Gerçekten çok yüksek teknolojileri var anlayamayacagımız cisimleri var. Bina yapılarını gördüm mermer desen mermer değil gri desen gri değil parlak metal şeklinde bina yapıları var cok değişik. Ayrıca 17-18 civarında koloni şeklindede görmüştüm anlatılmaz yaşanır bu uzaylılarla temas ettiğim zaman gerçekten hayatım değişti diyebilirim. özellikle ne zaman temas olsa bir bolluk bereket gelir. Yatmadan önce hep derim inş. yine temasım olur diye.
Zamanı gelince birçok kişi uzaylılarla temas edecek ve sonra gerçekler açıklanmaya baslayacak lakin daha zamanı var. Sen gel suriye ve afgana uzaylıları anlat. ) daha zamanı var. Bu arada gökten gelen ve yerin altından gelenler var. Özellikle türkiyede yerin altları cok değerli bir sürü tünel değişik yerlere açılıyor.
Kapadokya, mersin tarsus türkiyede bu 2 şehir geri kalan 79 şehirden daha değerli daha önemli.
vallahi anlattıklarını dikkatle okudum. özellikle de yatmadan önce dediğin cümleyi. acaba sen izlediğin filmlerin etkisinde kalıp rüya görüyor olmayasın