Pages:
Author

Topic: Ücretsiz EOS Account İçin (Hızlı Olun Kota Çabuk Doluyor) - page 2. (Read 391 times)

full member
Activity: 658
Merit: 153
Bu nasıl bir mantık ya hem coine para vericeksin hem cüzdan açmak için para vericeksin böyle saçmalık olabilir mi birde buna ethereum killer diyenler var cidden gülün halinize şuna para verip cüzdan açtırmak değil borsada bile işlem yapmam ben bu eosla. Adamlar nasıl geçirsek bizi kullanana diye düşünüyolar heralde bulmuşlarda cüzdan paralı sanki ledger nano s falan alıyosun vay halinize cidden
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Bir insan neden para verip cüzdan açmak istesin ki? Bu Dan kendini ne sanıyor acaba? Steemit'ten yaptıkları vurgun yetmedi şimdi daha büyüğüne oynuyorlar.
member
Activity: 249
Merit: 11
Ben parayla EOS cüzdanı açtım. Yine de çok yararlı bir paylaşım olmuş. EOS çok önemli ve gelecek vadeden bir platform. Güçlü bir altyapısı var.
member
Activity: 294
Merit: 27
Ücretsiz EOS account almak isteyenler için buyursun.

1) Infinito Wallet ios veya android uygulamasını telefonunuza indirin.
2) Uygulama içinde yeni bir cüzdan yaratın.  
3) Cüzdan yarattığınızda EOS'un yanında Register free EOS Account  yazar. Oraya tıklayın.
4) Start Free Registration tıklayın.
5) Free Invitation Code bölümüne INFINITO_EOSPHILIPPINE ya da INFINITO_JEDA ya da INFINITO_HKEOS yazın. Hangisi boşsa.
6) Account Name  kısmına istediğiniz 12 haneli bir EOS Account ismi yazın.
7) Register deyin.
8 ) Infinito Wallet'a geri döndüğünüzde sağ üst kısımdan 3 çizgi ye tıklayın ve Security e tıklayın.
9) Show Private Key deyin.
10) Understood deyip Infinito Wallet şifrenizi girin.
11) EOS'a tıklayın.
12) Private Key ve Public Key yazan kısımları kopyalayıp not edin.
13) Private Keyinizle istediğiniz cüzdana EOS accountunuzu import edebilirsiniz. (http://MEET.ONE , Pocket EOS v.s.)

Yukarıdaki kodlar dolmuşsa eğer, http://www.eosnairobi.io/announcements/free-eos-account-registration-infinito-mobile-wallet/ şuadan register yaparak kod talep edebilirsiniz.
Pages:
Jump to: