Pages:
Author

Topic: Usdt ve bitcoin alimi yapmaktayiz - page 2. (Read 517 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
March 25, 2019, 04:13:04 PM
kapalıçarşıda usdt satayım hazır dükkan işim görür diye adama mesaj atıyorum iletişim adresi skype telegram yazıp yolluyor.  nasıl kapalı çarşıda dükkan bunlar çözemedim   Smiley

dükkan adresi neden yollamıyorlar onu anlamadım en azından bir cep numarası bana biraz şüpheli geldi bu durum
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
March 25, 2019, 03:58:23 PM
Merhaba Istanbul Kapalicarsida nakit dolar ile bitcoin ve usdt alim satimi yapiyoruz . Toplu bitcoin adetlerinizde makul fiyatlar ile aninda resmi guvenli doviz buromuzda islem gorebiliriz.
23 .03.19 tarihi Bugun icin elinde usdt si olanlar var ise 300 bin adet ihtiyac vardir.
Irtibat icin
Gmail: [email protected]

kapalıçarşıda usdt satayım hazır dükkan işim görür diye adama mesaj atıyorum iletişim adresi skype telegram yazıp yolluyor.  nasıl kapalı çarşıda dükkan bunlar çözemedim   Smiley

Çaycıdır kapalı çarşıda.  Telefon yoktur, diafona bas gelir.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
March 25, 2019, 03:43:45 PM
jr. member
Activity: 152
Merit: 1
March 23, 2019, 04:15:09 AM
Merhaba Istanbul Kapalicarsida nakit dolar ile bitcoin ve usdt alim satimi yapiyoruz . Toplu bitcoin adetlerinizde makul fiyatlar ile aninda resmi guvenli doviz buromuzda islem gorebiliriz.
23 .03.19 tarihi Bugun icin elinde usdt si olanlar var ise 300 bin adet ihtiyac vardir.
Irtibat icin
Gmail: [email protected]
Pages:
Jump to: