Pages:
Author

Topic: Ünlü analistten Bitcoin’e yeni rota: Büyük artıştan önce daha fazla düşüş - page 2. (Read 468 times)

jr. member
Activity: 372
Merit: 1
Tanınmış kripto para analisti Murad Mahmudov, son analizinde en büyük kripto paranın fiyatının daha fazla değer kaybedeceğini ileri sürdü.

Bunlardan biri olan Murad Mahmudov’a göre Bitcoin fiyatının kısa vadede 3,000 doların altına inmesi ve 2,000 dolar bölgesine düşmesi olası.

Kripto para analisti, henüz BTC için uygun bir taban oluşturulamadığını ve tarihsel performansı dikkate alındığında 2020’nin Nisan ayına kadar 2,000 – 3,000 aralığında düşük bir volatilite göstermeye devam edeceğini öne sürdü.

Mahmudov’un tahminine göre Bitcoin, 2019’un Haziran ve Kasım ayları arasında 2,000 doları görecek.

https://uzmancoin.com/bitcoin-fiyat-deger-kayip/

Sonunda zirveye cıkacaksa hiç sıkıntı yok beklerim. Zaten ancak yerimi hazırlamış olurum. Şuan zirve yapsa elimde avucumda bişe yokki  Grin
copper member
Activity: 238
Yani herkes bir tahminde bulunuyor hatta bir yıl içinde çok sayıda tahminde bulunuyor. Tutunca ünlü analist mi oluyor? . Düşsün alttan toplayacak adam çok ama satacak olanlar dikkat etsin oanik satışından uzak dursun çünkü emeklere ve bu kadar beklemeye bu fiyatlardan satılmaz.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
yani ayı piyasası daha devam edecek ve bir çok kişiyi bıkıp çıkacak böylelikle ortalık istedikleri gibi kendilerine kalacak.
member
Activity: 680
Merit: 10
Olmaz diye bişey yok olabilir ama bunların hepsi tahmin, kesin olacak diye bişey yok. Temennim bir an önce denilen 2 bin dolar seviyelerine inmeden toparlanması, sanırım bunun için 1 yıldan uzun süre lazım
member
Activity: 933
Büyük ihtimalle bu olabilir bitcoin rahat durmuyor çünkü yükselmeye çalışıyor olmuyor bu durımda gideceği yön belli bakalım umarım düşmez fiyat
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bütün analistler aynı şeyleri bir ağız olmuşcasına söylerse zaten insanlar bu beklentiye göre hareket edip o fiyatları bekler haliyle dolaylı yoldan bile olsa o fiyatları görebiliriz. Bu kadar analist daha da düşecek derse insanlar 3500 dolardan Bitcoin almaz piyasa 2000 dolarlara kilitlenmiş durumda olur.
member
Activity: 602
Merit: 12
Düşüş alım fırsatıdır alış sert olursa yukarı fırlatır yani yay gerildikçe yükseliş daha sert olacaktır fakat o yay ne zemen bırakılacak belirsiz.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Haftalık usd bazlı indikatörler bitcoin ve ethereum için al veriyor. Piyasa grafiklere tepki verirse bu rakamlar dönüş rakamları olabilir.
member
Activity: 574
Merit: 13
Bunun sonu yok ki... Bitcoin 15.000'a gerilediğinde 10000 deniliyordu. 10000 civarında 6000 dipti. Sonra 5000, sonra 3000...

Her indiğimiz seviyenin altına hedef koyanlar oldu. Nasıl 20.000'e kadar çıkarken hedefler değişirdi aynısı oldu. Herkes 20000'e geldiğinde 25K diyordu ama durum ortada...
member
Activity: 392
Tahmin olarak mantıklı yanları var. Piyasa belirli kademelerde dinlendiriliyor,düşmez diye algı oluşuyor, düşmez diye gelenlere satış yapılıyor. Sonra hooop aşağı.Binlerce defa tekrarlanan oyun bu.Her defasında da seyircisi oluyor.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Bitcoinde dip oluşmadı tespitine  katılmamak elde değil. Eğer dip görülseydi, biz ne oluyor demeden en az 2000 puan yukarı atardı kendini. Oluşmadığı belli, ancak dip nerede oluşacak sorusu havada asılı kaldı.
jr. member
Activity: 196
Ben bu haberlerin kasıtlı olarak piyasaya pompalandığını düşünüyorum. Buna benzer haberlerin artmasını umuyorum. Çünkü o zaman yükseliş başlayacak bana göre. Hadi bakalım Mahmudov. Satanı sevsinler...
full member
Activity: 938
Merit: 115
Tahminlere katılıyorum. 2000-3000 aralığını göreceğiz sanırım. Bu aslında bence normal. Çünkü 600 dolardan 20000 dolara çıkmış bir emtia için çok normal.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bu adamın öngörüsünün tek kaynağı 300 günlük ve 400 günlük ortalamalar. Daha önce örneği görülmemiş bir şekilde 400 günü zorlayağını düşünüyor.
member
Activity: 560
bitcoindeki son dip hareketi yani 150 dolar ile 3000 doları karşılaştırın.

3000 dolar kesinlikle 150 dolardaki gibi güçlü bir ivmede değil.

aslında burada uyarıda bulunmakta fayda var.

5000 dolara doğru atak ve oradan 2000 dolar veya 1200 dolara kadar sert bir düşüş öyle fazla beklemeden 2-3 haftada örneğin böyle bir hareket yapma durumu var.

son bir hızlı düşüş ve sonrasında kapitülasyon evresi inş. ama yine ralli başladı demek yanlış olur o fiyatlarda.

dibi bulmuş olabilir tabiri daha doğru.
member
Activity: 406
Zaten psikolojik sınır 2000 dolarlı seviyeler, piyasada da uzun süredir bu seviyeler için bir beklenti var. Kimse bu seviyelere dokunmadan bitcoinin tekrar yeni zirvesine doğru gideceğine inanmıyor. Benim şahsi fikrim de az da olsa 2000lere dokunup oradan fırlayacağı yönünde.
member
Activity: 994
Merit: 20
Bana da öyle geliyor ki Bitcoin henüz dibi görmedi ve mutlaka 2000-3000 dolar aralığına düşerek dibi görmüş olacak ve sonrasında ayı piyasası yerini boğaya bırakacak.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Yükselişin hemen gelmeyeceği aşikar. İnsanların artık umudunu kaybedip, zararı kabullenerek paralarını çekmeleri ve artık bitcoine tövbe etmiş şekilde eski yaşantılarına dönmeleri gerekiyor.

Aslında baktığınız zaman borsa budur. Ünlü borsacı ve emlakçı Robert Kiyosaki'nin güzel bir sözü anımsadı aklımda "ben talep bittiği zaman alırım, talep yükseldiği zaman satarım" Ne kadar doğru bir söz olduğunu anlamışsınıdır. Apple kurucu ortağı Steve Wozniak dahi bu şekilde düşünüyor alım ve satım yerine baktığımız zaman.

Piyasa tamamen babalar tarafından yönetiliyor. İnsanlar umudu kestikleri ve coinlerini sattıkları zaman babalarımız ceplerini dolduruyorlar sonrasında zirvede herkes almaya çalışırken cepleri boşaltıyor ve mal ne yazık ki alanların elinde patlıyor. Ve bu sirkülasyon bu şekilde kılık değiştirerek sürekli devam ediyor.
brand new
Activity: 0
Merit: 0
Son zamanlarda, JP Morgan’ın bazı analistleri Bitcoin’in 1260 $ 'a kadar düşebileceğini ve kriptoların gerçek değerlerine göre kanıtlanmadığı için bankacılık veya finansal kuruluşların 3 ila 5 yıl boyunca blockchain’ten yararlanamayacağını tahmin ediyor.

https://coinswitch.co/news/bitcoin-price-prediction-2019-btc-price-to-touch-23500-in-2019
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Fiyatların biraz daha aşağı inmesini kripto para yatırımcılarının hepsi kabul etmiş görünüyor zaten. 3000 doların altına bir sarkma olsa dahi kimse ellerindeki yatırımları satmayacaktır. Hangi noktadan olur bilmiyorum ama bir noktadan geri döneceğiz.
Pages:
Jump to: