Pages:
Author

Topic: Ufak bir fikir alışverişi - page 2. (Read 2913 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 252
January 05, 2016, 05:29:53 AM
Kazılmaz değil. Yeni çıkan bir altcoin i ilk seviyede ki zorluklarda kazabilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi çok verimli olmaz. Geçti artık o günler. asics icat edildi mertlik bozuldu Wink
sr. member
Activity: 413
Merit: 250
January 05, 2016, 05:00:17 AM
Hocam eskiden bende gpu ile scrypt mining yaptım ama malesef "Asic icat oldu mining bozuldu"  Smiley .Asicler sadece bitcoin mining ile sınırlı kalsa idi daha güzel olurdu.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
January 05, 2016, 04:05:17 AM
Hocam artık kazandırmıyor. Aslında kazandırır yine ama biraz şans ve biraz sıkı takip gerek. Uğraşmaya değmez. Bilgisayarı yakın daha iyi.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 05, 2016, 03:40:20 AM
Isınmak içinde ufo daha verimli bir ısıtıcı olur,bosu bosuna çalıştırmış olursunuz. kartı ya satın yada oyun falan oynayın bence. daha verimli olur. geçmiş olsun sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
January 05, 2016, 12:20:11 AM
Maalesef ekran kartları ile su an tedavülde bulunan coinleri kazmak hiç efektif değil. Bütün iş dediğiniz gibi asic cihazlarda. Ekran kartları ile yeni çıkan altcoinleri kazıp satmak(özellikle ilk birkaç saat) ya da hash gücünüzü kiraya vermek belki bir nebze işe yarayabilir ama buda çok sıkı bir takip gerekir.
full member
Activity: 280
Merit: 100
January 04, 2016, 11:48:27 PM
malesef artık ciddi anlamda bir işe yaramıyor denedim ama elektrik parasını çıkarmak bir yana kazıdan bişi çıksa oda kafi ama yok 0 da 0 elde var 0 malesef
full member
Activity: 238
Merit: 100
January 04, 2016, 09:54:22 PM
Arkadaşlar merhaba, ben 2 yıl öncesinde mining ile uğraşıyordum, 5 adet r9 290 kartımla epey güzel paralar kazanmıştım, daha sonra hastalık yüzünden bırakmak zorunda kaldım ve kartların 4 tanesini sattım.

Şimdi soruma gelecek olursak, bu işlere yatkınım fakat illet bir hastalık yüzünden hiç bir şeyi takip edemedim son 1 senedir, aslında gözüm de yok bu işlerde artık. Benim merak ettiğim konu şu, şimdiye kadar zorluk dereceleri almış başını gitmiştir, ekran kartları hala iş yapıyor mu yoksa herşey asiclerde mi bitiyor?

Ben elimde kalan tek ekran kartını mining yapmak için kullansam, para kazanmakta gözüm yok amacım ısınmak, elektrik parasını kurtarır mı? Yada ne kadarını kurtarır? Ben zaten elektrikli ısıtıcı kullandığım için ne gelse kar gözüyle bakıyorum ama uzun zamandır takip edemediğim için oranı kestiremiyorum. Yada sizce ne kazmalıyım?
Pages:
Jump to: