Pages:
Author

Topic: Unutulmayan Efsane Filmler! - page 3. (Read 287 times)

member
Activity: 294
Merit: 49
September 09, 2021, 04:42:23 PM
Esaretin Bedeli ve Yeşil Yol'u izlemeye çokça niyetlendim ama bir türlü izleyemedim. İzlediğim zaman duruma göre efsaneler listeme eklerim.  Grin  Cesur Yürek kesinlikle efsanelerden birisi. Zaten biraz klasik olacak ama ne varsa eski filmlerde var.  Cheesy  Yeni çekilen filmler için ellerinde kullanabilecekleri bin türlü teknoloji var ama efsane niteliğinde bir film çıkardıklarını hiç görmedim son zamanlarda.

Benim için en efsane film aslında bir seri, Yüzüklerin Efendisi.  Grin  Çıktığı yılın çok ilerisinde olan bir film olduğu kesin. O yıllarda imkanların kısıtlı olmasına rağmen CGIları o kadar güzel kullanmışlar ve o kadar harika bir atmosfer yakalamışlar ki şimdiye kadar kim bilir kaç defa izlemişimdir. Kitap serisini okumaya bir türlü fırsatım olmadı ama boş bir zaman aralığımda başlamayı düşünüyorum.

Hocam o filmleri de izle mutlaka. Öyle çok büyük bütçelerle büyük efekt sahneleri dolu olmayan ancak anlam bütünlüğü müthiş filmler. Ben mutlaka izle derim. Yüzüklerin efendisi de çok güzel film serisi. 2 yada 3 kez de serinin tamamını izlemisimdir mutlaka.
full member
Activity: 854
Merit: 113
September 09, 2021, 04:35:15 PM
Esaretin Bedeli ve Yeşil Yol'u izlemeye çokça niyetlendim ama bir türlü izleyemedim. İzlediğim zaman duruma göre efsaneler listeme eklerim.  Grin  Cesur Yürek kesinlikle efsanelerden birisi. Zaten biraz klasik olacak ama ne varsa eski filmlerde var.  Cheesy  Yeni çekilen filmler için ellerinde kullanabilecekleri bin türlü teknoloji var ama efsane niteliğinde bir film çıkardıklarını hiç görmedim son zamanlarda.

Benim için en efsane film aslında bir seri, Yüzüklerin Efendisi.  Grin  Çıktığı yılın çok ilerisinde olan bir film olduğu kesin. O yıllarda imkanların kısıtlı olmasına rağmen CGIları o kadar güzel kullanmışlar ve o kadar harika bir atmosfer yakalamışlar ki şimdiye kadar kim bilir kaç defa izlemişimdir. Kitap serisini okumaya bir türlü fırsatım olmadı ama boş bir zaman aralığımda başlamayı düşünüyorum.
member
September 09, 2021, 04:25:44 PM
Konuyu açtıktan sonra şimdi tv izlerken reklamlarını gördüm. Yarın gece Trt 1 de Esaretin bedeli var. Bak sen şu  tesadufe 😊
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
September 09, 2021, 04:21:12 PM
Sizin yazdklarınız benim listemde de yer alıyor başyapıt olunca böyle oluyor herhalde Cheesy Bunların dışında Peaceful Warrior, Taare Zameen par, Matrix, Yüzüklerin Efendisi, Yarının sınırında yazdıkça yazasım geliyor dur meser dur Cheesy
member
September 09, 2021, 04:07:12 PM
Kimi filmler vardır hayatımıza kattığı anlamlar ile yıllar geçtikçe unutulmaz. Bir değil 3-5 kere izlesen de ilk izlediğim heyecanı ve duyguları verir. Belki büyük bütçelerle hazırlanmamıştır ve izleyiciye öyle  şeyler katar ki efsane haline gelir.

Bende izlediğim her defa da derin izler bırakan 3 film Esaretin Bedeli, Cesur Yürek ve Yeşil Yol. Müthiş yapımlar.
Pages:
Jump to: