Pages:
Author

Topic: şuanda tavsiye ettiğiniz imza kampanyası var mı? - page 2. (Read 646 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Benim tavsiyem iyi takip edip eth veya btc bazinda haftalik ödeme yapan kampanyalar arayin. Full member ve üzeri olan rütbelere genelde 70-100$ degerinde ödeme yapan kampanyalar bulunabiliyor. Ico surecinde token ödemesi yapacak projeler genelde sonu hüsran ile sonuçlanıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Varsa tavsiyeleriniz banada verin.
Son girdiğim 5 imzadan daha 5 kuruş kazanmışlığım yok.
Hiçbi işe yaramıyor artık projelerde icolarda bountylerde

Aynı durumdayız , hatta yalnız da değiliz. Hani güzel olacak bir proje yakalasan bile buy seferde katılımcı fazla oluyor yine bir şey alamıyorsun. ICO lar piyasa zarar vermeye başlayalı epey oluyor. Ama burada bounty kovalayanlar için ICO lar olmazsa olmaz. Dengeyi bakalım nasıl tutturacağız.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Varsa tavsiyeleriniz banada verin.
Son girdiğim 5 imzadan daha 5 kuruş kazanmışlığım yok.
Hiçbi işe yaramıyor artık projelerde icolarda bountylerde
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Bountyler için açılmış bir çok başlık var oraya giripte bakabilirsin veya bounty siteleri var oralardan beğenip girebilirsin lütfen boş başlık açmayın her gün yeni imza kampanyası görmekten bıktım hangine girsem yeni kampanya varmı arkadaşlar başlık açmışlar okuyun bakın oralardan kendinize illa ki uyacak bir  tane vardır.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Her imzadan sonra böyle bir belirsizlik var. Bugünlerde belirlemek gerçekten zor. Ancak çalışkan ekibin olduğu sosyal medyası kuvvetli ve projesi sağlam olan bi imzanın şansı daha yüksek. Kampanyasını yürüttüklerinizden seçerseniz daha çok bilgi sahibi olduğunuzdan yanılma payınız az olur.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Bounty sitelerinin yaptığı bountylere katılmak hem daha kullanışlı takip edilmesi kolay hem de en azından ufakta olsa süzgeçten geçirerek iş alıyorlar. Bunun için birçok site var araştırma yapabilirsiniz.
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
İyi bir kampanya bulmak zor bazende şanslı olmak gerekli. Açıkcası ben bountyhive ve bountyguru kampanyalarını tercih ediyorum kesin olarak ödüller cüzdana geliyor özellikle bountyhive kullanıcılarının hakkını savunan bir platform. Bountyguru ise projelerinden bazıları hemen borsada listelenebiliyor ikisininde kampanyalarını incelemekte yarar var bence
jr. member
Activity: 80
Merit: 1
Hype'ı yüksek projeleri değerlendirmede en geriye atmanız tavsiye edilir, zira kazanacağınız oran çok çok düşük olacaktır.
member
Activity: 476
Merit: 12
forumda az önce açılan bir başlık var. aktif olarak ekim ayında başlayan kampanyaları gösteriyor. istersen bi oraya göz gezdirebilir ve oradakileri değerlendirebilirsin
member
Activity: 462
Merit: 42
valla imza işi biraz şans ya ben şuan boşta olsaydım neye girerdim biraz düşünüyorumda şuan aklımda birşey yok. İyi para toplamış bir projeyi araştırırdım btt de
full member
Activity: 770
Merit: 103
benimde mevcuttaki kampanyam bittikten sonra bende dominium a girmek istiyorum. bounty manager bir Türk ve hem yardımcı hemde işini iyi yapan bir arkadaş. en azından sorun yaşamazsınız. türkçe telegram kanalından yazdığınızda hemen yardımcı oluıyor.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
İki imzaya girdim son zamanlards ikiside iptal oldu. Artık eskisi gibi güzel kazandıran bountyler olmuyor. Kaliteli bir ico bulmak gerçekten zor
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
İmza kampanyaları bayağı var ama benim son zamanlar da hiç umudum kalmadı ben de katılıyorum ama bir eşy verecekler mi , verdikleri para edecek mi hiç bilmiyorum. İstersen imzam da ki kampanyaya bir göz atabilirsin.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
seçenek çokta getirisi iyi olurmu hatta birşey getirirmi orası sıkıntı. Şu dünya gözünü kriptoya çevirse bir fomo başlasa bizde neşelensek artık. Bekleyiş çok uzun sürdü.
member
Activity: 504
piyasada eksisi gibi sağlam kampanyaların sayısı oldukça azalmış durumda araştırıldığı zaman nadiren güzel karşımıza çıkar.
member
Activity: 112
Merit: 10
imzada bulunun simdaq kampanyasına girilebilir. projeleri sağlam piyasa normale döndüğünde pişman olunmaz mutlaka. şahsen ben yatırım da yaptım, al sat yaparak elimdekini de arttırdım. ayrıca platformları da çok iyi, trading konusunda çok güzel bilgi veriyor ve alıştırma yapmanızı sağlıyor. platforma da üye olmakta fayda var imzaya girmeyecekseniz bile.
member
Activity: 252
Merit: 11
Hocam aslında esas araştırmayı sizin yapmanız daha faydalı olur diye düşünüyorum. Hedefleri gerçekçi olan ve ekibi güvenilir olan çoğu proje iyi gelir getirebilir. Ben şahsen gelir olarak olmasa bile tokenların gelmesi konusunda daha garanti olan bountyhive kampanyalarına katılıyorum. Ama amazix kampanyalarını da önerebilirim. Ben şuanlık iyi bir proje olarak gördüğün Buying.com imzasındayım. İsterseniz siz de araştırabilirsiniz.
member
Activity: 406
Merit: 14
Ben Xcrypto kampanyasındayım. Sana birkaç imza önerisinde bulunabilirim. Birincisi Buying bu kampanyaya girersen seni sevindirir. Eğer bunu ıskalarsan GMB kampanyası var. Bu da korelilerin kampanyası yok bu da beni sarmadı diyorsan Navibration var. Seç beğen al.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
İmzamdaki simdaq kampanyasını tavsiye ederim. Adamlar en azından şuan bir borsada varlar. Newbie üyelerde kampanyaya katılabiliyorlar ayrıca.
Bir diğer konu bu kadar az mı verilir ya demeyin. Herkes 50 Token vericek 50$ diye airdrop yapıyor ama sonuç hep hüsran bu imzada ekstra olarak haftalık mesaj kotanı doldurduğunda ekstra her mesajda token alıyorsun.
Tabi abartmamak lazım aksi halde ban yiyebilirsin. Konu linki aşağıdadır.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5034420.new#new
hocam hangi bosrada bir türlü bulamadım bana mesaj atabilirmisiniz ada konuya yazarmısınız. teşekkürler

token waves dex te ve tidex te işlem görüyor, huobi ve okex ile görüşme halindeler ürünün tanıtımını yapmışlar bu iki borsaya, eklenme haberi gelebilir ceo tidex ve 1 büyük borsaya giricez demişti platform başladıktan sonra, beklıyoruz şimdilik, onlarda boğa yı bekliyor sanırım eklenmek için kesin bişi diyemıyoruz,
member
Activity: 602
İmzamdaki simdaq kampanyasını tavsiye ederim. Adamlar en azından şuan bir borsada varlar. Newbie üyelerde kampanyaya katılabiliyorlar ayrıca.
Bir diğer konu bu kadar az mı verilir ya demeyin. Herkes 50 Token vericek 50$ diye airdrop yapıyor ama sonuç hep hüsran bu imzada ekstra olarak haftalık mesaj kotanı doldurduğunda ekstra her mesajda token alıyorsun.
Tabi abartmamak lazım aksi halde ban yiyebilirsin. Konu linki aşağıdadır.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5034420.new#new
hocam hangi bosrada bir türlü bulamadım bana mesaj atabilirmisiniz ada konuya yazarmısınız. teşekkürler
Pages:
Jump to: