Pages:
Author

Topic: Vitalik : Ethereum’un Sharding Teknolojisi Neredeyse Tamamlandı - page 2. (Read 416 times)

member
Activity: 98
Merit: 10
“Innovation Powered by Crypto”
Vitalik Buterin gerçekten vizyonu geniş biri ve Ethereum'un bugünki konumda olmasının tek sebebi bu adamın muhteşem ekip yönetimi ve çalışkanlığıdır.

Emin adımlarla ilerdiyor. Umarım  bu vizyonuyla devam eder. O zaman değeri çok daha artacak
full member
Activity: 196
Merit: 100
geçer not alır bir tahmin olmuş. Ethereum 10K da olur 20K da. USD bazında yükselişe de geçti yavaş yavaş adımlar atmaya başladı. 2017 başından bu yana 22x yapmış bir fiyatlanma performansı var. daha da ilerleyecektir.
member
Activity: 224
Merit: 12
2018 sonu ethereum aha da buraya yazıyorum 10.000 dolar olur btc cinsinden değeri de 0.25 btc olacak benim tahminim.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Vitalik Buterin gerçekten vizyonu geniş biri ve Ethereum'un bugünki konumda olmasının tek sebebi bu adamın muhteşem ekip yönetimi ve çalışkanlığıdır.
member
Activity: 490
Adam çalışmaktan çökmüş resmen. Ama ethereumun bitcoin üzerine çıkacağı konusuna katılıyorum. Çok daha gelişmiş bir sistem. Karanlık noktaları daha az. Geliştiricisi ve kitlesi belli. Potansiyeli çok yüksek. Bu ne zaman olur bilmiyorum ama 2018 sonlarında gerçekleşecekmiş gibi geliyor bana
member
Activity: 98
The future is your Genome
Bu gelişmeler elbet yaşanacaktı ama ripple'nin pazar değerinin ethereum'u geçmesi sonucu bu hamleler hızlandı bana göre.Zaten şuan takip edebildiğim kadarıyla ethereum yerini ripple'den geri aldı.Vitalik böyle çalışmaya devam ederse ethereum çok daha ileri noktalara gelebilir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Vitalik’e saygı duymamın en önemli sebeplerinden biri bu. Vizyonu asla sınır tanımıyor hem sorun çözme hemde gelişim odaklı. Ethereumdan beklenen güzel haberler geliyor, olumlu yansıyacağını düşünüyorum bende.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Vitalik'in Bitcoin'in yavaşlığından yararlanıp Ethereum'u daha öne itmesi gerekiyor, fırsat bu fırsat ve Ethereum'un gerçekten Bitcoin'i geçme potansiyeli var. Ben Bitcoin'in yerini alır diyemem ama piyasada çok daha büyük bir payı olabilirdi. 1 Ağustos öncesine Ethereum ve Bitcoin'in eşitlendiğine tanık olmuştuk.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Proje birkaç ay içerisinde tamamlanacağına göre Ethereum'un fiyatında büyük bir artış gözlemleyebileceğimiz anlamına geliyor ayrıca şu an durum Bitcoin içinde olumlu, piyasa yeşillendi ve giderek büyümeye devam ediyor. Ben Mart ayında güzel bir yükseliş dönemi bekliyorum.
member
Activity: 210
Gas ücretleri düssün ve arada yaşanan yavaşlama sorununu cözsünler rakibi kalmaz ( Zaten yok bence ) . Birde zk-SNARK yapsınlar süper .
Haklisin. Gas fee suan icin 1-2 gwei hatta 0 gwei bile kabul eden madenciler var.
bazen yogun donemlerde ve asiri ilgide sacma sapan bir hal aliyor ama bunlar bence bir bakima sistemin testleri gelecekte zamanla daha iyi bir hale gelir. Eger uzun donemli bir coine yatirim yapmak istiyorsa birisi ve bitcoin gibi 10x beklentisi felan varsa ethereum birkac yil sonra daha guzel biryerlere gelebilir. En azindan daha dusuk riske sahip kimsede bedava para dagitmiyor sonucta burda(yenilere hitaben) emekte, riskte var.
sr. member
Activity: 532
Ethereum platformu gelişmelere açık ekip büyük ve sürekli çalışmalar var, dur durak bilmediler geçen yıldan bu yana, biz olduk biraz dinlenelim yok,  fiyata yansır bu ona göre, bu yılın en çok kazandıranı olabilir.
member
Activity: 154
Vitalik geçen haftalarda kripto paraların sadece para kazanmak için düşünülmesini eleştirdi. arkadaki platform ve teknolojinin anlaşılmasını istedi. Henüz bu noktadan uzağız.
member
Activity: 294
Merit: 11
hocam hızınızı alamayıp 3 post açmışsınız helal olsun başarılarınızın devamını dilerim Cheesy
full member
Activity: 420
Ethereum’un Sharding Teknolojisi bir kaç ay sonra uygulanmaya başlayınca Ethereum ve erc20 tabanlı diğer  diğer coinlerde fiyat artışı beklenecek. Btc ve altcoinler karşısında bunların artı pozisyona geçmesi beklenir.
full member
Activity: 333
Ethereum projesinin geleceği yaratıcılarının sağlam gitmesi sonucu parlak olacak. Sharding teknolojisi sayesinde ücret ve transfer hızı sorunu kalmayacak. Vitalik çok akıllı adam ortaklıklar kurarak yola devam ediyor.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
İnsanlara bir vaat sunduğunuzda, üstelik bu sunduğunuz şey Dünyanın her yerindeki insanlardan yatırım alıyorsa bu güvenin karşılığını vermeniz ve sunduğunuz teknolojinin ardında durmanız gerekir. Vitalik Buterin blokzincir teknolojisinde bu sorumluluğu taşıyan en önemli şahıs diye düşünüyorum. Üstelik kripto paraların zengin olma aracı haline getirilmesini istemediğini açıklamasına rağmen. Vitalik işini yapıyor ve Ethereum teknolojisini bir üst aşamaya çıkarmak niyetiyle güzel işlere imza atıyor.
newbie
Activity: 85
Merit: 0
Bu tür haberler elimde tutmaya çalıştığım ethereum'u satmamak için bana moral sağlıyor. Umarım kısa zamanda içinde fiyatlara da yansır biz daha da umutlanırız.
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
şuan için bu aşamanın sonucunu 1 ay içinde meyvelerini toplayacaklarını acıkladı vitalik
ama bu teknolojinin ölçeklendirme sorununa yönelik olduğu ve herhangi bir trans. hızı konusunda
yapılandırma mevcut değil oyuzden teknolojinin aslında fiyata etki edecek bir teknloji olduğu ve ölçeklendirme sorununu cözmesi durumunda 2018 yılını eth nin yılı olarak kabul edebiliriz ve gecen sene 1000 dolar seviyesindeki btc nin bu sene nasıl fiyatlandığını gördük aynı zıplamayı eth içinde beklerim
full member
Activity: 201
Uzun işlem süresi ve yüksek işlem ücretleri sorunu tüm kripto para birimlerinin popüler olup kullanımı yaygınlaşınca süregelen sorunlardan biri. Ölçeklenebilirlik sorunu için Sharding teknolojisi çözüm oluştursu, ETH fiyatına olumlu yansır.
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Gas ücretleri düssün ve arada yaşanan yavaşlama sorununu cözsünler rakibi kalmaz ( Zaten yok bence ) . Birde zk-SNARK yapsınlar süper .
Pages:
Jump to: