Pages:
Author

Topic: Unify alım hizmeti (yeni taleplere açık) - page 2. (Read 1325 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
October 08, 2017, 01:37:03 PM
Unify hangi borsada googleda bulmak saniyeler hatta atayım ben hangi borsalarda
paribudan almak zor değil yollamak zaten bu işlerde olan herkes ilk olarak paribudan üyelik açmıştır.Attığım borsaya üye olmak iki saniye yine emir ver al çık bu kadar basit Grin Enayi olmayın arkadaşlar her şey çok basit

Bunun enayilik ile alakası yok ki. Üşengeçlik ile alakası var. Konu sahibi zaten kendisi de diyor gelin bu uzayın parçası olun. işlemlerinizi kendiniz yapın diyor.
Üşenen adama da katma değerli servis işte. daha ne olsun. Yakında waves tişörtlerinin  yanına Unify tişörtleri de gelir Smiley
full member
Activity: 588
Merit: 125
October 08, 2017, 01:18:17 PM
arkadaş ne var bunda böyle konular açılıyor satılan borsayı bulun üyelik açın btc yollayın açın bu kadar basit niye insan komisyon verip alır ki ha elinde btc yoksa da at paribuya direk al

dimi ama. bencede gidin paribu ya üyelik açın ordan btc alın sonra unify ın hangi borsada olduğunu bulun gidin oradan üyelik açın.
paribu dan btc yi oraya gönderin. takip edin. btc oraya gitsin sonra laım yazın bekleyin. akabinde bir unify cüzdanı indirin kendinize kurun.
son olarak borsadan cüzdan adresinize aktarın unify ları.

Yada bütün bunlarla uğraşmak istemiyorsanız ben yardımcı olurum Smiley

Unify hangi borsada googleda bulmak saniyeler hatta atayım ben hangi borsalarda

1   Cryptopia   UNIFY/BTC   $69,672   $0.131669   76.41%   Recently
2   Novaexchange   UNIFY/BTC   $13,947   $0.132719   15.30%   Recently
3   CoinExchange   UNIFY/BTC   $4,943   $0.118753   5.42%   Recently
4   Mercatox   UNIFY/BTC   $1,943   $0.912786   2.13%   Recently

paribudan almak zor değil yollamak zaten bu işlerde olan herkes ilk olarak paribudan üyelik açmıştır.Attığım borsaya üye olmak iki saniye yine emir ver al çık bu kadar basit Grin Enayi olmayın arkadaşlar her şey çok basit
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
October 08, 2017, 01:08:40 PM
arkadaş ne var bunda böyle konular açılıyor satılan borsayı bulun üyelik açın btc yollayın açın bu kadar basit niye insan komisyon verip alır ki ha elinde btc yoksa da at paribuya direk al

dimi ama. bencede gidin paribu ya üyelik açın ordan btc alın sonra unify ın hangi borsada olduğunu bulun gidin oradan üyelik açın.
paribu dan btc yi oraya gönderin. takip edin. btc oraya gitsin sonra laım yazın bekleyin. akabinde bir unify cüzdanı indirin kendinize kurun.
son olarak borsadan cüzdan adresinize aktarın unify ları.

Yada bütün bunlarla uğraşmak istemiyorsanız ben yardımcı olurum Smiley
full member
Activity: 588
Merit: 125
October 08, 2017, 12:55:22 PM
member
Activity: 252
Merit: 11
October 08, 2017, 12:44:51 PM
başarılar hocam 👏
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
October 08, 2017, 12:39:00 PM
Değerli forum sakinleri ve potansiyel Unify yatırımcıları,
waves alım hizmetininden sonra, gelen talepler üzerine Unify tedarik hizmeti de başlamıştır.
Amaç konu ile yeni ilgilenmeye başlayan veya 2 borsa dolaşıp bir sürü işi takip etmek istemeyen yatırımcılara Unify temininde danışmanlık vermektir.

Yatırım yapmak istediğiniz TL yi enpara hesabıma gönderiyorsunuz. TL nin tamamı ile borsadan bitcoin alıyorum.
Aldığım bitcoin'in hepsini Unify'ın işlem gördüğü borsaya deposit edip piyasa fiyatından alabildiğim kadar Unify alıyorum.
aldığım Unify kaç adet ise bunun %95 ini bildireceğiniz Unify adresine gönderiyorum.
bende işi takip ettiğim için %5 alıyorum. minimum işlem miktarı 1.000 TL Maksimum işlem miktarı 14.000 TL dir.

Unify Hakkında detaylı bilgilere,
Unify Ana konusundan https://bitcointalksearch.org/topic/unify-unify-the-next-generation-of-crowdfunding-pos-low-supply-1969629
Unify facebook sayfasından https://www.facebook.com/Unify-Cryptocurrency-407790966287617/
Unify Türkçe başlığından
Unify web sitesinden http://www.unify.today/
adreslerinden erişebilirsiniz.

edit: 7 Kasım 2017
Değerli Unify takipçileri,

Ekim ayının başında forum dışından 5 BTC lik bir Unify alım talebi gelmişti.  (bakınız : https://bitcointalksearch.org/topic/m.22901367 )
Bu gün itibariyle yaklaşık 1 aydır devam eden alım işlemleri tamamlandı. Hacimsizlik ve satıcı bulunamaması nedeniyle yaklaşık 2 BTC alım yapabildik.
198.000 Unify yatırımcıya teslim edildi.

Alımlar sürerken forumdan ve forum dışından yeni gelen taleplere cevap veremiyordum. Yeniden alım işlemlerine başladım.
İstekliler konuya yazarak veya özel mesaj ile bana ulaşabilirler.

edit: 10 Kasım 2017
Değerli unify takipçileri,
10 kasım itibariyle forum dışından 0.2 BTC lik bir unif alım talebi geldi.
Bu alımlar tamamlanana kadar yeni taleplere cevap veremeyeceğim.

edit 13 Kasım 2017
13 Kasım itibariyle forum dışından 0.2 BTC tutarındaki unify alım talebi karşılandı. yaklaşık 43k unify alındı.
Yeni taleplere cevap verebilirim.
Pages:
Jump to: