Pages:
Author

Topic: Ünlü Analiste Göre Bitcoin Boğa Koşusundan Önce Dibi Görecek! - page 2. (Read 372 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
burada kastettiği 6000 dolar altına sarkma yapacağı sanırım. Çünkü 6000 dolardan satın alıp da hold yapan çok yatırımcı var. Onların satmasını sağlamanın tek yolu. 5000 dolara gerekirse onun da altına fiyatı geriletmek.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bu sene yaşanılan gelişmeler herkesi ters köşe yaptı bu nedenle bu tarz yorumlara artık itibar etmiyorum.
Düşüşün ne kadar olacağını tahmin etmek imkansıza yakın. Kendimizce en doğru hamleleri belirleyip ilerliyoruz, bakalım zaman neler gösterecek.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Daha Bitcoin o meşhur grafigini tamamlamadi. Eninde sonunda o grafigin depresyon bolumu tamamlanacak. Iste o zaman dibin dibini gormus olacagiz. Tabi ki de o anlardan sonra btcnin ralliye baslayacagini dusunmek icin cok zeki olmaya gerek yok..
member
Activity: 406
Merit: 11
Piyasayı yükseltecek iyi bir haber gelmezse düşüş bir süre daha sürecek gibi.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Ne ünlü analisti ya neyi bilmiş de ünlü olmuş hepsi ortaya bir şeyler atıyor hiçbirinin bir dayanağı yok $5-6k dan aşağı düşmesi imkansız gibi bir şey boşuna spekülasyon yapıyorlar.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
her şeyin tabiki göreceği taban ve tavanı vardır ve bunları görür.önemli olan bu taban tavanı ayrıca göreceği  zamanları ön görebilmektir. ''ünlü analist'' son derece içi boş bir analiz yapmış.
member
Activity: 574
Merit: 13
Bu dip meselesi biraz karışık. 2k diyende 4k diyende var. Sanırım bunu boğa geldikten ve iyice bunu anladıktan sonra çözeceğiz. Şu anda dalgalı seyrine devam ediyor.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Eğer sonrasında patlama yapacaksa görsün 5800 doların altını bunda bir sorun yok bence. Ama o seviyeye düştükten sonra toparlanması zor olur diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Eğer büyük çıkış öncesi dip  düşüşü yaşayacaksa bitcoin o zaman bu düşüş sec in bitcoin etf konusunda olumsuz karar vermesi ve bu karara tepki olarak bitcoin düşüşünü öngörebiliriz.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Bitcoin isterse 3000 doların da altına düşsün ama bir boğa sezonu görelim artık. Boğa geldiğinde zararlarımızı telafi edeceğimize eminim ben ama bu kadar beklemek insanı kaygılandırıyor.
member
Activity: 203
Merit: 15
Yılın ikinci yarısına girmemize rağmen piyasa daha önceki yıllarda verdiği tepkilerin artık hiç birini vermiyor. Benim anladığım bir aralığa sabitlenmek isteniyor. Şuan için artık boğanın gelmesi içinde dibin dibini görmemeiz içinde çok büyük bir olay yaşanması gerekiyor.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Bu teori hala masada. Etoro analisti de bitcoinin etf borsasında yerini alması 2019 ilk çeyreğini bulur açıklaması yaptı. Hani düşünüyoruz. Böyle gelişme olursa gerçekten piyasayı etkileyebilir. Sece bakıyorsun açıklama yapmıyor. Tarih vermiyor. Komisyon üyesinden bazı haberler alıyoruz. o kadar. gerçeğe dönüşmesi gecikir ise bitcoin bence 5000'i zorlasın ki yeni bir şeyler görelim.
member
Activity: 208
Artık söyledikleri şu dibi görse de piyasa yükselişe geçse rahatlasak. Her yer analiz dolu. Hangisini ciddiye alacağımızı şaşırır olduk.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bitcoinin yükselişinin engellenmesinin en büyük nedeni satış emirlerine belli noktalarda fazlalaştırmaları. O duvarı aşmak yerine panikleyip, önceden satanlar var. İkincisi o duvara gelince bilerek satış baskısı yapan balinalar ve orada geçirilen fazla fazla süreler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
Bugünlerde yaşanan düşüşler nedeniyle dibin dibi olabileceği beklentileri yükseldi, 6.000 altı yeniden konuşulmaya başlandı olmaz demek olmayacağı anlamına gelmiyor.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Ünlü boğa koşusu? bu koşuyu bu sene görebilecek miyiz acaba çok merak ediyorum. Sekizinci aya geldik boğayı görenler cennetlik olacak. Bu sene hüsran yılı olabilir.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Yakın zaman da zaten dibi gördü fakat boğa için son bir düşüş bekleniyor benim anladığım kadarıyla artık insanlar daha fazla soğumadan boğaya girsek çok iyi olacak
member
Activity: 350
O kadar farklı haber ve yorum var ki neye inanacağımızı bilemiyoruz. tabi olumlu haberler biz sevindirirlen olumsuz haberler de üzüyor. ne olacaksa olsun da sonrasında yukarıda çıkıp yeşillensin borsalar...
member
Activity: 406
Daha ne kadar dibi görecek bazı ülkelerde bitcoin üretmenin elektrik maliyeti 6.000 dolar civarında.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Son dönemde okuduğum en mantıklı haberlerden biri şahsen bende buna inanıyorum büyük yükşelişin gelmesi için büyük bir düşüş olması gerekir ve sanırım biz bu trendin içine girdik.Umarım düşüş bir anda süründürmeden olup biter de boğa gelir artık...
Pages:
Jump to: