Pages:
Author

Topic: Visa çöktü, Bitcoin'in rüştü bir kez daha ispatlandı! - page 2. (Read 239 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bu günlerde bu kartla alışverişlerde sıkıntılar iyice arttı. Geçenlerde Ziraat bankası kartı olan bir arkadaşım yanında nakit yokken, benzinliğe girmiş benzin almış ve ödeme için kasaya gittiğinde kart ne yaparsa yapsın provizyon vermemiş. O saatler de Ziraat Bank'ın tüm Türkiye'de sistemleri çökmüş. Şubelerden internet bankacılığına bütün işlemler ve ödeme yöntemleri de 1 saat kadar bu şekilde kalmış. Merkeziyete dayalı yapılarda bu sorunlar sıkıntı işte. Bir kaynağa bir şey olduğunda tamamen gidiyor. BLockchain ağında bir madenci çıksa bile geri kalan binlercesi işlemeye devam eder.
member
Activity: 429
Merit: 11
BTC'nin visa gibi işlevsel olmasına daha var diye düşünüyorum. Genel kabul görmüş bir ödeme aracı olması yanı sıra kullanım alanı çok fazla. BTC'nin bu şekilde tanınabilmesi ve güven oluşturması için uzun zaman lazım.
newbie
Activity: 229
Merit: 0
boyle guzel haberler gormek cok sevindirici. hade btc Smiley
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
Bitcoin henüz Visa'ya rakip olabilecek kadar işlevsel değil ki. Kripto paraların hızla gelişiyor olması güzel, Visa ile yarışacak düzeyde tutulması güzel ama günlük hayatımızda ödeme yöntemi olarak kullanabileceğimiz kadar düşük maliyetli ya da hızlı bir coin olmadığını hepimiz biliyoruz Smiley
Katılıyorum, bunun için çok erken. Ama balon diyen insanların aklında 'acaba' diye bir soru işareti bile olsa,  olumlu bir adımdır bence Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Bitcoinin ödeme yönteminin hızlı olmadığı ile ilgili haber okumuştum. Bu konuda çözüm olarak ligtining network diye bir proje çıkmış. Onda işlemlerin çok daha hızlı olduğu söyleniyor. Acaba bir ligting network hesabı açsakmı  Grin
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bitcoin henüz Visa'ya rakip olabilecek kadar işlevsel değil ki. Kripto paraların hızla gelişiyor olması güzel, Visa ile yarışacak düzeyde tutulması güzel ama günlük hayatımızda ödeme yöntemi olarak kullanabileceğimiz kadar düşük maliyetli ya da hızlı bir coin olmadığını hepimiz biliyoruz Smiley
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
Konu başlığını aradım ama bulamadım. Varsa kusura bakmayınız lütfen. Dün denk geldiğim bir haber oldu. Ödeme devi Visa, kart ödeme sistemlerinin İngiltere ve Avrupa genelinde çöktüğünü açıkladı.
Günde 150 milyonun üzerinde işlem gerçekleştiren Visa, açıklamayı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptı ve sorun çözüldüğünde yeni bir açıklama yapacaklarını bildirdi.
https://twitter.com/VisaUK/status/1002592938134790145 Tweet içeriği şu şekilde: ''We are currently experiencing a service disruption which is preventing some Visa transactions in Europe from being processed. We are investigating the cause and working as quickly as possible to resolve the situation. We will keep you updated.''

Bu olayın gerçekleşmesi, merkezsiz kripto paralara olan ihtiyacı bir kez daha gösterdi bana sorarsanız. Ayrıca zamanlaması sizce de manidar değil mi ?
Hadi Bitcoin, artık zamanıdır, şahlan da gel Smiley

Edit: Sorunun çözüldüğüne dair tweet atılmış bu arada: https://twitter.com/VisaUK/status/1002804181504348160

Pages:
Jump to: