Pages:
Author

Topic: UBER'den aşılamaya destek! - page 2. (Read 178 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
May 24, 2021, 07:21:47 AM
Aşı olmaya gitmek isteyen kişiler için güzel bir kolaylık sağlamışlar bu anlamda mantıklı bir adım olarak görüyorum ben uberin kampanyasını keşke taksicilerde de bir kampanya olsa insanlar daha rahat ulaşırlar en azından
full member
Activity: 495
Merit: 141
1 cent = 1 satoshi
May 24, 2021, 07:02:19 AM
Bugün açıklanan bilgilendirmeye göre UBER, Türkiye'de ki aşılama sürecine destek olmak adına (herkes hususi aracıyla aşı olmaya gidemiyor, toplu taşıma ile gidecekleri için çekinen insanlar oldukça fazla olabilir) İstanbul ve Ankara'da aşı olacak kullanıcılarına devlet hastanelerindeki aşı merkezlerine kolayca ulaşmalarını sağlamak istediklerini belirtmiş.

"UBERAŞI" kodu ile belirlenen devlet hastanelerindeki aşı merkezlerine gidiş ve dönüşte kullanılabilecek her biri 40 TL'ye kadar 2 ücretsiz yolculuk sunmuşlar. Sürücülere karşı da tüm bu süreci kendileri finanse edeceklermiş.

Ben tebrik ediyorum kendilerini güzel bir hareket olmuş. "aa uber mi varmış, fikrimi değiştirdim aşı olacağım" diye kimsenin aklını çelemezler tabii ki ama sırf o yolculuk kalabalığına girmemek adına çekinen kimseler bile faydalansa ne mutlu. Aşılanma sürecinin hızlanması noktasında umarım bir nebze faydaları dokunur.

Gerçi UBER var ama ortalıkta aşı yok o da ayrı bir konu.

PS: Umarım bu haberin etkisiyle normal sarı taksilerimiz küçük de olsa bir destek olur, bu süreci hızlıca sorunsuz tamamlayabiliriz.
Pages:
Jump to: