Pages:
Author

Topic: Unuttuk.. - page 3. (Read 596 times)

full member
Activity: 938
Merit: 115
February 07, 2019, 02:42:33 PM
Ben size göre daha yeniyim bu piyasada bir yükseliş ve bir çöküş gördüm. Ama geçmişi inceleyince görüyorum ki, bu piyasa bunu hep yapıyor. 2020 ye kadar sabır gerekiyor. Ödül yarılanması yeni bir milat olacaktır.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
February 07, 2019, 02:05:15 PM
o boğa gelecekde işte geçen birinin yorumu vardı aslında güzeldi. Grin
büyükler diyordu zike zike getireceklerr o boğayı olaki gelmedi.zaten kaçan kaçtı geride kalan tayfada işte sen biz onlar, az bir kısım bizde kaçarsak bir daha zittin sene bu teker dönmez son dayanan bizleriz en sabırlı olanlarız yani.
copper member
Activity: 56
Merit: 4
CAT.EX Exchange
February 07, 2019, 01:47:11 PM
Bazen benim de ümitlerim gitmiyor değil. Ama yapacak bir şey yok. Elbet bu düşüşün sonu gelecek ve yeniden yükselişe geçecek. Amma bu sene amma gelecek sene. Sabırla bekleyeceğim.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
February 07, 2019, 01:23:21 PM
Yaklaşık 400 gündür neredeyse her gün düşüş yaşıyoruz.
Haliyle psikolojilerimiz komple değişti.
Düşüş başladıktan sonraki ilk aylar  buradan tekrar döner diye hala umut içerisindeydik ve alım yapmaya devam ediyorduk.
Sonra düşüş durmadığı için hepimiz batış moduna çoktan girmiştik bile.
Ama burada eski olanlar bilir aynı döngüyü sürekli yaşadık.
Çok fazla ümidimizi kaybedip bir daha asla bu fiyatlar düzelmez dedik.
Bugün yine  ümidimi kaybettiğimi kendime itiraf edecekken birden nasıl bir teknolojinin içinde olduğumu hatırladım.
ARKDAŞLAR HER GÜN DÜNYADA MİLYONLARCA DOLAR DEĞERİNDE SAHTE PARA BASILIYOR.
ve biz tıkır tıkır çalışan,sahtesi basılamayan,limitli ve  kendini ispatlamış bir teknolojiyi takip ediyoruz.Tıpkı daha önceden yaptığımız gibi.
Bitcoinle beraber bizde büyüdük ama insan psikolojisi hep aynı kaldı.
Bitcoin fiyatı düşmesine rağmen tıkır tıkır çalışıyor.
Sie edin eft yi baktı falan bu teknolojiyi kimse durduramaz.Siz kendi iş yerinizde bu para birimleriyle ödeme kabul ettikçe  bu dalgalar halinde gelecektir.
Tekrar şahlanmak için beklemek yerine harekete geçmek gerekiyor.
Pages:
Jump to: