Pages:
Author

Topic: $$$ VE BİTCOİN 7 BİN DOLARIN ALTINDA $$$ 11.06.2018 - page 2. (Read 344 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Herkesi boğa sezonu geliyor diye şartlandırdılar bazıları da ona göre alım yaptı. Şimdi terste kaldılar ve bu süreç ne kadar sürece belli değil. Boğa sezonu bu sene hiç gelmeye bilir ona göre hazırlıklı olmak lazım.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Aynen seviylerde yine bir hoplama gerçekleşiyor, tahminim 5k seviyesinin altına düşürmeden bir kaç böyle dalgalanma daha görebiliriz. Çok da insanları ürkütmeden coinleri topluyor balina efendiler.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
şunu öğrendim her %30 düşüşten sonra %5-8 artınca sevinmemek lazımmış yoksa bir daha sert düşüyor Cheesy Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Arkadaşlar her sert iniş çıkışa başlıkmı açacaksınız ? Bu tür şeyler olabilir nasıl ki haziran sonu 15 bin dolar öngörüsünü savunanlar varsa 5 bin altında düşer diyenler var. Bekleyip görecez...
member
Activity: 322
Merit: 11
bu da mı gol değil!! 
tam boğa sezonu gelecek yaz ile birlikte yeniden çıkışlar olacak derken bir de baktık ki coinler değerini nerdeyse %10 15 kaybetti. Şimdi yine alıp beklemek zorundayız. bu haldeki bir piyasada nasıl paramızı katlayacağız anlamış değilim açıkcası
newbie
Activity: 150
ben bekliyordum ve daha da düşeceğini düşünüyorum..hiç olumlu bir gelişme duymuyorum ki artmasını düşüneyim.
full member
Activity: 616
Belki de beklentileri yüksek tutarak sağlam düşüşlerle piyasadaki küçük yatırımcıların elindeki yatırımlarını panik satışlarla eritme operasyonuna denk gelmiş olabiliriz. Bu hafa bir kaç hafta devam edebilir.
full member
Activity: 476
2018 yılı içerisinde bitcoinden beklenti çok büyüktü çoğunlukta ona göre yatırım yaptı. Balinalarda bunun farkında bu işin acemilerini silkeleyip voleyi vurma derdindeler. 6 bin seviyelerinde fazla kalmayacaktır.
newbie
Activity: 84
scam başlıklar açıp insanların kafasini karistiriyosunuz .
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bişey olduğu yok. Bitcoin bişeyler deniyor galiba. Kim ben çok seviyosa peşimden gelsin demiş bütün coinler  düşüşte.. Şaka bi yana bu kadar hareketsizlikte çok aşağılara inmediğine şükür.   Bu hafta içinde tekrar 7000 dolar olacaktır.
newbie
Activity: 168
fiyat takibi yapanlar zaten son fiyat ne biliyor. konu açarken içini doldurun. şu uzman şunu dedi, bunu dedi hani ortaya kalitesiz mesajlar atılıyor. yani insanların fikrini yayınlacağı konular oluyor. ilk post kaliteli bilgi içerse okur, ona göre yorum yaparız.
newbie
Activity: 210
Ne guzel iste daha fazla alim firsati dusununce bitcoine guven her zaman var ve harika yerlere yukselebilecegini biliyoruz. Bu yuzden 2018i ne kadar dusuk fiyatla kapatirsa o kadar iyi.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
20 bin doları gören biraz geriler ve orayı yine kırar bu çocuk işi. öyle bir dip yapacaklar ki oradan 20-30x çıkma hedefindeler ama bu hop hemen olmayacak. şu ana kadar dip yaptığı ve oradan keskin dönüş yaptığı fiyatların kaç x olduğunu düşünün. 20-30x hayali değil ama bu sene komple düzeltme ve hafif toparlanma, seneye ralli.
member
Merit: 10
Bitcoin fiyat düşüşü ile piyasasının altını üstüne getirdi , ne boğaymış ki bir türlü gelmek bilmedi , durum. bize hala ayı piyasasında olduğumuzu ve 2018 yılında ayı piyasasından pekte çıkamıyacağımızı gösteriyor.
newbie
Gercekten bitcoin sasirtmaya devam ediyor. Dediginiz gibi boga beklerken nerelere dustu. Umarim geri donusu guzel olur.
umarım dostum umarım ama daha bekliyecez gibi duruyor Cheesy Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Gercekten bitcoin sasirtmaya devam ediyor. Dediginiz gibi boga beklerken nerelere dustu. Umarim geri donusu guzel olur.
member
Merit: 12
5k altına kadar ben okeyim ama 4'ün de altına inersek çok büyük bir psikolojik buhran yaşayabilirim milyonlarca kripto sever ile birlikte  Cheesy
newbie
dediğiniz gibi sürekli 2-3k konuşuluyordu demekki oraları görebiliriz ama ondan hemen sonra 65k da konuşuluyordu inşallah olur
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
3k ya kadar yolu var, sürekli söyleyip durdular demek ki varmış bir bildikleri. Bekleriz artık herzaman tatlı tatlı yemek olmaz. Biraz da cefasını çekelim çok önemli değil
full member
Activity: 672
Merit: 110
aarkadas bosbos baslık acmayın mk.
Pages:
Jump to: