Pages:
Author

Topic: Vertcoin geleceğin litecoin olur mu ? - page 2. (Read 229 times)

jr. member
Activity: 87
Merit: 1
Normalde şuan ki değerinin çok daha üzerinde olması gerekiyordu ancak ayı sezonuna denk gelmesi o istenen, beklenen yükselişin önüne geçti. Geçen sene boğa sezonuna girmeden önce litecoin 3-4$ civarı geziyormuş ve boğanın en tepesinde 360$ civarını gördü. Ben vertcoinden de bu kadar büyük olmasa da bir yükselme bekliyorum. Hem proje eski hemde yavaşta olsa güncellemeler geliyor. Vertbasede bunlardan en büyüğü ve en önemlisi. Önümüzde ki boğa sezonunda eğer her şey düzgün giderse 100-200$ arasında fiyatlanacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 167
Merit: 0
İnşallah olur. Ha yükseldi ha yükselecek derken üstünden nerdeyse 6-7 ay gecti. 35 bin satoshilerden aldığım coinleri kapı gibi tutuyorum elimde. Çok umitlerle aldım buralardan da satamayacagima göre bekliyorum sabırla. Bir ltc gibi teknik olarak hareket cizerse çok memnun eder
12000 tane aldim bugun beklemedeyim bu projeden cok umutluyum
full member
Activity: 602
Merit: 118
İnşallah olur. Ha yükseldi ha yükselecek derken üstünden nerdeyse 6-7 ay gecti. 35 bin satoshilerden aldığım coinleri kapı gibi tutuyorum elimde. Çok umitlerle aldım buralardan da satamayacagima göre bekliyorum sabırla. Bir ltc gibi teknik olarak hareket cizerse çok memnun eder
newbie
Activity: 167
Merit: 0
Merhaba arkadaşlar vertcoin bilmeyen yoktur herhalde buraya yatırım yapmayı düşünüyorum uzun süreli sizce litecoin grafik çizebilecek kapasite varmıdır ?
Pages:
Jump to: