Nu isi are rostu de apelat la autoritati ca e acoperit fiindca la fiecare tutorial are acest text:
" ATENTIE! Eu nu ma fac responsabili pentru castigurile sau pierderile rezultate din opiniile exprimate in acest video clip, incurajez toti investitorii sa efectueze propria investigatie, inainte de a lua orice decizie de a investi! "
Singura solutie pentru a fi oprit este sa ii fie inchis canalul de youtube si asta se intampla daca un numar cat mai mare de persoane vor da DISLIKE si il vor raporta la YOUTUBE pentru faptul ca nu se poate comenta la tutorialele lui si pentru faptul ca promoveaza foarte multe scheme PONZI.
Adica sa fie cenzurat, ca mine
Eu in momentu in care i-am scris pe grupul de telegram ca schemele astea piramidale sunt scamuri si CRYPTOMINING FARM e o mare teapa, am fost exclus instant din acel grup pe motiv ca influentez oamenii sa nu investeasca si nici nu stiu in ce sa fac investitii... chiar mi-a spus ca nu investesc si stau si ma uit la altii cum fac bani ... si pe acolo el e singuru care castiga cu ajutorul referalilor, restu sunt numai victime care pierd fiecare dupa posibilitati de la 50$ pana la mii de $...
Stai tu linistit ca aia care isi permit sa investeasca mii de $ de obicei dau tepe de-astea, nu le iau.
Eu mi-am invatat lectia asta cand eram mic prin anii 90 ...la alba-neagra.
Mi s-a parut mie, in mintea mea de copil prost, ca e usor sa castigi bani la alba-neagra.
Eram singur la mare si aveam ceva bani, i-am bagat pe toti si i-am pierdut.
Total ametit, dar curios din fire, am stat acolo ca sa inteleg ce dracu' s-a intamplat.
Dupa ceva vreme am mi-am dat seama ca toata imbulzeala aia de oameni era facuta da aia care erau mana in mana cu alba-negru'.
Cand m-am prins, am inceput sa zic treaba asta in gura mare celor care vroiau sa joace.
Si ce sa vezi, nu doar am pierdut banii, mi-am luat si bataie.
Presupun ca e cam acelasi sistem si aici.
Totusi am ramas la parerea ca solutia nu e cenzura, ci dimpotriva, mai multa libertate de exprimare.