sağladığı ile ilgili spekülasyonlar var.

O yüzdenmi artıyor acaba
Belki evet belki hayır.
Bitcoin fiyatı şu sebeple artıyor diye kesin bir şey diyemeyiz. Bu yüzden "spekülasyon" sözünü kullanıyoruz.
member
Activity: 79
Merit: 10
November 04, 2015, 08:35:02 AM
Öyle görülüyor ki bir yükseliş trendine girdi btc yani şimdi alınır mı eğer alırsanız %90 kar edersiniz gibi duruyor.
Ama güçlü yükselişlerin ardından güçlü düşüşler gelebilir arada ufak kırılmalarda olsa bunlar düzeltmeden öteye gitmiyor ve yüklseliş eğrisini bozmadan devam ettiriyor.Bu yine düşer noktasını çoktan geçti.Yalnız ne kadar uzun süre yükselirse o kadar ciddi bir düşüş potansiyeli de taşıyor.
bütün bu areketlerin sebebi çinde bulunan parası bol bir balina gibi görünüyor. Eskiden 10 milyon dolarlık işler dönerdi şimdi 100 milyonlarca dolarlık işler dönüyor.milyar dolarlık hedge fonların ucundan kenarından girdiğini varsayabiliriz.Çin rüşvetin bol olduğu bir yer bizdeki gibi ödül vermiyorlar rüşvetçilere idam ediyorlar o yüzden haberini duyamayız ama milyar dolarlık bir amca hükümetin para politikasını para karşılığı fon yöneticisine sızdırmışsa oda böyle alımlara ufaktan başlamış olabilir  Shocked
Şu an ki yükseliş trendi 2013 tekinden farklı olarak kolay bükülmeyebilir. Bitcoin tarihinde yaşadığı büyük çıkışlardan birini daha yapacaksa tam şimdi olduğu gibi bir başlangıcı olacaktır.Çok fazla beygir in olmadığı kriptokoin dünyasında bitcoin önümüzdeki bir kaç ay için doğru at olabilir Smiley
Çin hükümetinin "bitcoini kontrol altında tutabilmek için" piyasadan bitcoin topladığı, farmlara ücretsiz elektrik sağladığı ile ilgili spekülasyonlar var.

O yüzdenmi artıyor acaba
legendary
October 30, 2015, 02:08:17 PM
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
October 30, 2015, 06:31:40 AM
Satım için bence son fırsatlar.
full member
Activity: 182
Merit: 100
October 30, 2015, 05:18:08 AM
800 Civarında epey BTC almıştım şuan keyifle yükselmesini izliyorum Cheesy
Pages:
Jump to: