Birkaç aydır işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamamıştım. Fakat yaz aylarında yazdığım bilgilendirici içeriklerimi buraya ekleyerek toparlamak istedim. Umarım herkese faydalı olur... Bereketli bir ay olsun.
1. Re: Bitcoin'i USD olarak bozup çekmek? - Varlık BarışıAçıklama: Yeni varlık barışı için yapılması gerekenlerin detaylı anlatımı. İlgili formlar ve tebliğler de eklendi.
2. Re: Ekonomiyi YönetmekAçıklama: Tutarlı bir ekonomi yönetimi için atılması gereken adımlar.
3. Re: Gold vs SilverAçıklama: Altın ve gümüşün temel yatırım açısından farklılıkları.
4. Re: USD/TRYAçıklama: USD'nin TL karşısındaki yükselişinin başlıca sebepler.
5. Re: Bitcoin ne zaman alınır?Açıklama: Marjin işlemlerinin BTC tarafında yarattığı olumsuzluklar.
6. Re: Dolandırıcılıkta yeni yöntem!Açıklama: Dolandırıcılık mesjlarının kitlesel düzeydeki durumu.
7. Re: Bitcoin'i USD olarak bozup çekmek? - Varlık Barışı 2 (Sorulara cevaplar)
Açıklama: Varlık Barışına katılmak isteyen bir arkadaşa, FTX üzerinden yapması gerekenler anlatıldı.
8. Bitcoin Rainbow ChartAçıklama: Gökkuşağı grafiğinin BTC tarafındaki uzun vadeli değerlendirmesi.
9. Re: Mevduat Faizleri Ne Olur?Açıklama: Merkez bankası ile özel ve devlet bankalarının faizleri hakkındaki değerlendirmem.
10. Re: 2FA kodlarınızın güvenliğiAçıklama: Cüzdan ve borsa güvenliğinde 2FA'nın önemi ve dikkat edilmesi gereken noktalar.
11. Re: Kimlik bilgilerin sızdırılması ıddası ve yapılacak önlemler nelerdir?Açıklama: Thodex vakası sonrasında KYC hassasiyeti hakkında.
12. Re: Türkiye'nin Avrupa Elektrikli otomobil satışında sonuncu olması Açıklama: Üretim ve tüketim ekonomilerinin uzun vadeli etkileri.
13. Re: Gıda KriziAçıklama: Yaşanan ve gelecekteki etkileri katlanarak artan gıda krizi hakkında ülkelerin durumu ve küresel istatistikler.
14. Re: USD/TRY 2Açıklama: KKM hesapları için dikkat edilmesi gereken hususlar!
15. Re: Yatırım Önerileri Açıklama: 300 bin liralık bir kaynağın potansiyel yatırım araçlarına dağıtımı hakkındaki görüşlerim.
16. Re: Bir sonraki boğa sezonu için yapılacaklar listesiAçıklama: Ayı ve boğa sezonlarının karakteristik özellikleri ve "öğrenilmiş çaresizlik" psikolojisi!
17. Re: Bitcoinin gelecegi konusundaki ilginc dusuncemAçıklama: Unutulan ya da uyuyan cüzdanların BTC sirkülasyonuna etkileri.