Pages:
Author

Topic: Vitalik Buterin Ethereum'u bırakırsa.... - page 2. (Read 304 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
bu çok saçma olurdu kripto dünyasının en iyilerinden biri neden gidip google da çalışmaya başlasın yada google beraber çalışarak eth geliştirirlerse asıl haber bu olurdu ve eth çok iyi yerlere getirirlerdi
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Öncelikle böyle bir geçiş olacağını düşünmüyorum. Olduğunu varsayarsak Ahmet bırakırsa Mehmet devam eder, ethereum geliştirilmeye devam eder.
member
Activity: 406
Merit: 11
Vitalik danışmanlığını yaptığı projeler tutmayınca onlar için bile vakıf kurdu. Ethereumu bırakacağını yada bırakması gerektirecek bir sebep olduğunu sanmıyorum.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Adam dünyanın servetine sahip, google gideceğini sanmıyorum. Projeyi bıraksa bile birileri sürdürür, sıkıntı olmaz.
full member
Activity: 770
Merit: 103
bence gerçekleşmesi imkansız bir iddaa. hantal bitcoini devirecek tek coinin yaratıcısı sayılan adam neden gidipte google da şalışmaya başlasınki? Her yeni gün daha bunun gibi bir sürü iddaa duyacaz ,görecez. spekülasyonlarla piyasanın anasını ağlatacaklar.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Bırakacağını bende sanmıyorum düşüsenize devrim niteliğinde birşey ortaya çıkarmışsınız parayla ilgili zerre sıkıntınız yok neden kendi emek verdiğiniz birşeyi bırakıp gidesinizki.
olduki gitti diyelim çok minik bir ihtimalde olsa ethereumdan elini ayağını çekeceğini sanmıyorum çeksede fiyatta bi düşüş olmaz.steve jobs ölünce apple değerinden bişey kaybetmedi
jr. member
Activity: 91
Kesinlikle para için gitmez ama zannedersem takım ile anlaşmazlık problemleri var bu sebeple olduğu yerde mutsuz olduğunu düşünüyorum. google a kripto konusunda yardım edip ethereum dan daha güçlü bir kripto için tarihe adını daha da güçlü yazdırabilir...

global forumda başlıkta açılmamış pek ilgi çekmedi zannedersem bu Vitalik'in attığı google iş teklifi tweeti...

member
Activity: 136
Merit: 10
Ethereum açısından üzücü olur muhakkak ki fiyatına etki eder fakat ben Vitalik'in Ethereum'u bırakacağını sanmam. Patronken neden işçi konumuna düşmek istesin ki?
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Google gibi arkasında nsa ve cia olan bir şirket(!) ne kadar ilgilenirse ilgilensin, bir Rusa böylesine göz önünde, ve yüksek pozisyonda olması gereken bir iş teklif eder mi? Birazcık mantıklı düşünün.
Ayrıca Buterin işin para kısmını çoktan geçmiş, tamamen blok zincirinin potansiyeline odaklanmış durumda. Evet, gün gelir Ethereum ekibinden ayrılabilir, yemini yok sonuçta ama;
1) Eğer gidiyorsa Ethereumun geleceğini bir şekilde garantiye almıştır,
2) Yine eğer gidiyorsa yeni ve çok daha güçlü bir başka proje peşindedir.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Vitalik'in Ethereum'u bırakması için çok çok önemli bir nedene ihtiyacı var.

Biraz dikkat ettiyseniz para pek umrunda değil hatta Ethereum bile umrunda değil. Ethereum, blockchaini geliştirmek için bir araç sadece. Böyle bir adama Google olarak ne vaad edebilirsiniz?

1-) Para (Önemsiz demiştik)
2-) Blockchain geliştirme fırsatı imkanlar vs (Bunlar zaten fazlasıyla var)
3-) Kariyer (Sizce daha ne yapabilir?)

Kısaca arkadaşlar, kişisel bir problem olmadıktan sonra ya da kendi bu işleri bırakmayı düşünmedikten sonra gitmesi imkansızdır.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Googledan okkalı bir hisse falan vermeleri lazım ethereumu bırakması için adam şuan crypto dünyasının en etkili adamı konumunda 400 milyar dolarlık piyasayı neden sabit maaş için terketsin ?
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Bu adamın lüks veya sefa içinde yaşamak için çalıştığını sanmıyorum. ETH nin tarihine geçmesi için çabalıyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Akıl var mantık var neden bıraksın? Google iş teklif etmişmiş. Yahu olacak iş mi. Eth şu an bu piyasanın en önemli aktörlerinden. Erc20 tokenlerinin toplam değeri belki btc'i geçti bilemiyoruz. Bırakıp gider mi hiç?
member
Activity: 380
Merit: 20
Ne olursa olsun Vitalik ayrılma yönünde bir karar verirse Ethereum ister istemez zarar görecektir.Ancak vitaliğin böyle bir karar vereceğini hiç sanmıyorum.Bunlar gereksiz süpekülatif haberler.ETH 3K-4K olursa zaten Googlenin değerine ulaşır.Hal böyleyken neden başkasının şirketinde eleman olsun,mantık dışı..
newbie
Activity: 168
Merit: 0
bencede hiçbiryere gitmez. üstelik gitsede ufak çaplı belki bir düşüş olur daha fazla birşey olmaz
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Atladığınız bir nokta var. Ethereum piyasada ICO yapanlar gibi şitket değil bir vakıftır. Vitalik zaten tek başına bir şeyler yapmıyor. Birara 2.5M $ geliştiricilere hibe dağıtmışlardı. Vitalik ben bıraktım demez,desede sistem işlemeye devam eder merak etmeyin.
member
Activity: 406
Merit: 12
Öncelikle bırakıp gideceğini sanmıyorum. Zaten blockchain alanında smart kontract ile devrim yaptırdı. Google de ne yapıcak .
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Bu kadar büyümüş gelişmiş bir proje artık insanlar en çok ethereumu konusuyor 1 bitcoin 2 ethereum simdi sen kalk da böyle bir projenin bas kahramanısın ve bunu bırakıp googleda calıs akıl isi degil
jr. member
Activity: 144
bırakıp gitse ne olacakki kendinizi bu kadar ethere bağlamanın anlamı nedir?
Yol açık gidebilir bence daha çok değerlenmesini sağlayacak zamanla çökecektir.
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
Bırakıp gideceğini sanmıyorum. Belki elini çekip güvenilir birilerine emanet edebilir. Ama mutlaka gözetiminde kalacaktır. Ethereum gibi birkaç milyar dolarlık bir proje öyle kolayca çöpe atılmaz.
Pages:
Jump to: