Pages:
Author

Topic: Üzerime Bitcoin Döküp Beni Yakın! - page 3. (Read 908 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 253
February 10, 2018, 06:21:16 AM
Yeni yatırımcılar medyanın ve çevrenin gazına gelip 20 bin dolardan Bitcoin satın aldığı için şu an panik yapmaları çok doğal, bu panik dönemine yakalanıpta panik yapmamayı öğrendikten sonra Bitcoin piyasasından bir şeyler kazanmaya başlayacaksınız hiç merak etmeyin.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
February 10, 2018, 04:12:44 AM
Az daha düşerse evi barkı satıp girmeyi hepten kafama koymaya başladım . Karavan alıp karavanda  yaşayalım 2-3 sene ne kaybederiz Smiley Sonrasında bir konak alırız olur biter .
member
Activity: 210
Merit: 10
February 09, 2018, 05:00:43 PM
Fiyatlar sürekli artış ve düşüş trendinde olsa borsa sağlıklı olarak büyüyemez. Arada sırada bu şekilde düzeltmeler bitcoin ve alt coinlerin geleceği için bence çok daha sağlıklı. Üzerime bitcoin dökmesinler de hesabıma göndersinler beni de yakmasınlar günü gelecek 1 satoşi ile birşeyler alacağız belki Smiley
member
Activity: 154
February 09, 2018, 02:38:14 PM
Herkes sonuna kadar bekleyin tavsiyesi veriyor ama herkesin bu tavsiyeye uyduğu söylenemez zaten uysa bu kadar hareketli bir piyasa oluşmaz şu günlerde
jr. member
Activity: 30
Merit: 1
February 09, 2018, 03:56:01 AM
Bu düşüşlerin birde yükselişleri olacak. Gençler abiler ablalar korkmayın. Başlık fena troll olmuş ama  Grin Grin
newbie
Activity: 17
Merit: 0
February 08, 2018, 01:05:52 PM
Her düşüş yeni kazançlar için bir fırsat.
jr. member
Activity: 64
Merit: 5
February 08, 2018, 12:55:52 PM
Borsa dünyasında sabredenler sabırsızların paralarını alır. Ya da balinalar planktonların paralarını alır.  Cheesy
member
Activity: 532
Merit: 29
February 08, 2018, 10:17:10 AM
Bir varlık sınırlı miktardaysa, insanların bunu elde etmesinin en kısa yolu spekülatif söylemlerden geçer. 6 bin dolarlara yaklaştığı dönemde gördük ki; bitcoin'e ponzi diyen bile çıktı, bu insanların amacı bilinçsiz yatırımcıya panik yaptırıp ellerindeki bitcoinler'i alt sınırdan almak ve sadece yükselmesini beklemekti. Ki bu da bir nevi gerçekleşti. 6 bin civarında panik satışı yapanlar, daha fazla zarar etmeyeyim diye düşünenler şimdiden pişman oldu bile.

Bu sebeple, bu tarz algı operasyonlarına karşı çelik gibi bir irade ve kararlılık göstererek geçmesini beklemek en mantıklı aksiyon. Bunun için de sizi zora sokmayacak miktarlarla yatırım yapmalı ve gece başınızı yastığa koyunca rahat uyumalısınız. Bu iş artık tamamen psikolojik savaş haline geldi ve buna göre davranmak gerekiyor.
member
Activity: 154
Merit: 25
February 08, 2018, 02:53:20 AM
Dusmesi hem uzucu hemde iyi oldu, tekrardan asagidan almak icin buyuk avantaj. Yil sonuna 30 35 binleri gorecegini dusunuyorum. Yapabildiginiz kadar yatirim yapmanizi tavsiye ederim su aralar.  Wink
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
February 07, 2018, 04:22:53 PM
Arkadaşlar instagram olsun haber siteleri olsun yeterince zaten algı operasyonu yapıp elimizdeki bitcoin vs sattırmaya çalışmadılar mı ? Olayları öyle büyütüyoruz ki bazı sayfalarda ilk zamanlarda bitcoin %70 kazandırdı bitcoin sayesinde milyoner oldu ve bunları bizi sosyal medya arayıcı ile çok güzel yedirdiler ondan sonra millet bitcoin aldı ve her zamanki gibi ocak ayında düşüşler başladı millet batmaya zarar etmeye başladı ve yazdıkları şu balon patladı kaçan kurtuluyor ya tamamiyle algı operasyonları ben her düşüşte aldım altkoin fırsat buldukçada alırım. Siz siz olun başkalarının yönlendirmelerine gelmeyin uyanın artık.

Hadi hayırlı geceler.
full member
Activity: 742
Merit: 112
February 07, 2018, 10:56:50 AM
İnsanlar panik yapmazsa herkes hodl yaparsa piyasa nasıl yükselecek? Bir şekilde bu değirmeni döndürecek bir su lazım.

fiyatların devamlı arttığını, milletin deli gibi para kazandığını düşünelim. aylar boyunca. %10 bile düşüş yapmadan sürekli artıyor fiyatlar. kim kimden satın alacak, 1 dolarlık bitcoinin fiyatı olur 1000 dolar ve sürekli balon artar gider.

dow jones endeksi de kriz zamanlarında müthiş düşüyor fakat çok nadir yapıyor bunu. bitcoinin bunun biraz daha hızlı hali. biri endeks biri coin farkındayım. asıl konu milleti panik yaptırmadan elindekini alamazsınız. kimin hangi fiyattan satacağını bilemezsiniz. ancak panik zamanında zararına da olsa satanlar olduğu için dumplar işe yarıyor, maliyeti yapıp sonra pumpa geçiyorlar.
full member
Activity: 135
Merit: 101
February 07, 2018, 09:21:41 AM
panik bu piyasanın direğidir! eğer ben panik yapıp satmasam sen nasıl alacaksın?  ben zarar etmesem sen nasıl kar edeceksin.?  bütün mesele bu. balina dediğimiz insanlar ellerindeki gücükullanıp piyasayı yönlendiriyor, sen ben panik oluyoruz elimizde avcumuzda ne varsa adamlara veriyoruz.  o yüzden piyasayı okumayı , yorumlamayı iyi öğrenmek lazım.
newbie
Activity: 85
February 07, 2018, 08:01:05 AM
İnsanlar panik yapmazsa herkes hodl yaparsa piyasa nasıl yükselecek? Bir şekilde bu değirmeni döndürecek bir su lazım.
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
February 07, 2018, 07:54:16 AM
Ne kadar herkes hodl yapmalıyız sabretmeliyiz tekrar çıkacak dese de demekki kendi  kendine piyasanın bittiğine inanıp satanlar var ama bu kişiler de gerekiyor bu piyasa için
newbie
Activity: 73
February 07, 2018, 03:49:40 AM
Valla adamlar yattılar pusuya dün e kadar millet battı-patladı-bitiyor diye sattı düşürdü. 1 gecede 1 koyup 1.5 aldı belki hala almaya devam ediyor. Cheesy Bizim bu paraya olan aşırı düşkünlüğümüz hep elaleme yarıyor Smiley
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
February 07, 2018, 03:07:48 AM
Piyasadaki kişilerin büyük çoğunluğu yeni ve hiçbir şey bilmiyorlar başkalarına göre hareket ediyorlar dolayısıyla birileri bundan çok ekmek yiyecek. Kimse ne yaptığının farkında değil.
newbie
Activity: 56
February 07, 2018, 02:29:55 AM
çoğu kullanıcı ilk defa borsa deneyimini kripto piyasasında yaşıyor. bu piyasada nerdeyse 10 kaldıraçlı forex kadar hareketli. piyasadaki panik az bile
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
February 06, 2018, 05:02:12 PM
Birileri panik yapıp satıyor ama kimse "lan ben bunu satıyorum ama, acaba kim alıyor?" diye sormuyor mu? Sorsa, sonra "alan niye alıyor acaba? bu işte bi pislik olmasın lan?" diye soracak ama onu da akıl edemiyor. Bitcoin 20bin$ üzerine çıktığında "balinalar yaptı" dediler. Bitcoin düşerken birileri sürekli aldı, yine "balinalar" diyorlar. Ne balinaymış arkadaş bunlar? Market cap 300 milyar dolardan 170 milyar dolara düştü adamların parası milyar dolar, milyar dolar azaldı ama adamlar hala pes etmedi... Demek ki bi bildikleri var.. Madem piyasa sadece balinalardan soruluyor, bırakın balinalar biraz eğlensin. O arada siz SATMAYIN! Satan olmazsa, fiyatı alıcı belirleyemez!
member
Activity: 168
February 06, 2018, 04:09:05 PM
Bitcoin balon değil. Balon olan 18k dan işlem görmeseydi. Gerçek değeri 10k nın aşagısında da değil ama bence şu an.bitcoin buradan da çıkacak.bankaların yasaklamaları,devletlerin aldığı önlemler yaptığı açıklamalara rağmen hâla dirençli.
2019'da 20k dan işlem görür çok rahat.2020'de ver elini 100k
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
February 06, 2018, 03:52:47 PM
bu arkadaş bildiğin trol için gelmiş buraya Cheesy

biz de trolleriz, merit var mı arkadaşlar, bana acil lazım, bir kaç güne full olacaktım.
Pages:
Jump to: