Pages:
Author

Topic: Uyuyan yolcunun suratına boşalan metro muavini - page 2. (Read 3877 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
Bende bugün haberi okudum ve inanamadım ya dünyada eşi benzeri olmaz bu durumun nerelere geldik insanların hareketleri sınır tanımıyor nereye gidiyoruz bu tarz insanların toplu taşıma araçlarında çalışmalarını kim müsade ediyor bunların denetimini kim yapıyor bu işlerin sıkı tutulması lazım .
hero member
Activity: 602
Merit: 500
twitter da buna cok guldum :
-Metro Turizm muavini şeytana uydum demiş,şeytan da oradan çıkıp ulan şerefsiz bu kadarı benim bile aklıma gelmez demiş.. (Metro Zaytung)
 mıllet kafayı yemıs yemınle

ne olursa olsun bu iğrenç konuda şaka yapılmaması gerekir yabancı birine değil ekşi sözlükten ldkamlkamd adlı badimin kız arkadaşının başına gelmiş iğrenç bir durumdur.bazı iptidai kafalı kendini oportünist sanan yazarlar dalga geçmiş ve çok kötü ithamlarda bulunmuş cidden yazık... bu hale nasıl geldik biz ?

+1

Söylenecek şey yok. Bu durum her ne kadar o muavinin şahsi suçu da olsa, Metro Turizm'in yediği nanelerle birleşince güzel(!) bir bütün çıkıyor ortaya.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Buyrun olayı 1.ağızın sevgilisinden dinleyin https://eksisozluk.com/uyuyan-yolcunun-suratina-bosalan-metro-muavini--5116345?day=2016-05-25

Kişisel yorumum lütfen abaza türlerine okuma yazmayı s.ks hikaye sitelerinden öğrenmelerine engel olun .
sr. member
Activity: 403
internet aktivist
-Metro Turizm muavini şeytana uydum demiş,şeytan da oradan çıkıp ulan şerefsiz bu kadarı benim bile aklıma gelmez demiş.. (Metro Zaytung)

ne olursa olsun bu iğrenç konuda şaka yapılmaması gerekir yabancı birine değil ekşi sözlükten ldkamlkamd adlı badimin kız arkadaşının başına gelmiş iğrenç bir durumdur.bazı iptidai kafalı kendini oportünist sanan yazarlar dalga geçmiş ve çok kötü ithamlarda bulunmuş cidden yazık... bu hale nasıl geldik biz ?
hero member
Activity: 868
Merit: 502
sr. member
Activity: 403
internet aktivist
-boşalarak ikram servisi yapan muavin
- bir şey alır mısınız efendim çay kahve cumshot
olaydan sonra bunun gibi yorumlar okudum, durum cidden vahim. Böyle bir olayı düşünmek bile hayal edilemez bir şey, buna nasıl cesaret etmiş ahlaksız huur çocuğu
hero member
Activity: 868
Merit: 502
ido feribot'uyla istanbul yönüne geçerken gece 05:40'te uyuyan lisans öğrencisi kızın koltuğunun başına gelip elinde gazete parçası ve plastik bardak ile mastürbasyon yapan muavinin kızın suratına boşalıp, ardından uyanıp çığlık atınca da su döküldü gibisinden absürd savunmalarla otobüsten çekip gitmesi sonucu yaşanmıştır. işin komiği, kız suratında 1 saat jandarma ve olay yeri inceleme gelene kadar suratında adamın pisliği ile beklemek zorunda kaldı.
 töbe yarabbi Smiley Smiley

http://t24.com.tr/haber/eksi-sozluk-yazari-yazdi-metro-turizm-muavini-yolcunun-ustune-bosaldi,342118
http://www.abcgazetesi.com/metro-turizm-otobusunde-rezalet-muavin-uyuyan-yolcunun-yuzune-bosaldi-16866h.htm
Pages:
Jump to: