Pages:
Author

Topic: Verdiğimiz vergilerle yapılan israflar - page 2. (Read 235 times)

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
October 10, 2019, 02:47:01 PM
Bunlar farkına vardıklarımız yani bir şekilde medyanın veya kişilerin farketmesi sonucu halka bildirilen taraflar ama ya bilinmeyenler? Ejder meyvesinden smoothie kısmını bilmiyordum mesela geçen migrosta alışveriş yaparaken ufak kutuya koymuşlar 14.99 fiyatı var. arkadaş ben ona 14.99 verirsem emin oldun ambalajını filan katarım smoothie içine. neyse bilmediğimiz daha çok şey var ama işte unutuluyor, unutuyoruz... Kemal Kılıçdaroğlu bundan bir kaç sene Man adası evrakları yayınlamıştı üzeri kapatıldı ve kimse adını bile anmıyor. Gördüklerimiz deniz, görmediklerimiz okyanus.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 10, 2019, 02:41:45 PM
En büyük israfı yazmayı unutmuşsunuz Suriyeliler. Bu ülkede bunlara harcanan para 30 milyar dolar bu paraya 30 tane 1000 kişilik fabrika kurulurdu. Ülkemize hiçbir faydası olmayan insanlara harcandı bu paralar, bırakın bizim ülkemizi adamların kendi ülkelerine faydaları yok
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
October 10, 2019, 02:38:19 PM
Aklıma gelenleri burda alt alta yazmaya çalışıcam.
  • 1000 odalı sarayımıza (itibardan tasarruf olmaz)
  • Neredeyse belde belediye başkanlarına kadar giden Mercedes s500 lere
  • Sanki yeni bir din üretiyormuş gibi ödenek alan Diyanet işlerine
  • Ejder meyveli smoothielere
  • Rizeli akp yandaş müteahhitlerin çocuklarının Nusret yemeklerine ve gece kulüplerindeki şampanyalarına
  • Emine Erdoğanın çantalarına , en çok konuşulan Hermes çantası $49.995
  • Mardin Belediyesine atanan kayyımın kuruyemişlerine (16.550 TL)
  • Binali Yıldırımın oğlunun Singapurdaki kumar masraflarına
  • Bilal Erdoğanın okçuluk hobisine ve gittiği alkollü gizli partilerde telefonları toplatacak kadar ortamcı olmasına
  • Özge Ulusoyla yapılan yat partilerine
  • Ankara Belediyesinden deposundan çıkan binlerce liralık jet-skiler
  • Hiç bir vasfı olmayan gençlik yetiştirebilmek için İmam Hatip Liseleri

Ben aklıma gelenleri sıraladım arkadaşlar bakalım sizlerden neler gelecek...
Pages:
Jump to: