kaynak : https://twitter.com/Fenerbahce/status/1353040076423487490/photo/1
Mesut'un savunma arkasına atacağı toplarda etkili olabilecek bir oyuncu Ocak ayında takıma gelmesi için Fenerbahçe'nin Qpr'ye ne kadar bir ödeme yapacağını da merak ediyorum umarım çok para harcamadan bu işin altından kalkabiliriz.
Umarım gary rodrigues gibi olmaz. O da hızlıydı ama son vuruş yoktu. Keşke onyekuru boşta iken onu alsak daha iyi olacaktı. Hep aklımda şu soru olur. Bir takım memnun olduğu futbolcusunu çok iyi fiyat verilmediği sürece satar mı?
Qpr de sürekli oynayan bir futbolcu mu da biz aldık yoksa yedek mi?
Oyuncuyu Qpr satmadı bu arada oyuncunun sözleşmesi haziran ayında sona ereceği için fenerbahçe oyuncu ile haziran ayından sonrası için sözleşme imzaladı ve qpr'ye oyuncu haziran ayından sonra zaten benim takımıma katılacak şimdiden bonservis haklarını bana ne kadara bırakırsınız pazarlığına oturdu.
Acaba ne kadara anlaştılar? Umarım fazla para çıkmamıştır şurada kalmış 3-5 ay sözleşmesi adamın. Belki 300-500 bin euroya ya da alacakları karşılığında anlaşma sağlanmış olabilir. Bu adamı hiç izlemedim umarım iyi bir oyuncudur. Perotti ne oldu? Sözleşmesi iptal olmadı galiba Roma ödüyor diye maaşını.