içim dolu bu konularda,
erkek adamiz kardeşim isteyen okumasin.
cinayetlerin %82’sinde ölen erkek.
iş kazalarında ölen 1605 kişinin %92’si erkek (tarihi hatirlamiyorum).
intihar edenlerin %75.6’si erkek.
ama tüm toplum sadece cinsiyete bagli cinayetlerden bahsediyor :d ben zaten bi erkek olarak bu sikik ülkede hiçbir değerimin olmadiginin farkindayim. gerekirse köpek gibi savastirilir, ölünce şehit denir, asgari ücrete uni mezunu olsam bile çalistirilirim. çünkü ben erkegim, yeri gelir bodyguard gorevi gorurum, yeri gelir ekmegi tastan cikarmak zorunda kalir ve parama gore adam yerine konurum.
ya #reddediyorum moruk.
kadin haklarini
hayvan haklarini
insan haklarini
x hakkini, y hakkini alayini reddediyorum.
ben bi erkek olarak, insan yerine konmuyoken bu neyin tatavasi? istanbul sozlesmesi 30 sayfa acip kaciniz okudu allah aşkina, ben okudum. ulan ibnelere bile hak var, biz erkeklerin adi bile geçmiyor. abi neden ya? siddeti bir butun olarak engellemek yerine neden sadece kadin ve ibnelere hak taniniyor abi? ben mi cahilim, yobazim ciddi soruyorum? bu halk medeni, çağdaş da ben mi hayvanim? bir tek ben mi insan gibi yasamayi bilmiyorum da herkes insan?
istanbul sozleşmesinde, evlilik suresine bagli olmaksizin turk biriyle evlenen biri bosansa bile oturum hakki kazaniyor. ulan boyle saçma iş mi olur hangi avrupa ülkesinde böyle bi saçmalik var? varsa boyle bi sacmalik, bulalim bi alman kadin gelsin bizi forumca tokatlasin o zaman. alamanci olur yazin turkiye’ye gelip euro harcariz
vallahi son 10 senedir olan olaylar kulturel marksizmin ayristir catistir felsefesini benimsemis urunlerden baska bir sey degil. toplum olarak turk-kurt, alevi-sunni, sagci-solcu, dinli-dinsiz, erkek-kadin diye ayrilmiş durumdayiz. herkese çok mantikli geliyor galiba 83 milyonluk koca bir toplulugun böyle saçma, yapay ayrimlar ile birbirinden ayrilmiş olmasi
bugun hicbir kadin biz erkeklerin en ufak hakkini savunmuyor. ve evet.. ben de bir erkek olarak kimsenin hakkini savunmuyorum. ulan soma’da madenciler öldü, karilari bile adamlari satti amk. aileleri sattı sattı.. allah korusun, kariniz böyle bi iş kazasinda topragin altinda kalsa; kaçiniz temizlik yapmaz? ciddi soruyorum.
kiz arkadasimla da cokca defa bu tur konularda tartisiyoruz ve sanirim benim gibi bir insanin evlenmesi mumkun değil. işim gucum yok eski karima nafaka odeyecegim. olm dalga mi geciyosunuz? ihtimali bile bi erkek için neden evlenilmemesi gerektiginin kaniti nitelikte. evet insanlar bosanmak icin evlenmez ama bu sistem neden erkegi emmek uzerine kurulu? turkiye’de mağdur olan kaç erkek var? 1.9 milyon erkek uzaklaştirma almiş herkes mi karisini dovuyor? dovuyorsan ne evleniyosun, bunlar nasil evlilikler?
ben ölünce kimsenin sikinde olmuyosa yallah, sikerler öyle işi.
nafaka kavgasinda eski kayinpederini yeni eşine öldürten kadıngeçen gün zülfü livaneli’yi (gram sevmem) ‘kadinlarimiz’ dedigi için linç etti bunlar, neymiş -miz eki varmiş sadece ‘kadinlar’ demesi gerekiyormuş. ya siktir git yikil karşimdan. ne diyecegimizi de mi millete soracagiz? politik dogruculuk almış basını gitmiş, erkek dusmanliginin da adi feminizm olmuş.
+ haluk levent lincini de buraya birakiyorum. adam bu tweet yuzunden kadinlardan linç yedi:
https://galeri13.uludagsozluk.com/701/twitter-da-haluk-levent-in-lin%C3%A7-edilmesi_2056332_m.jpgnot: erkekspor
Ayrıl git kardeşim çok mu zor ?
internette cocugu baskasina baba diyen, her ay eski karisina nafaka ödeyen yuzbinlerce mağdur erkek var.. tum bu sorunlari erkegin sirtina yuklemek bence cozum degil.