Pages:
Author

Topic: Vechain (VEN) sizce yıl sonuna kadar 50$ olur mu ? - page 2. (Read 634 times)

full member
Activity: 630
Merit: 104
cok pohpohlanan bi coin daha burada açılan başlıklar gösteriyorki coin iyice ele ayağa düşmüş çık ! e şimdi ben sorayım sence görür mü? verdiğin parayı çıkarır mısın?
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
güzel projelere sahip olan bu cpin kısa dönemde pek hareketlilik göstermesede uzun vade için güzel şeyler olabilir bence.
full member
Activity: 336
Merit: 111
VeChan'in çin ve başka bir çok yurt dışı bazlı antlaşmalar yaptığı ve bunlardan birinin BMW olduğunu düşünürsek neden olmasın. Eğer ki boğa piyasasına hızlı bir giriş yaparsak tüm coinlerde genel 2x 3x görmemiz mümkün iken neden böylesine iyi ve isminden bahsettirmiş bir coin o fiyatları göremesin ?

VEN kendi blockchaini yapıyor ondan sonra THOR verecek ve kitleme çoktan bitti. sisteme kitlenen VEN sayısı 100 milyondan fazla !!! buraya dikkat yani insanlar daha çok THOR alabilmek için önceden venlerini borsalardan çekip VEN sistemine kitlediler bu demektir ki büyük bi dump olmicak ve pump yakındır yeter ki btc düzeltmesini yapsın. VEN in arkasında çok büyük yatırımcılar var ve başındaki adam zeki çalışkan bi adam. şu ana kadar dediklerinin hepsini yaptılar. VEN çok rahat büyüyecek yeter ki sabırlı olun ve btc nin düşüşünün bitmesini bekleyin. Hiç bi şekilde zarar etmeyeceğiniz bi token emin olabilirsiniz.
member
Activity: 364
Merit: 10
VeChan'in çin ve başka bir çok yurt dışı bazlı antlaşmalar yaptığı ve bunlardan birinin BMW olduğunu düşünürsek neden olmasın. Eğer ki boğa piyasasına hızlı bir giriş yaparsak tüm coinlerde genel 2x 3x görmemiz mümkün iken neden böylesine iyi ve isminden bahsettirmiş bir coin o fiyatları göremesin ?
full member
Activity: 434
Merit: 100
Uzun süredir içinde olduğumuz ayı piyasasından kurtulabilirsek bence ihtimaller çercevesinde mümkün. VeChain güzel fikirlere ve takıma sahip bir çin şirketi olduğu için geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum. BMW ile olan antlaşmaları da bu durumu pekiştiriyor.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
2302'tl param yarı yarıya eridi, ellerime sağlık hadi kutla durma bu zafer benim.  Sad
newbie
Activity: 112
Bence olma ihtimali yüksek hatta 60-70 doları bile görebileceğini düşünüyorum, bir miktar yatırım yaptım bakalım neler olucak beklentim baya yüksek ven'den.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ben göreceğini inanıyorum ama yıl sonuna kadar olucağını sanmıyorum. 2 yılda anca 50 dolar olması market capinin 25b dolar olması anlamına geliyor. Şuan piyasaya nakit girişi çok zayıf zaten olsada bunda en çok payı her zaman bitcoin alıyor. Ekosistemin öyle bir gelişmesi gerekiyor ki market cap bu değerlere gelsin. Bu nakit girişinin de 1 yıl içerisinde olacağını düşünmüyorum. Genel tabloyu düşünmek gerekiyor.
newbie
Activity: 196
pek imkan görmüyorum yapılan anlaşmalar olumlu işaret olsa da 50 $ olma imkansız denebilir. pek yatırım yapmamak lazım vechaine
full member
Activity: 364
sacmalamayin allah askina. ven size ne sunuyor da bir anda 50 dolara ulasabilecegini dusunuyorsunuz.  ven biraz sirasinu bekleyecek. kusura bakmayin.  daha cok potansiyeli olan coinler tokenlar varken venin bu sicramayi yapabilmesi buyuk bir mucize olur.
member
Activity: 194
50 dolar baya uçuk gibi geliyor bana, 20-30 dolar olsa bile yeterli valla daha nolsun 5-6 kat para, btc çok dengesizken bu oranlar zor gibi geliyor bakalım nasıl olcak.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
yıl sonuna kadar 50$ bulma ihtimali var ama bana düşük geliyor. 35$ bandında gezinir ve kapatır bu yılı diyorum. tabi bu rakam bile şu an için aslıda x6 ya tekabül ediyor. fena değil bence.
member
Activity: 159
Vechain çok güzel bir proje fakat akıbetinin waves gibi olacağını düşünüyorum. Bunun yerine daha kısa vadede kazanç sağlayacak koinlere yönelinmesi taraftarıyım. Belki ileride üzülmemek için bir miktar sepete atılabilir.
full member
Activity: 434
Benim de sepetim'in bir parçası şuan da. Sitelerinde uzun uzun gezintiler yaptım road map'ını inceledim. Ben gelecek için güzel şeyler vaat edebilecek bir coin olduğunu düşünüyorum. Dediğiniz gibi 50 dolarları yakalaması biraz zor fakat daha genel manada işin başındayız gelecek bize neler gösterir bilinmez.
newbie
Activity: 98
VEN, BAT, NEO, NEBL yeni yatırımlarımı bu coin tiplerini yatırmayı planlıyorum. Sizce nasıldır? Gelecek için pozitif/negatif yorumu olan varsa memnun olurum.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
daha 10 ay var. ne olacagi belli olmaz acikcasi. bi bogada 9x yapmasi cokta zor olmaz diye dusunuyorum. gormemesi icin bi neden yok.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Kendi zincirine geçincemi POS olarak THOR ları verecekler . Sitesindeki tanıtım videosuda film fragmanı gibi olmuş .
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
50 dolar zor bence ama 30-35 dolarları görebilir diye düşünüyorum, bir çok insanda da bu yönde bir düşünce mevcut ama piyasa buna izin verir mi sürekli silkelemeye devam ederler mi bilemiyorum.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Bir kaç gün önce 61 satoshilere yükselmişti. Şuan 45 e kadar düştü. Bana gore şuan alım firsati gibi gorunuyor. Bende biraz aldım. Tekrar aynı fiyatı yükselince satsam bile bana süper kar bırakır. Umutluyum ven den sene sonunda suanki değerini en az 3-4 e katlayabilir.
jr. member
Activity: 124
Merit: 3
Geleceği olan bi coin gibi görünüyor, Uzakdoğudan gelenler başarılı oluyo çoğu zaman inşallah yatırımcısını üzmez Smiley
Pages:
Jump to: