Pages:
Author

Topic: ukraynaya tatile gitmek - page 8. (Read 2908 times)

full member
Activity: 630
Merit: 104
November 07, 2017, 04:10:48 PM
turizm amacı belli Cheesy:D onlar buraya gelıyo kardeş ama görcem dıyosan cok ucuz dıl bılen ırınıde buldun mu tamamdır o iş
full member
Activity: 700
Merit: 134
November 07, 2017, 03:35:24 PM
member
Activity: 532
Merit: 12
November 07, 2017, 03:33:10 PM
2014'te bir Ukrayna maceram oldu. Eylül ayının başında Odessa'ya gittik 5 arkadaş. Öncelikle şunu söylim size, ben yaklaşık 15 farklı ülkeye seyahat ettim ancak hayatımda hiç bu kadar güzel kadınları olan bir ırk görmedim. Beyoğlu İstiklal caddesine benzer bir yerleri var yanyana çok şık cafelerin olduğu güzel biryer. Orda oturduk ilk gider gitmez, süper lezzetli bizim damak tadımıza uygun yemekler var. Ben spagetti yedim kıymalı soslu ve harikaydı. Bol bol votka içtik domates suyuyla servis ediyorlar, müthiş oluyor. Bu arada kadınlara dönelim; cafenin olduğu caddeden geçen kadınlara baktığımızda "gerizekalı" olduk resmen ve bir süre sonra gülmeye falan başladık. Geçen her kadın mı güzel olabilir di? Size yemin ederim en az 400 kez aşık oldum 4 saat içinde! Neyse sonra gece klüplerinin olduğu bir mekan var oraya gittik. Itaka diye harika bir klübe gittik, üzeri açık bir yer, sahne şovları ve canlı müziklerin olduğu biryer. Herşey mükemmeldi. Bu arada yemek (yediğimiz yer çok lükstü, ayrıca deli gibi yedik içtik) adam başı 12$, gece klubü ise 25 $ tuttu. İstanbulda aynı şeyi yapsakdık adam başı 1000 tl zor yeterdi bize.
Demek istedğim çok ucuz ve eğlenceli bir yer Ukrayna. Ayrıca tarihi bakımdan da çok zengin. Ertesi gün de etrafı gezdik. Müthiş güzellikte binalar ve tarihi yerler vardı. Görmenizi tavsiye ederim. Tek dezavantaj İngilizce bilen sayısının çok az olması. Özellikle bir kızla tanışmak isterseniz ve Rusça'nız yoksa bu hayaliniz suya düşüyor. En azından yanınızda Rusça bilen birisi olması süper olur. Neyseki bizim yanımızda vardı Smiley
member
Activity: 336
Merit: 11
October 25, 2017, 08:21:23 AM
Denizi için gitmeyin. Ukraynalılar bile havuza gidiyor deniz pis olduğundan.
member
Activity: 84
Merit: 10
October 25, 2017, 05:58:12 AM
Bunun yerine İspanya gibi güzel şehirlere gidin. Ölücü olmayın bu kadar kardeşim. Birazcık karı kız için değil kültürlenmek için yapın.
jr. member
Activity: 75
Merit: 3
October 23, 2017, 10:31:56 AM
arkadaşım gitti yazın 1500 tl ye lüks olmasa da çok eğleneceğin 1 hafta geçirebilirsin
full member
Activity: 238
Merit: 100
October 23, 2017, 09:35:10 AM
eğer ukraynaya gitcekseniz lvivden şaşmayın. ülkenin en batısı orası. insanlar sıcakkanlı nazik. fakat ukraynada saat 3ten sonra sokakta sadece zombi ordusu gibi sarhoşlar oluyor. sarhoş insanlar birbiriyle tanışmaktan çekinmiyor ve eküri oluşturuyorlar. bizim paramız orda çok kıymetli olduğu için tavsiyem kaliteli mekanlarda takılmanız. sokak kültürünü de dibine kadar yaşıyor ukrayna. ülkede hâlâ punk insanlar var
member
Activity: 70
October 18, 2017, 05:28:34 PM
Çok pahalıya patlayacağını düşünmüyorum. Öyle duymuştum bin tl gibi birşeyle gideren uzun süre kral gibi takılırsın. Ortamı harika ukraynanın.
member
Activity: 90
October 18, 2017, 05:26:30 PM
Arkadaşlar Ukrayna'ya Kiev'e gitmiş biri olarak sizlere bir kaç tavsiyede bulunmak isterim.

*Öncelikle orada çevreyi bilen tanıdığınız olması büyük avantaj..benim vardı çok ama çok faydasını gördüm.
*Ben 2014 de gittim hiçbir şekilde bir polisin kimlik kontrolüyle karşılaşmadım olsada hiç önemli değil.
*Eğer dil bilmiyorsanız işte bu büyük sıkıntı hiç bir şekilde hiçbir bayan sizinle ilgilenmez işiniz şansa kalmış Wink
*Dil sizin ön tanışmanızı sağlar en azından çat pat kendinizi anlatan bir şeyler bilmeniz iyi olur.
*İlla rusca bilmenize gerek yok birçok insan ingilizce çok iyi konuşuyor ve anlıyor.
*Bütün bunların hepsi tamsa emin olun her şey çok ama çok güzel olacak anlamına gelir;)
*Maddi yönden o kadar çok para gerekmez bir haftalık tatil için orada ev kiralamak faydanıza olacaktır.
*Diskolar da alkol para değil zaten
member
Activity: 378
Merit: 55
October 18, 2017, 04:11:52 PM
ukrayna hava yollarının kampanyalarını takip edin bence. 1-2 ay önce Kiev'e gidiş geliş 46 dolara bilet aldık. (Mayıs 2018 için). 1-2 hafta önce baktığımda Odessaya 40 dolara git gel bilet vardı ( Ağustos 2018 için).  Uçakları biraz eskiymiş Smiley Uçak korkunuz yoksa bence ideal

şimdi baktım da en uygun 46+46 dan 92 dolara buldum en uygun bu kampanyaları takip edebileceğimiz bir site varmı? 

siz hangi siteden takip ediyorsunuz?
newbie
Activity: 21
Merit: 0
October 18, 2017, 02:45:09 PM
batumda gezilecek yer yok  pek ya gazino falan icin bilemem onlarıda ben sevmem
full member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
October 09, 2017, 05:22:21 PM
Hazır vizede yokken bi ara gitmek lazım da dil yok bilgi yok gidip napıcan otur oturduğun yerde. Birde hep şöyle düşünüyorum oraya tatile 2000tl gitse bunu btc ye yatırsam uzun vadede bekletsem kazanç elde etsem diyerek düşünmekten bir yere kıpırdayamıyorum 
full member
Activity: 182
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
October 09, 2017, 04:04:10 PM
Hiç düşünme . Gidiş dönüş uçak biletini biz 500 e aldık istanbuldan - lviv'e.  KESİNLİKLE BASKA BİR YERE GİTME DOĞRUDAN LVİVE .
Rynoq Square'de ortam var karşısında Pravda Bear Theatr Pielna bar falan aksamları canlı oluyo . Az ruscan ve biraz piçlik varsa ordan kaldırırsın .
dobovo.com'dan kiralık ev bakabilirsin . Onun dısında 4 rooms hosteli öneririm .
Gece kulubu diyince Malevich'i sor gösterirler . Efsane ortam giris 12 tl içerde biralar 3 4 tl.
Gitmişken %14 alkollu biraları dene efsane.
Masaj salonu dersen mutlu sonlu (bana handjob yaptı para yoktu Cheesy ) at gibi karı 24 yasında gidersen olga var sarısın Cheesy yarım saati 600 grivna 75 80 tl
Pizza dersen Da Vinci Cafe (biraz uzun suruyo ama efsane ve 10 tl civarı XL pizzalar )
Bunun dısında Lviv Coffe manufacture de madende kahve iç
Drunk Cherryde vişne likörü iç
Ve mevsim olarak dersen biz 9 -21 haziran arası ordaydık . Götümüz dondu ceketlerle gezdik ( millet askılı , terlikle ) dolanıyordu .
VE ARKADASLAR EN ÖNEMLİSİ TÜRKLERİN ADINI KÖTÜYE CIKARMAYIN AMK HANGI INSANLA KONUSTUYSAK NEFRET ETMISLER ABAZALIKLARINDAN DOLAYI  . BİRAZ KALİTELİ AVLANIN KEKOLUK YAPMAYIN KI ORADAKI INSANLARDA BİZİ SEVSİN . OYLE AA TURIST PARA VAR SUNA VERIYIM DIYE BISE YOK .
VE UNUTTUGUM SON SEY LVİV CROISSANT'A MUTLAKA UGRAYIN EFSANE KURUVASAN SANDWİC YAPIYOLAR

Hocam elinize sağlık öyle bir yazı yazmışsınız ki bi an kalk gidioz dedim kendi kendime Smiley
member
Activity: 98
October 09, 2017, 03:48:39 PM
Hiç düşünme . Gidiş dönüş uçak biletini biz 500 e aldık istanbuldan - lviv'e.  KESİNLİKLE BASKA BİR YERE GİTME DOĞRUDAN LVİVE .
Rynoq Square'de ortam var karşısında Pravda Bear Theatr Pielna bar falan aksamları canlı oluyo . Az ruscan ve biraz piçlik varsa ordan kaldırırsın .
dobovo.com'dan kiralık ev bakabilirsin . Onun dısında 4 rooms hosteli öneririm .
Gece kulubu diyince Malevich'i sor gösterirler . Efsane ortam giris 12 tl içerde biralar 3 4 tl.
Gitmişken %14 alkollu biraları dene efsane.
Masaj salonu dersen mutlu sonlu (bana handjob yaptı para yoktu Cheesy ) at gibi karı 24 yasında gidersen olga var sarısın Cheesy yarım saati 600 grivna 75 80 tl
Pizza dersen Da Vinci Cafe (biraz uzun suruyo ama efsane ve 10 tl civarı XL pizzalar )
Bunun dısında Lviv Coffe manufacture de madende kahve iç
Drunk Cherryde vişne likörü iç
Ve mevsim olarak dersen biz 9 -21 haziran arası ordaydık . Götümüz dondu ceketlerle gezdik ( millet askılı , terlikle ) dolanıyordu .
VE ARKADASLAR EN ÖNEMLİSİ TÜRKLERİN ADINI KÖTÜYE CIKARMAYIN AMK HANGI INSANLA KONUSTUYSAK NEFRET ETMISLER ABAZALIKLARINDAN DOLAYI  . BİRAZ KALİTELİ AVLANIN KEKOLUK YAPMAYIN KI ORADAKI INSANLARDA BİZİ SEVSİN . OYLE AA TURIST PARA VAR SUNA VERIYIM DIYE BISE YOK .
VE UNUTTUGUM SON SEY LVİV CROISSANT'A MUTLAKA UGRAYIN EFSANE KURUVASAN SANDWİC YAPIYOLAR
newbie
Activity: 17
October 09, 2017, 02:48:56 PM
2 ay önce ukraynadan dönüş yaptım. Polonya sınırında lvivde 14 gün kaldım. Toplam 280 dolar parayı ye ye bitiremedim. 3 kişi gitmeniz iyi çünkü turistler çok gasp ediliyor gece ara sokaklarda. Tavsiyem kalabalık meydanlarda takılmanız. Gece klüpler çok cok ucuz tabii alkol de öyle. Taksiler pazarlık usulüyle çalışıyor. Kesinlikle hiç pazarlık etmeyin kayarlar. Uber kullanın taksi çok ucuza geliyor. Tekstil çok pahalı uzak durun. Hostel fiyatları 150 grivna civarı. 1tl en son 7.5 grivnaydı. 3 arkadaş eve çıkarsanız günlük 80 100 tlye ev bulabilirsiniz. Ukraynada tlyi grivnaya çeviremiyorsunuz. Dolar alarak gidin
newbie
Activity: 58
October 08, 2017, 04:40:24 PM
Güzel bir konu herkes takipte, tam forumun alnına sabitlenecek konu.  Grin Önümüzdeki yaz bende düşünüyorum böyle bir seyahat.
member
Activity: 84
October 08, 2017, 04:37:25 PM
gitmek istediğim yerlerin başında geliyor. Her giden çok memnun ve türk parasının da değerli olduğundan bahsediyorlar. Bu ayrı bir avantaj. İçki ucuz kızları güzel daha ne olsun.
full member
Activity: 644
October 07, 2017, 05:01:26 AM
ne yapmak istediğine bağlı. 1000 dolarada gidersin 10000 dolara da.

önce bütçeni ayarla sonra ona göre planı yaparsın
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
October 06, 2017, 07:37:47 AM
video hakkaten güzelmiş.Smiley
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
October 06, 2017, 07:28:46 AM
Rehe
rehber  içtenlikle anlatmış.Ukraynaya otobüsler aksaray yenikapıdan var .Birde bu dikiş turizm görünen videoyu tam izlemedim ama görünen full vuruş için giden vatandaşlar. Grin Grin
Pages:
Jump to: