Pages:
Author

Topic: Vechain (VEN) Bu yıl 100$‘ı Görür mü? - page 2. (Read 293 times)

full member
Activity: 630
Merit: 104
en son miami zirvesinde ceo su konuşmacıydı gerçekten tanıtım için uğraşıyorlar ve bunun karşılığını mutlaka alacaklardır diye düşünüyorum.
member
Activity: 633
Merit: 15
geçenlerde diyanet açıklama yapmadı mı bu bitcoin işleri caiz değil diye ) Smiley Smiley buralarda ne ayaksınız gidip paranızı faizsiz katılım bankarına yatırın.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
biraz inceledim ve içki ile ilgili işerlide olduğu için satın almadım

içki haramdır filan o yuzden mi almadınız hocam merak ettim?
Muhtemelen öyle hocam alkol haramdır mantığıyla hareket etmiş arkadaş Cheesy Peki devlet alkolden aldığı vergilerle ülkeye hizmet etmiyor mu onu da düşünün derim ben bence faydalanmayın devletin hizmetlerinden.
member
Activity: 370
Merit: 10
Neden olmasin , her sey mümkün..
member
Activity: 434
Merit: 14
Son günlerde fiyatı çok arttı. 5,61 dolarken almadım. Piyasaya girişinden buyana 5 kat artmış. 5 dolar altını görürse alırım. Toplam supplyı ve cir. suply ı normal. Takipteyim bakalım portföyümde yerini alabilecek mi.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
İlk 6 ay diyelim biz şuna Smiley 1 yıla hedef daha büyük. YTD Cheesy
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bundan 2 hafta önce  yalan olmasın ama yaklaşık 10 bin sats civarları iken gözüme takıldı. fakat biraz inceledim ve içki ile ilgili işerlide olduğu için satın almadım. eğer alsaydım şuan en az 5 kat karlı idim bence güzel bir proje fakat ben aldığım coinlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum yaptıkşarı işlerin caiziyetine bakıyorum. tabi bu kendimce bilebildiğim ölçüde. o zaman gözüme takılmıştı. pişman değilim çünkü borsada firsatlar asla bitmez. bereketli kazançlar diliyorum

bir cogumuz icin önemli bir nokta... o kadar coin var; daha ne ise yaradiklarini, ne yaptiklarini bilmeden aliyoruz... kumar, icki, esrar...
herkes kararini kendisi verir ama kültürümüze, dinimize sahip cikmamiz gerek...

ven'e gelince - bu yil 100ü görürmü... bunu su an kimse bilemez... x15'den bahsediyoruz - cok bisey degil:);
bu yil sanki cok cilgin gececek piyasa... cok sert düsüsleri cok sert yükselisler takip edecek gibi sanki...

bu yil trade yapanlarin yili olmasin?
full member
Activity: 406
Merit: 100
Ven bu yıl rahat 50 dolar olur bence ama sonrasında nereye kadar gider bilemiyorum, masternode olayı çok etkiliyor satan olmayınca fırtınalarda bile düşüşler olmuyor bugünlerde görüldüğü gibi. Panik yapmasa yatırımcılar aynen böyle etkilenmez kötü şeylerden ama coinler çakılıyor panikleyenler yüzünden.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
biraz inceledim ve içki ile ilgili işerlide olduğu için satın almadım

içki haramdır filan o yuzden mi almadınız hocam merak ettim?
full member
Activity: 602
Merit: 118
bundan 2 hafta önce  yalan olmasın ama yaklaşık 10 bin sats civarları iken gözüme takıldı. fakat biraz inceledim ve içki ile ilgili işerlide olduğu için satın almadım. eğer alsaydım şuan en az 5 kat karlı idim bence güzel bir proje fakat ben aldığım coinlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum yaptıkşarı işlerin caiziyetine bakıyorum. tabi bu kendimce bilebildiğim ölçüde. o zaman gözüme takılmıştı. pişman değilim çünkü borsada firsatlar asla bitmez. bereketli kazançlar diliyorum
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Hodl. Hodl. Hold.. 50$’ı veya 100$‘I görürmü bu sene içerisinde? Nedenleri ile yazarsanız. Bence görür çünkü isim değişikliğine gidiyor bu bile en az x3 demek daha önce fifi coinde bele olmuştu vs gibi net yorumlar gelirse ufkumuzda açılır bir hayır yaparsınız hem

Konu açıldığı tarihte VEN Usd bazında fiyatı:7,36
Pages:
Jump to: