Ya hocam gerçekten projeyi takip ediyorum.Biraz da vertex tokenin platformda ne gibi bir faydası var ondan falan bahsetseniz?
Bu söylediklerim anormal ve kişisel şeyler değil.
Mesela yeni gelecek arkadaşlar neden vtex token almalı ? Vtex token alınca şunlardan faydalanıyorsunuz gibi kısa soru cevap tarzı bir yazı oluştursanız iyi olmaz mı? Cointiger borsasında 88 satoshiye düşmüş görünüyor.Fiyatın bu denli aşağıda olması ekip satıyor izlenimi bırakıyor.İco fiyatı 0.32 cent ve o kadar etrafa dağılmış bir tokende değil nasıl bu kadar düşük fiyattan büyük satışlar gelebiliyor ?
Merhabalar, konudaki önceki mesajlarınızdan Vertex'e olan ilginizi biliyorum. Dediğiniz gibi platformun yeni versiyonunda VTEX'in rolü ve kullanıcılara sunduğu avantajları bir yazı haline getirip buradan yeni bir mesaj olarak paylaşacağım.
Fiyat konusunda ekibin kendi tokenlerini satmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Projeye güvenen ve daha önce yatırım yapmış büyük fonları olan yatırımcılar için de aynısı söz konusu. Piyasanın durumu göz önüne alındığında fiyatın bu şekilde seyretmesi de şaşırtıcı değil aslında. Piyasa düzelme eğilimine girdiğinde ve platform kullanımı arttıkça çok daha iyi duruma geleceğini kendi yatırımım adına öngörüyorum.
Dediğim gibi ilerleyen günlerde VTEX ve platformun yenilikleri hakkında mesajlar yazacağım. Lütfen takipte kalın!