Pages:
Author

Topic: UPS Kargo Kullanmayın (Şikayet) - page 2. (Read 240 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
January 03, 2018, 12:02:01 AM
bence kargoda çalışan vatandaşlarla alakalı bir durum. bizede kargo geldi hemen aradılar kargonuz 3 gün içinde teslim edilecek  ve hemen getirdiler.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
January 02, 2018, 11:54:40 PM
Seni çok uğraştırmışlar ama ups kargo kurumsal ve başarılı bir firmadır. O şubedeki çalışanların basiretsizliğinden kaynaklanmış olabilir bu sorun. En berbat kargo deyince aklıma sadece yurtiçi kargo gelir .
member
Activity: 119
January 02, 2018, 01:07:15 PM
Geçmiş olsun diliyorum öncelikle bende uzun süreden beri UPS sı kullanıyorum olumsuz bir durum yaşamadım tahminen kişisel hatalardan dolayı siz bu olayı yaşadınız.

Kişisel hata dediğini olay ,ana merkez 1 gün ,il merkezi 6 gün , kurpiyerde asla vermem diyor Smiley tamamen sorunlu bir ağları var hocam.
member
January 02, 2018, 01:06:18 PM
Baya ugrastirmislar seni anladigim kadariyla bir sirkette boyle sacmaliklarin olmamasi gerekiyor. Kesinlikle ups son secenegim bile degil artik.

tecrübe oldu hocam.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
January 02, 2018, 01:03:35 PM
Geçmiş olsun diliyorum öncelikle bende uzun süreden beri UPS sı kullanıyorum olumsuz bir durum yaşamadım tahminen kişisel hatalardan dolayı siz bu olayı yaşadınız.
jr. member
Activity: 39
Merit: 1
January 02, 2018, 12:49:47 PM
vatandan birşey alırsanız ups ye mahkum oluyorsunuz. Adamlar keyiflerine göre dağıtım yapıyorlar.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
January 02, 2018, 12:45:04 PM
Ben hic sorun yasamamistim aksine kurumsal firmadir ama yurtici kargonun cok kotu oldugunu biliyorum. Kargo subesinden subesinede degisiyro dostum seni cok ugrastirmislar
member
Activity: 308
Merit: 11
January 02, 2018, 12:20:10 PM
Baya ugrastirmislar seni anladigim kadariyla bir sirkette boyle sacmaliklarin olmamasi gerekiyor. Kesinlikle ups son secenegim bile degil artik.
member
January 02, 2018, 10:53:38 AM
Rezalet çalışma sistemi bulunan UPS kargoyu kullanmanızı önermem arkadaşlar.27'sinde il merkezine gelen kargoyu karaktersiz firma Perşembe Cuma getirmedi.Perşembe günü aradığım da Cuma günü gelecektir dediler.Cuma günü getirmediler aradım Cumartesi günü getireceğiz dediler.Dedim emin misiniz Cumartesi günü dağıtım yapıyor musunuz bakın dünde aynı şeyi dediniz dedim.Yok beyfendi tabi ki yarın elinizde olur diye yanıt aldım.Cumartesi günüde karaktersizler getirmeyip yılbaşı sonrasına sarkıttılar.Bu sabah da aradım bilin ne desinler bugün elinize ulaşır dediler.Bekledim bekledim gelmedi.Neden gelmemiş peki sebebini söyleyeyim karaktersiz firmanın karaktersiz kuryesi olur.Kurye adresime gelmek,aramak,mesaj atmak yerine whatsapptan mesaj atmış Smiley Aradım firmayı dedim hayırdır bugün niye getirmediniz,beyfendi yola çıkmış kuryeyle iletişim kurayım dedim. Ve karaktersiz kuryeci aradı "ben whatsapptan mesaj gönderdim efendim" dedi Smiley Orası artık çıldırma noktamdı.Haysiyetsiz şerefsizi ilçe merkezine çağırdım gelmedi Smiley Bu seferde korktu beni dövecek diye ben merkeze gidiyorum dedi Cheesy Adam bildiğiniz kargomu kaçırdı .İnanılmaz lanet bir kargo firmasıdır.İl merkezlerinde şuana kadar şahit olduğum Rize ,Giresun,Trabzon,Balıkesir,İzmir bu il merkezleri arkadaşlar telefonlara zor bakarlar.Genel merkez ile il merkezlerinin 0 bağlantısı vardır.Birbirlerinden haberi yoktur.Merkez sadece perşembe günü geliyoruz der.İl merkezi her gün geliyoruz der.Böyle bir rezillik yok.5 günde beni 2000 TL zarara soktular.UPS kargo gönderimini asla kabul etmenizi önermem.Aynı zaman da bu süreçte 4 farklı kargo firması daha kullandım. 1. sıraya sürat 2. sıraya da aras kargoyu koyabilirim hız konusun da mng ve yurt içi kargo da iyiydi. UPS ise güzel bir rezillik yaşattı . Size tecrübe olsun diye bu yazıyı yazayım dedim.İyi günler,sağlıcakla kalın.
Pages:
Jump to: