Pages:
Author

Topic: ve an itibariyle bitcoin 7350- ethereum 205 dolar - page 2. (Read 867 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
Şahsen ben de düzeltmeden sonra yükselişe devam edeceğini düşünenlerdenim. Gerçi az önce okuduğum bir haberde Ethereum için %51 saldırısı olasılığı gündeme gelmişti ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Umarım olmaz diyeyim en azından. Ethereum ve Bitcoin’in daha gidecek yolu var. Yükselmeye devam edeceklerdir.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Düzeltmeye gireceği belliydi. 7 bin dolar seviyesi kritik destek dikkat etmekte fayda var. Haftasonu için biraz rahatlama gelecektir.
jr. member
Activity: 532
bitcoin 8500 dolara kadar yükseldi ama yine 7000 dolara kadar düşmüş bugün. Galiba sağlama alarak fiyatı artıyor
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
biraz gel git yapıp kendisini yukarı atacak  uzun süren ayıdan sonra yüzler gülecek gibi  geri çekilmesi iyi  ye işaret  market cap takılır bu ay  200  ile  300 arası  boğa görecek gibiyiz fakat boynuzlarındanda sakının elinizde ki btcleri kaptırmayın 1k dana nasıl  100 doları gördü ise 20k dan 50k  görmesi hayal değil boynuzlarından sakının 25k 30 k arası  usd geçip çekin
member
Activity: 462
Merit: 10
8200 sonrası 7200 e geri döndü bu bir düzeltmemiydi yoksa geri düşüş başlangıcımı bekleyip göreceğiz. Btc yükselmesi iyi ama altlar çöküyor markete para girmeyince olan para btc de toplanıyor altlardakiler zarar ediyor.
jr. member
Activity: 280
Bitcoin iyi yükseldi bugün biraz geriledi ama bu düzeltme bekleniyordu.Yeniden yolculuğa çıkacaktır.9k'yı devirmeye çalışacaktır.Şu an hedef 9k.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
bugün itibariyle bitcoin yine aynı seviyelerde dolanırken ethereum 235 dolar civarlarından işlem görüyor.
member
Activity: 630
Merit: 37
ve şu an sekizbin ikiyüzelli doları görmüş bulunmakta bu yükseliş duracağa hiç benzemiyor arkadaş bu nasıl bir artıştır insan anlam veremiyor adeta uçuyor şerefsiz coin Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Birçok insan 7350 de tutunmasını zor görürken BTC 8k'ya göz kırptı.Bugün gelen bakkt haberi ile 8k'yı rahat geçeceği anlaşılıyor.Yani talep edenler için yeni pazarlar açılıyor bitcoine.Buda fiyatın artması demek.Altcoinlerede umarım en kısa zamanda geçişler olur.
member
Activity: 910
Merit: 12
An itibari ile bitcoin 7830 dolara ulaştı. Bugün son derece hızlı yükseldi. Ama bu yükseliş altcoinlerde yavaş bir şekilde ilerliyor. Ben önümüzdeki haftalarda altcoinlerde de bu kadar hızlı yükselişler görebileceğimize inanıyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
7500 dolardan aşağı kırarak 7000'i destek yaptığını görüyorum. Bugün yine hareketlendi ve 7300'ü tekrar gördü. Geri çekilmelerle, ufak düzeltmeler yaparak ilerlemesi gayet sağlıklı görünüyor. Soluksuz bir yükseliş yerine, inişli çıkışlı (gaz alarak) yükselişi tercih ederim. Gözler yine de Binance'de olsun. Çekimlerin açılmasının etkilerinin nasıl olacağını iyi değerlendirmek lazım.
member
Activity: 933
Merit: 10
Çok iyi seviyeler kripto paralar yükseldikçe piyasada emek veren bir çok arkadaşında morali yerine geldi. Bahar havası yükselerek devam etmesini umuyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
7000-7500$ arası oynamalar ile bu banttaki sağlamlığını pekiştirmesi, yükselişin sağlam gitmesi şuan için umut verici. Umarım bizi üzmeden böyle devam eder.
jr. member
Activity: 238
Bitcoin çok hızlı bir yükseliş yaptı ve dünden beri 7.000 Doların aşağısına doğru hareketine devam etti.Bir süre sanırım bu şekilde ilerleyecek gibi görünüyor.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Bitcoin muhtemelen bir süre 6500-7500 arasında stabil kalacak, bu süre içerisinde de altcoinlerde çok uzun süreli olmasa da bir bayram yaşanacak gibi duruyor. Çok ezildiler umarım biraz toparlanırlar.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
son 15 günde hızını biraz fazla arttırarak ilerledi. ben bundan sonra yükseliş devam etse de böyle sert olmaz diye yaklaşıyorum.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
2017 yıl sonu tahminlerinde herkes 10 bin dolar olacak diyordu. Bitcoin bu ya kafayı 20 bin dolara kadar vurdu. Sonra dip. Bu yıl herkes bir tahminde bulunuyor. İyi bir yükseliş gelebilir, aksine iyi bir dipte... Yorumlar, analizler ve tahminler kenara..!
member
Activity: 1106
Merit: 25
2-3 saat önce 6900 a kadar inmişti ama yeniden toparlanmış ve 7000 i yine aştı. Umarım dedikleri gibi BTC dominaxe %60 i geçince alt party başlasa hiç fena olmaz. Ayı piyasasından dolayı altcoinler epey yıprandı.
full member
Activity: 658
Merit: 153
An itibariyle dump yedi market böyle olucağı kesinlikle belliydi nereye kadar bu yükseliş sürecekti bi yerde bitecekti malesef burda bitti en azından 7binlere demirledi bitcoin etheride 200 dolarda tutsalardı çok iyi olabilirdi.
member
Activity: 630
Merit: 37
altlardaki belirsizlik ve kararsızlık benim de canımı sıkıyor bir taraftan zarardan kar edip çıkayım diyorum diğer taraftan da ben satarım artışa geçer boşu boşuna üzülürüm diyorum bakalım neler olacak
Pages:
Jump to: