+1
Te rog iarta-ma si nu ma mai faulta ca nu pot sa vand cu 10 usd asa cum crezi tu ca vand altii.
Suntem colegi pe un forum care a strans laolalta oameni cu aceleasi preocupari si daca putem sa ne ajutam unii pe altii hai sa o facem. Ai vrut sa demonstrezi ca sunt usb-uri cu 10 usd. Nu te opreste nimeni sa iei de acolo. Eu am de vanzare cu 400 lei/buc. Imi permiti?
Cu stima.
Imi pare rau ca tu ai luat cu 1 BTC, din pacate, nu mai ai nici o sansa sa vinzi, cel putin aici pe forum, la 400 RON / USB. Tu ma intelegi gresit, ca eu am ceva cu tine , nu am deloc nimic cu tine, insa sunt deja alte vremuri, preturile au scazut cu mult.
Incearca pe okazii.ro, nici pe ebay nu se mai dau cu 100$, unde erau milioane de fraieri.
Daca un incepator vrea sa cumpere,cu gandul la ROI, nu pot sa-l las sa dea 400 RON pe 333 Mhz cand cu ~1300 RON isi poate lua 10 GH. Ar fi o teapa. Daca cineva vrea sa-si ia ca gadget, treaba lui.
Dupa cum vezi , si wickedsick e mai bine informat
Daca as fi in locul tau, as pune toate USB-urile la treaba, sa mai scoti din paguba.
O seara buna!
PS : https://bitcointalksearch.org/topic/m.3114827
Chiar isi poate lua un incepator 10 GH cu 1300 RON? Sau iar o sa zici ca daca incepatoru are cupoane, participa la un group buy si eventual e ruda. Poti sa dai amanunte despre cum reuseste incepatoru sa ia 10 GH cu 1300 RON astazi? Uite, eu chiar am 1300 RON disponibili. Astept instructiuni precise. De fumigene sunt satul.
incep sa cred ca tu habar nu ai ce se intampla in lumea bitcoin , sau nu stii o boaba de engleza ... eu nu voi mai posta in acest topic, e clar ca habar nu ai despre ce vb