Pages:
Author

Topic: Ünlülere Reklam Yaptırmış ICO Projeleri Şimdi Ne Durumda? - page 2. (Read 627 times)

sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
John McAfee birdaha ico tanıtımı yapmayacağını söylemiş diye bir yazı okudum. Sanırım başarısız oldu tanıtımını yaptığı bazı icolar

artık daha büyük paraya satıyor kendisini. Doğrudan takımın içinde görünüyor tek bir proje ile ilgileniyor. NOBS projesi de güzel bir sazan avı projesi olacaktır.
Nobs ekibinde danışman sadece ve projeye hiç katkısı olduğunu da sanmıyorum. Başka bir projeyi devraldı buradan ilerler
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
benim aklımada direkt stocx ve sirinlabs geldi hatta sirinlabs icosuna ciddi olarak katılmayı düşünüp sonradan vazge.miştim.fiyatlara bakınca tüm diğer altlarda olduğu gibi bu projelerde yerlerde sürünür hale gelmiş.özellikle stox aşırı değer kaybetmiş.tepeden giren yoktur inş
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Ünlülerin reklamını yaptığı ico projelerine güvenmiyorum sonuçta ünlüler para kazanmak için ico proje reklamı aktivitelerine katılıyor. Reklama katılan ünlüler kripto para pazarı ve ürün hakkında bilgi sahibi bile değil.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
John Mcafee nin reklamını yaptığı bir çok coin başarıya ulaştı ama şuan durum pek iyi değil bir de şeyi biliyorum bir futbolcu reklamını yapmıştı galiba Helbiz'di adı bununda hali ortada maalesef
full member
Activity: 686
Merit: 111
helbiz vardı italyan alexander del piero'nun marka yüzü olduğu onun da durumu borsaya girdikleri gün anlaşıldı. 6 tane borsaya girdi hepsi de cacık borsa ki durumu şuan daha kötü. Bin beter olsunlar.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
messi token çıkartsa müthiş para toplanır ama kriptolar çöktüğünde borsada dump oluşması kaçınılmaz. ünlüleri içeren icolara benim itimadım pek yok. hani ico geliştiricisinin cebini doldurur ama tokeni alan için aynı durum oluşur mu? orası biraz şans işi.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
piyasanın hali zaten belliydi sırf ünlü birisi var diye icoya girenlerin kaybetmesi hiç üzmedi kaybedenler araştırmasını kendi yapmayı öğrenmiştir.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
messi vardı bi ara hakkaten yav onun ico noldu ki ico yu da hatırlamıyorum ki
full member
Activity: 518
Merit: 100
hıcbırıne ınanmıcan artık bunların ozellıkle unlu yabancı tanınmış bırılerıne reklam verıyorlarsa sırf ıcoda para vurmak ıcın ıpneler sımdı hepsi dıbı boylamışlar alayı.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
Titanium BAR çok fena patladı SEC el koydu projeye dolandırıcılıktan.. Bu yıl ICO'lar icin tam anlamıyla felaketti. piyasanında kötü olması etken gerçi,.. yatırım yapanların %95i zarardadır tahminimce.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Ünlü isimlerin kullanılması konusunda uyarı aldıkları iyi oldu, insanlar ünlülerin peşinde takılmaya bayılıyor ama onlar bu işleri sadece para kazanmak için yapıyorlar, kriptonun adını belki ilk defa duymuşlardır.
member
Activity: 546
Merit: 10
Ronaldinho'nun katıldığı ico vardı. bunların hepsi balon gibi. icodan hasılatı toplarlar, borsada ihya olacak sonucu kesinlikle yok. yol haritası belirlenir ama önlerine bir sürü büroktatik engel çıkar. ekip çalışmaz, söz verdiklerine uymazlar. yani bir sürü olumsuz gelişme yer alır. bir kere bunların istedikleri parayı peşinen veriyorsunuz, yol haritasına uyma zorunluluğu biraz burada zora giriyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Bir ara Stox vardı. Çok iyi reklam mecralarında gösterdiler kendilerini. Çokta iyi çalıştılar. Ama nerde yanlış yaptılar bilmiyorum. Şimdilerde cehennemin dibini boylamış olabilirler Smiley

Aynen, başlığı görünce benimde ilk aklıma stox geldi.Bir box macında kendi reklamını yapacaktı.Piyasaya girdiklerinde  fiyatı 2.5 doları gördü sanırım. Oradan bir düştü bir daha hayır etmedi.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
daha geçengün stox a bakıp nerden nereye geldi diye düşünmüştüö forumda bir hayli ilgi görmüştü reklamınıda ünlüler yapınca iyi para topladılar.kısa sürede imzası bile iyi para bırakmıştı diye hatırlıyorum.şimdiki hali ise birçok coin gibi içler acısı malesef.düzelecek gibide durmuyor
member
Activity: 504
Merit: 12
Bazıları iyi reklam yapmayı başardı sonradan itiraz eden ünlüler oldu herhalde anlaşmalarından rahatsızolanlar oldu.
jr. member
Activity: 114
Merit: 1
İşin içinde ünlü varsa tabiki de %90 dolandırıcılıktır. Twitter fenomenleri gibi bu dikkat etmeniz lazım. Sonuçta karı yoksa belli bir getirisi yoksa kimse uğraşmaz arkadaşlar.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1656
Şimdi John McAfee denen adam kim ne derse desin bir dahidir ve bilişim güvenliğini dünyaya getiren mucittir. O yüzden onun samimiyetle savunduğu

projelere, Docademic gibi, yatırım yapılmasını desteklerim. Fakat finansla, kripto dünyasıyla hiçbir ilgisi olmayan, Drogba gibi, Mayweather gibi, kimi bazı rapçiler falan filan gibi

ilgisiz şöhretleri kullanan projelerin scam olma olasılığı yüksektir, zaten bunun örnekleri de vardır, böyle durumlarda çok dikkatli olmanız gerekir.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
John McAfee birdaha ico tanıtımı yapmayacağını söylemiş diye bir yazı okudum. Sanırım başarısız oldu tanıtımını yaptığı bazı icolar

artık daha büyük paraya satıyor kendisini. Doğrudan takımın içinde görünüyor tek bir proje ile ilgileniyor. NOBS projesi de güzel bir sazan avı projesi olacaktır.
member
Activity: 238
Merit: 14
Para ile değer kazandırılan tüm icolar bir süre sonra batmaya mahkumdur. Ancak projesi ile iş yapan icolara güvenin.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Şu boksör reklam yaptı diye onunla yani boxla hiç alakası olmayan bir proje neden değer kazansın kardeşim. Ünlülerin katıldığı icolardan uzak duruyorum.
Pages:
Jump to: