Pages:
Author

Topic: Uzak Durmanız Gereken Siteler - Paranız gidebilir. - page 4. (Read 1120 times)

full member
Activity: 420
Merit: 105
Bizlik bir durum yok . Gider güvenilir TÜRK borsalarından alım yaparım başım bari ağrımaz. 3 kuruş kar edeceğiz diye böyle dandik sitelerle uğraşılmaz.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Mnatar gibi hocam hangi birini yazacaksın mesele mantıklarını yakalamakta bedava btc ancak fare kapanında olur bedava bir şey yok absurt kazanç yok en bilmeyen dahi gelsin forumda sorsun cevap verilir.
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
Piyasa dolandırıcıdan geçilmiyor nereye baksa artık scam projeler, insanların ondan sonra piyasaya güven olmuyor, artık bunların sağlam bir şekilde denetlenebilir ve insanları dolandırmaktan uzak olması gerekir.
member
Activity: 406
Merit: 11
Ne kadar çok site varmış ya, bu kadar fazla olduğunu tahmin etmemiştim. Bir bu kadar da bu listede olmayan vardır kesin. Konu dolandırıcılık olunca valla insanoğlu süper gerçekten. Şu aklımızı başka şeylere kullansak dünya çok daha güzel bir yer olabilirdi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Sistemkoini koymamışlar herhalde sahte botlarla yapılan hacimle insanları yanıltıp sahte manipülasyonu dolandırıcı sınıfına koymuyorlar  Grin azıcık gerçek hacimleri gösterse Eminim daha çok yatırım alacaktır yoksa bu başlığı okuyunca içine girip var mı diye baktım  Grin
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben merkezsiz olmayan veya belirli bir volume ulaşmamış exchangelerden uzak duruyorum. Sitelerden ziyade telegram üzerinden çok fazla dolandırıcılık ypan var asıl onlardan uzak durmak gerekiyor diye düşünüyorum
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Zaten biraz araştırırsanız herkes alan adı (domain) de "- (tire)" olan sitelere güvenmemek gerektiğini söylüyor ve gördüğünüz gibi çoğu site böyle ayrıca hepsi bu kadar değil daha binlerce site var böyle ve bunlar bu raporu gördüklerinde yeni bir site açmak için fazla düşünmeyecekler Smiley
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bu piyasada dolandırıcılık peynir ekmek gibi bişey oldu cidden.Ne tarafa baksak bir hırsızlık var.Dünyaın her tarafında dolandırıcılar cirit atıyor.Meslek edinen gruplar çok fazla.Herşeye temkinli yaklaşmak lazım
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Birsürü site var hepsinde para kaybettiğinin anlamına mı geliyor bu ? Buda imkansız olacağına göre biraz iftira kokuyor gibi Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bir sürü site yazmışsiniz. Çoğunu duymadım bile. 1broker vardı. Hatta ref kasan fenomenler vardı. O bile aklıma yatmamisti. Zaten erişime kapandı çok fazla para yatıranlar zarar etti
member
Activity: 392
Merit: 10
Bitcoin ve altcoinlerin geleceği ile gelişmeler tartışılıyor iken bu tip haberler çok can sıkıyor. İnsanlar  bir piyasanın varlığından kuşku duyuyor.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bunun gibi bir rapor Türkiye içinde lazım ama maalesef bu incelemeyi yapacak bir otorite yok. Keşke olsada ortalığı güzel bir temizlese, saçmasapan borsamsı siteleri ve insanları dolandıran yatırım tavsiyesi verenler yok olup gitse

Türkiyede çok fazla site yok ki bu kadar uzun ve net bir liste oluşsun. Zaten burada kripto para alım satım platformu sayısı oldukça az, bu tarz dolandırıcı yapılar ortaya çıkınca da forumu takip eden birinin hemen haberi oluyor.
full member
Activity: 301
Merit: 100
Çokta profesyonel yapmışlar sitelerini. Bir kaçını kontrol ettim hiç araştırmayıp bu işe girenlerin çabucak kanacağı bir sistem yapmışlar. Dikkat etmek gerekiyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Bir yere para yatırmadan önce iyice araştırılması lazım. Ben Google da aratıyorum yorumlara bakıyorum. Çevremde kullanan var mı onlara soruyorum. En sonunda da kararımı veriyorum. Böylece dolandırılma ihtimalim azalıyor.
jr. member
Activity: 322
Arkadaşığın da dediği gibi gayet legal bir şekilde güven sağlamış borsalar varken böyle merdiven altı sitelere yönelenler biraz da hak ediyor bence dolandırılmayı.
member
Activity: 532
Merit: 29
Legal bir şekilde hizmet veren borsalar dururken insanların bu tarz sitelerde macera araması başlı başına bir araştırma konusu olarak irdelenmeli.

Özellikle kripto para piyasası telegram'dan bu tarz alım satım işlerinde kadar dolandırıcıyla doluyken, her gün girdiğin borsaya bile girerken dikkatli olmak gerekiyor; ki buralara para kaptıranlar 1 ay önce açılmış siteden bitcoin almaya çalışıyorlar. Bu sitelerden işlem yapmaya çalışmanın, özünde dolandırıcının ayağına gitmekten farkı yok. Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Bunun gibi bir rapor Türkiye içinde lazım ama maalesef bu incelemeyi yapacak bir otorite yok. Keşke olsada ortalığı güzel bir temizlese, saçmasapan borsamsı siteleri ve insanları dolandıran yatırım tavsiyesi verenler yok olup gitse
jr. member
Activity: 546
Rüştünü ispatlamış borsalar dışında hiçbir yerden kripto para almam da satmam da. Kaşınan insanları kaşıyan siteler. Teşekkürler bilgi için.
member
Activity: 252
güzel bir bilgilendirme olmuş gelişen teknoloji ile birlikte çok fazla scam coin borsalar dolandırıcık olayları olmaya başladı bunun için bu konuda bilgilrndirici olmakta fayda var teşekkür ederiz
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
faydalı bir konu olmuş gerçekten o kadar çok site var ki dikkatli olup tedbir almakta fayda var iyi bir araştırma yapmadan her borsaya para yatırmak akıl karı değil daha bunlar gibi fazlası da türeyecek zamanla
Pages:
Jump to: